2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
لطفا درخواست دوستیمو قبول کن منم واسه پسردارشدن ای وی اف میکنم انتقال قبلم که منفی شد یه جنین بلاس ...

چندتا جنین پسر دارید؟ 

من همین یه دونه رو دارم خدا کنه بگیره

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه الان زود نیست  روز ۱۱ ام

نباید  بی بی میزدی الان که زدی میخوای تا روز آزمایش استرس بگیری من جات بودم چک میکردم که از استرس در بیام جنین بلاست روز ۱۲ نشون میده خواهرم یک هفته قبل موعد پریودی رفته بود بتا ۶۰ داشت

خدایا شکرت
فدااات عزیز دلم. انشالله به زودی برای شما کلی شادی کنیم. کی آزمایش داری عزیزم؟

من پنج شنبه ازمایش دادم منفی بود. ماه بعد سیکل جدید انتقال شروع می کنم. ممنون عزیزم

خدایا شکرت
اشکم درومد پیامتو دیدم  خدا کنه برا منم اینطوری باشه ممنون عزیزم ایشالا دوقلوهای خودت 😍

آمین.

الهی به حق شیش ماهه امام حسین نی نی هات چسبیده باشن به دلت.

استرس نداشته باش.هر چی خدا بخواد همون میشه😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم اره من رفتم آندومترم خوب رشد نکرده بود و دکتر گف باید دوز دارو رو زیاد کنن و.‌.‌.و دوباره ...

عه یعنی نمی خوای انتقال بدی؟

نمی تونی تهران بمونی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

من یه سوالی برام پیش اومد تو سیکل انتقال ضخامت دیرتر رشد میکنه؟؟

@زینبی_بابا    

من پنج شنبه ازمایش دادم منفی بود. ماه بعد سیکل جدید انتقال شروع می کنم. ممنون عزیزم

شوره جون شما هم قبل از آزتون لک بینی داشتین ؟ خونریزی داشتین؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
لطفا درخواست دوستیمو قبول کن منم واسه پسردارشدن ای وی اف میکنم انتقال قبلم که منفی شد یه جنین بلاس ...

چنتا جنین داری؟چنتاش پسر بود؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...