2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
اینطور که من متوجه شدم برای اکثر خانوما تو سیکل انتقال سیکل بلند در نظر میگیرن...مامان ماهک ،زینبی ج ...

اااا من نمیدونستم ایشالله همه تو این راه موفق باشن من میخواسم به دکترم بگم زودتر بدون ال دی برام اینکارو بونه

در اندک من تویی فراوان یارب..
خوب خیلی ازدکترها سیکل اینجوری واسه مریضشون برمیدارند ومن فکرمیکنم بهترهم جواب میده بسپاربه بالاسری ...

ایشالله که به مراد دلت برسی عزیزم و خدا کمکت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکل بلند ال دی میگیره بیشتر برای زیر ۳۵ سال و ذخیره تخمدان نسبتا خوب انجام میشه سیکل کوتاه بدون ال ...

مرسی عزیزم از جوابت ایشالله خدای مهربون به همه تو این راه کمک کنه و هیچکسو نا امید نکنه. مرسی از جواب

خداروشکر که جواب گرفتین گلم خدا دردونه هاتو براتون نگه داره😍🤲چند تا جنین انتقال داده بودی که دوتاش ...

2تا انتقال دادن 2تا هم گرفت الحمدالله. من جهاد دانشگاهی نشنیدم تا حالا. اگر مشکل هزینه هست میتونی الزهرا بری اونجا هم دکتر حمدی هست. ولی اگ میتونی میلاد برو ی سر بزن. انشالله به زودی مامان میشی☺️

خداروشکر که جواب گرفتین گلم خدا دردونه هاتو براتون نگه داره😍🤲چند تا جنین انتقال داده بودی که دوتاش ...

عزیزم دکتر خان آقاپناهی و حمدی رو توشهرماخیلی تعریف میکنن حتی دکترا هم تعریف میکنن

سلام عزیزم فکر کنم بخواد دیفرلین بده برای شروع انتقال 😉😉😉

مرسی عزیزم از راهنماییت😘🥰 دیفرلین رو از روز چندم پریود استفاده میکنند ؟ ؟

یه سوال دیگه عزیزم🙈🙈 وقتی دیفرلین بده دیگه نیاز به استفاده از قرص جلوگیری ال دی نیست ؟ 

الهی خدا برات نگهش داره پس بالاخره یکی رودیدم که یه جنین بلاست انتقال داده باشه اولین انتقالتونه؟؟

عزیزم اولین انتقالم رو سال97 انجام دادم که حاصلش دخترمه که 21ماهشه

این دومی هستش

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
13انتقالم عزیزم یه دونه جنین بلاست پسر قربونت برم

لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

منم واسه پسردارشدن ای وی اف میکنم

انتقال قبلم که منفی شد یه جنین بلاست انتقال دادم که خدا نخواست

انشاالله شما جواب بگیری

منتظرم پریودشم برم واسه انتقال دوم