2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
من روز ده سر دخترم  از روز7 بیبی چک مثبت شد و هرروز پررنگ تر البته سر دخترم hcg نزده بودم چقد ...

روزت که دیر میگذره واقعا ولی چه میشه کرد باید تحمل کنیم مخصوصا که همشم ادم چشم انتظار علائمه😊

من دیروز پریروز دلم درد میکرد دیشب رفتم خونه عموم خیلی  دولا راست شدم...دیروزم دو سه بار خواهرزادمو که کوچولوئه بغل کردم الان دیگه هیچ دردی ندارم فکر کنم با کارایی ک دیروز کردم دیگه هرچی بود پرید😂😂😂 

نگران نباش انشاالله اراده خداوند اینه که دوباره مامانی باشی...توکل بر خدا

روزت که دیر میگذره واقعا ولی چه میشه کرد باید تحمل کنیم مخصوصا که همشم ادم چشم انتظار علائمه😊 من د ...

برات دعا میکنم مامان شده باشی عزیزم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟  گلم بعد از انتقال واقعا واقعا هیچ تغییری نباید تو زندگی خودت بدی جز نزدیکی ...

سلام زینب جون

پله بالا پایین رفتن چطور؟ تاثیر منفی نداره. من خودم رو تو خونه حبس میکنم به خاطر پله.

خانوما سینال ۷۵ پودری رو با چقدر آب باید قاطی کرد؟

آبش رو جدا داده خیلی زیاده حجمش. شبیه اشک مصنوعی چشمه ولی بزرگتر.

تو کاتالوگ نوشته بود با ۱ میل آب قاطی بشه

۱میل میشه یک سرنگ انسولین پر

زیاد نیست؟

من یادم نمیاد همچین حجمی رو قبلا تزریق کرده باشم

خیلی نیست یک سرنگ پر؟

بعدم دیشب بعد تزریق سینال و منونروپین عضلانی نمیدونم رحمم بود شکمم بود چی بود شروع کرد به انقباض و شبیه نبض زدن. یخورده حالم بد شد. حوله گرم گذاشتم.

هر دفعه تزریق کنم میخواد اینجوری بشه؟ طبیعیه؟

ان شاء الله شما هم خوش خبر بیایی... من شاید شهر خودم سونو برم اگه اوکی بود دو هفته ی بعد بیام تهران ...

منم به شوهرم گفتم بزار اول شهر خودمون بریم گفت بعد هر چی شد خودت مسئولیتشو میگیری میگه میریم تهران خیالمون راحتتره...

ان شاء الله شما هم خوش خبر بیایی... من شاید شهر خودم سونو برم اگه اوکی بود دو هفته ی بعد بیام تهران ...

ان شاالله هر دومون با خبرای خوش بیایم تاپیک...هرچی خیره برامون پیش بیاد الهی🤲🤲🤲

سلام زینب جون پله بالا پایین رفتن چطور؟ تاثیر منفی نداره. من خودم رو تو خونه حبس میکنم به خاطر پله.

سلام عزیزم اصلا اشکال نداره 

خودت رو هم تو خونه حبس نکن برو پارک خلوت پیاده روی به جوجه هوای تازه برسه😍😍😍😍

سلام صبح همگی بخیر بچه دل درد فردای پانکچر طبیعیه؟ هم زیردلم تیر میکشه هم سرمعدم به شدت میسوزه ودرد ...

اره گلم طبیعی با پریودی رفع میشه من دوغ رو شور شور میکردم میخوردم ارومم میکرد کمی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خانوما سینال ۷۵ پودری رو با چقدر آب باید قاطی کرد؟ آبش رو جدا داده خیلی زیاده حجمش. شبیه اشک مصنوعی ...

عزیزم ۱ میل یعنی اینکه تا خط ۱ سرنگ عضلانی باید آب مقطر و بکشی بعد با پودر قاطیش کنی و دوباره با سرنگ انسولین بکش و تزریق کن...اون درداییم که میگی عادیه بعد تزریق این آمپولا باید تحمل کرد چاره ای نیست...