2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بسلامتی انشالله، بد ب دلت راه نده حتی با جنین ضعیف هم باردار شدن. هچینگ یادت نره. سه روز ...

گفت دو تا از جنینات صد درصد به بلاست میرسه و خیلی خوبه.

سونو رنگی واسه همسرم نوشت و گفت بیاره ببینم.

آره مکمل زیاد دارم میخورم تا آذر ایشالله باز تخمک بهتره بدم

ببین عزیزم اصلا نترس. من خواهرم اصلا ویار نداشت بچشم سالم به دنیا اومد. من از ۲۹ روز بعد از انتقال ح ...

منم حالم داغونه ...اصلا یه چیزی میخوام بخورم خودمو لعنت میکنم از بس درد میکشم همش دمر میخوابم شب با حالت تهوع میخوابم وصبح باحالت تهوع بیدارمیشم  😐تکرر ادرار شدید هم گرفتم تابلند میشم کاری کنم انگار نمیتونم خودمو نگهدارم 

اون دکتر بنده خدا یک چیز میدونه میگه ۱۴ روز بعد انتقال آزمایش بدید دیگه😁 ان شاء الله که مثبته و تو ...

مگه امپول رو ادرار فقط تاثیر نداره الان اخرین امپول اچ  سی جی رو دیشب زدم و طبق نظر پزشک چهارشنبه باید ازمایش بدم

خودمم تنبلی تخمدان دارم تعداد خوبه فقط جهش مورفو هم ۴ ivf کردم دوبارانتقال دادم بتام میره بالا افت م ...

وااالی چقدر سخت عزیزم ، این شکلی که باردار بشی و بعد سقط کنی خیلی وحشناکه 😔😔😔😔 خدا تو این راه بهمون صبر بده 🙏🙏🙏

انشالله زودتر نی نی سالم به دنیا میاری نگران نباش ❤❤❤❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خانوما من پريروز خونريزي داشتم  اولش لك قهوه اي نشستم دستشويي خون اومد در حد پونزده قطره بعدش ...

عزیزم این لخته خونی همون هماتومه نگران نباش استراحت کن و شیاف بزار خوب میشی انگاری این هماتوم برا ما ای وی افی ها خیلی پیش میاد منو شما و یکی دیگه از دوستان داریم 🙁

یه سوال ؟؟تاکی باید تحت نظر همون مرکزی که میرفتیم باشیم...چون ماراهمون دوره یعنی نمیشه زودتر تحت نظر ...

به من گفتن بعد از مثبت بودن ازمایش میتونید زیر نظر دکتر شهر خودتون باشید شما با کسایی که طبیعی باردار شدن هیچ فرقی نمیکنید 

چرا عزیزم یخچالیه، رو خودشم نوشته بین دمای ۲ تا ۶ درجه سانتیگراد نگهداری شود. خواستی عکسش رو برات می ...

چی بگم والا من خودم داروسازم تا حالا ونوفر یخچالی ندیدم متاسفانه شایدم باشه قسمت نشده من ببینمش😁