2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اولش که از اسپرم داد ....وقتی جوابش اومد فرستادن پروسسینگ اسپرم که گفتن برا میکرو اسپرم خوب پید ...

من رویان میرم دوبار خودم دوبار همسرم اونجا ویزیت شدیم. میخاستم مهر شروع کنم اما اتفاقا نظر ارولوژ شوهرم این بود ک اسپرم فریز کنید ک بررسی بشه ببینیم مناسبه میکرو هست اگه نبود باید تسه بشه واسه همین سیکلم عقب افتاد

پروسسینگ اسپرم یعنی شستشو؟ اسپرم فرش رو بررسی کردن یا فریز؟ نمیدونم چرا ب ما گفته فریز

تا جایی ک متوجه شدم ابن سینا هم مثل رویان بررسی میکنه اما اگه اشتباه نکنم مام این بررسی هارو نداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من رویان میرم دوبار خودم دوبار همسرم اونجا ویزیت شدیم. میخاستم مهر شروع کنم اما اتفاقا نظر ارولوژ شو ...

پروسسینگ یعنی انالیز اسپرم حالا دیگه نمیدونم همون شستشو یا نه ...فقط اینو میدونم‌جنین شناس بررسی میکنه که اسپرم مناسب برا میکرو هست یا نه ....

نه اسپرم فرش بود ...نمیدونم چرا رویان اسپرم همسرتون رو فریز کرده ...

ایشالله موفق باشی عزیزم و زود زود صاحب نی نی بشی    

قربونت برم اصلا نوشتی نی نی، دلم یه جوری شد.. باور نمیکنم یه روزی بچه دار بشم

توکل ب خدا

انشالله شما هم بهترین زمان، سیکل رو شروع کنی و نتیجه مثبت بگیری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام زینب جوووون  خیلی خیلی ممنونم که با اینهمه صیگبر و حوصله جواب سوالات منو دادی زینب جان م ...

عزیزم در مورد اینکه چه قدر طول میکشه و اینکه هاله در گیر هست و اینا حتما تماس بگیر انجمن چون خودم مبتلا نشدم اطلاعاتی ندارم، ولی میدونم باید زود خوب بشه و اگر مکرر اتفاق بیفته ممکنه فلور میکروبی دهان نوزاد هم باعث این اتفاق بشه، البته اگر نوک سینه ترک داشته باشه و اگر به خاطر فلور میکروبی باشه اغلب دو طرفه هست

من تا 4 ماهگی تلاش کردم از خودم شیر بدم ولی چون زودتر انجمن نرفته بودم همه تلاش هام بیهوده بود، بعد از رفتن به اونجا تازه تلاش هام نتیجه داد و از حدود 4 ماه پیش شیر دوش برقی گرفتم و هر روز 7_8 بار میدوشم تا شیرم زیاد بشه چون خیلی کم شده بود و داشت قطع میشد

برای شما هم واقعا نمیدونم آخرش دخترتون اون سینه مبتلا رو میگیره یا نه ولی هر چی زودتر بری انجمن بهتره اونجا تخصصی همین شیردهی هست 

ببین من پسرم ریفلاکسی و کولیکی بود و عاشق طعم شیرم هست جوری که شیرخشک رو به سختی بهش میدم اولش خیلی در مورد فواید شیر مادر اطلاعاتی نداشتم و فقط حس علاقه به شیر دهی بود ولی بعدش دیدم اگر شیر خودم رو ندم دق میکنم و اینکه پسرم هم خیلی دوست داره، هر چه قدر هم حجم شیری که از من میخوره بیشتر میشد علائمش بهتر میشد

الانم اگر وعده قبل از خواب شیر خشک بخوره و شیر خودم نباشه تا صبح بی قراره و داستان داریم

خلاصه اینکه خیلی چون مادرها تو ایران اطلاعاتمون کم هست و حمایت درست نمیشیم و آموزش درست نمیگیریم اغلب سمت شیرخشک میریم در حالی که خیلی هامون حسرت شیر دادن داریم و علاقه زیاد 

عزیزم تحصیلات دکتری یکی از رشته های علوم پزشکی هست ولی به خاطر علاقه ام مطالعات متفرقه زیاد دارم، برای شیر هم 7 ماهه دارم از هر جا که معتبر هست اطلاعات جمع میکنم و دوست دارم در اختیار هر کس مشتاقه بذارم تا هیچ مادر و بچه ایی در حسرت شیردهی نباشن و این قدر هم اذیت نشن

پروسسینگ یعنی انالیز اسپرم حالا دیگه نمیدونم همون شستشو یا نه ...فقط اینو میدونم‌جنین شناس بررسی میک ...

