2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
یعنی برای منکه روزانه ۱۵۰ واحد سینال اف تجویز شده میتونم دو تا گونال اف ۷۵ واحدی بزنم ؟

آره عزیزم ولی معمولا میگن دو تا پودر و یه آب. با یه سرنگ، اما از دکترت هم بپرس همون دوز سینال باید گونال بزنی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
درد امپول چطور حل کردین برای گره شده تزریقشم با درد شده 

والا اوایل حوصله نداشتم فقط تحمل میکردم بعدش دیدم اذیتم، حدود 5 دقیقه قبل از آمپول کمپرس سرد میذاشتم تگ ناحیه و بعدش هم تا یک ربع میذاشتم بمونه، خود آمپول رد تو دستم گرم میکردم، روز بعد اگر یادم میموند کمپرس گرم میذاشتم

و اینکه 4_5 روز سمت چپ میزدم، 

بعد ۴_5 روز سمت راست که فرصت ترمیم داشته باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تروخدا راست میگی عزیزم؟؟ بخدا آنقدر از غروبی حالم گرفته سردرد شدم ... لوبیا سبز و شیر سویا و سویا تو ...

من راستش سویا نخوردم چون با لووتیروکسین تداخل داشت

لوبیا و گوجه فرنگی هم اعتقادی نداشتم🤗🤗🤗

تروخدا راست میگی عزیزم؟؟ بخدا آنقدر از غروبی حالم گرفته سردرد شدم ... لوبیا سبز و شیر سویا و سویا تو ...

تبسم جون من روز ١٠ انتقال ضخامتم ٦.٢ بود اصلنم سونو ندادم بيستم انتقال دادو مثبت 

همون سه خطي خوبه

ببین گلم اگر دکتر صلاح بدونه خودش تجویز میکنه، منم روحم اون موقع که تجویز کرد خبر نداشت استرادیول رو ...

اخه راستیتش چون مرکزدولتی بودهیچی اهمیت نمیدن و ول می کنند واسه همین انگارادم همروخودش یاداوری کنه من حتی خودم گفتم ازمایش ایمنی انعقادی یاقرص پردینزلون برای همین توروخدا کمک کن عزیزدلم. روزی چندتامیخوردی تو? خیلی نگرانم. میگن بایدازیکماه قبل شروع کرد؟؟ 

الهی به سلامت بغلش کنی. من تهوع ندارم اما خیلی اشتهام کم شده ومعدم میسوزه من ۳ کیلو کم کردم😥حالت ته ...

جانا سخن از زبان ما میگویی!

منم شبا تهوعم بیشتر میشه وزن هم کم کردم چون اشتهام رو از دست دادم. همسرم میگه حتما از من بدت اومده که شبا تهوع میگیری، شبا هم رو مبل میخوابم شیب دار، نمیدونم چرا از تخت فراری شدم! راستی به من هیچ مکملی ندادن. گفتن چون سه ماهه اول تهوع هست با مکمل بدتر میشین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جنینم ۳روزه بود.جمعه پانکچر شدم با بیهوشی.دوشنبه انتقال دادم دیگه بیهوش نشدم اولین بارمه.همین دوتا ج ...

عزیزم عمل هچینگ روی جنین انجام میدن. یه لایه پوسته مانند دور جنین رو گرفته که جنین شناس تشخیص میده هچینگ بشه یا نه. یه برش ریز روی این لایه میدن. چون گاهی این لایه ضخیم هست و ممکنه توی رحم پاره نشه و لانه گزینی انجام میشه. برای همین انجام میدن. کمک میکنه به لانه گزینی. 

کار خوبه خُــدا درست کنه  
بله عزیزم درسته برای واحد150اینطوری کن. چون اب زیاداثرشومیبره. من بیچاره موندم الان چیکارکنم گفتن200 ...

چرا ٢٠٠ واحدي؟ اينجوري كه نميشه زد . اشكال نداره يا ٥٠ كم بزن يا ٥٠ تا زياد فك كنم ٥٠ تا زياد تاثير داشته باشه. ولي خب خيلي سخته اينجوري . زنگ بزني از مركز بپرسي خيلي بهتره خيالت راحت ميشه . كاشكي از داروخانه ميپرسيدي اطلاع داشته باشن بهت ميگن. 

تبسم جون من روز ١٠ انتقال ضخامتم ٦.٢ بود اصلنم سونو ندادم بيستم انتقال دادو مثبت  همون سه خطي ...

ممنون عزیزم ممنون که حالم و با این پیامت خوش کردی ... چقدر خوبه که شماها توی این روزهای پراسترس کنارمون هستین ... واسم از خدا بخواه منم با این ضخامت مثبت شم 💜... 

اگه توی اون چندروز کاری کردی که فکر میکنی توی مثبت شدنت موثر بوده ممنون میشم بگی🥰🥰 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آهان، ان شاء الله خیره عزیزم، ما رو از حال خودت خبر بده، خیلی به فکرتم

رفتم بیمارستان دولتی احمقای سال اولی بودن میگن چرا شیاف و امپول میذاری میگم ای وی اف کردم میگن چه ربطی داره میگن دکترشون برگشته میگه چرا بستری شدی احمق نکرد یه سونو بکنه چه جوری وضعیتم دردام میگیرن دیدم قرار نیس کاری کنن رضایت دادم اومدم بیرون کلا تا لوله ات نترکه اینا بیمار حسابت نمیکنن

عزیزم با تیتر به تنهایی نمیشه احتمال خارج رحمی رو رد کرد باید مراقب علائم هم بود و سونو واژینال هم ت ...

وایسم شنبه تیتر بدم و بعد برم پیش دکترم سونو کنه؟ دردام قابل تحمل فقط بعضی وقتا بدجوری میگیره شایدم دردام از تلقین و استرس هستش