هنوز فریز نکردیم. احساس میکنم شوهرم درست متوجه نشده و فریز ربطی ب بررسی نداره. فکرکنم ب جز بررسی، قصد دکتر فریز هم بوده ک اگه روز پانکچر نیاز شد، استفاده کنن

حالا قبلش تماس میگیرم میپرسم

مرسی عزیزم لطف کردی😘😘

هنوز فریز نکردیم. احساس میکنم شوهرم درست متوجه نشده و فریز ربطی ب بررسی نداره. فکرکنم ب جز بررسی، قص ...

اره احتمالا روز پانکچر میخان اگه لازم شد استفاده کنن ....عزیز دلم الهی زود زود مامان شی 🤲❤

خواهش گلم کاری نکردم😘

@زینبی_بابا     دوستان لطفا بگید واسه انتقال بعدیم چکار کنم؟ راستی دکتر جنین شناس گفت م ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم بعد از انتقال واقعا واقعا هیچ تغییری نباید تو زندگی خودت بدی جز نزدیکی نکردن و اینکه نباید جسم سنگین بلند کنی 

هر تلاش و تغییر دیگه ایی ممکنه حتی نتیجه منفی داشته باشه، توضیحش خیلی مفصل هست ولی همین قدر از من  قبول کن که کم کردن فعالیت مضر هست، زیاده روی در سردی و گرمی خوردن مضر هست، تغذیه تقلیدی از مامان های دیگه که مثبت شدن مضر هست چون هر کس باید طبق عادات سالم خودش غذا بخوره، و اصلا شیر سویا و نشاسته رو قبول ندارم، چون شیر سویا تداخل دارویی داره و نشاسته هم یبوست میاره و اصلا هم رحم رو پذیراتر و چسبناکتر برای جنین نمیکنه، اصلا ربطی نداره

استراحت مطلق هم خون رسانی رو کم میکنه 

عزیزم در مورد سرم هم اگر طبق آزمایش‌ها براتون تجویز کردن خوبه و وقتی طی مشاوره گفتن خراش و... لازم نیست اصلا نگران نباش حتما لازم نبوده 

ان شاالله که مامان میشی عزیزم این دفعه😍😍😍😍 توکل به خدا 

و ان شاالله به زودی در مورد سن حاملگی و سیسمونی ازم بپرسی

اره احتمالا روز پانکچر میخان اگه لازم شد استفاده کنن ....عزیز دلم الهی زود زود مامان شی 🤲❤ خواهش گ ...

مرسی عزیزم الهی آمین

الهی همه مون خیلی زود مامان بشیم👶👶

آهان، نه همون موقع خوبه عزیزم

سلام زینب

بعد فریز کردن جنین ،میشه تعیین جنسیت کرد.یکی از دوستان یکسال پیش جنین هاش ر فریز کرده،حالا دلش میخواد تعیین جنسیت کنه،میشه؟؟؟؟؟

من گفتم بنظرم بشه ولی باز گفتم براش بپرسم از شما.

میشه بنظرت؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه عزیزم احتمال تغییر مورفو خیلی کمه ولی جهش و تعداد با دارو و رژیم غذایی تغییر میکنه

۴ ساله رژیم غذایی و انواع داروها رو همسرم استفاده کرده و عملم کرده جهشش تکون نمیخوره کمترم میشه از ۱۸ رسید به ۱

فقط همسرت مشکل داره ؟  تعداد اسپرمش خوبه ؟ دکتر چی گفته بهتون ؟ باید ivf بشید ؟

خودمم تنبلی تخمدان دارم تعداد خوبه فقط جهش مورفو هم ۴ ivf کردم دوبارانتقال دادم بتام میره بالا افت میکنه یه بارم با ای یو ای باردار شدم پوچ بود سقط کردم الانم دوباره تو سیکل اای یو ایم