2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

@زینبی_بابا   
@تورک_آنا   
سلام عزیزان

من متاسفانه میکروم منفی شد و از اونجاییکه ذخیره مناسبی ندارم و علاوه بر اون تو آزمایش کاریوتایپ نقص در کروموزم ۱qh دارم دکترم میگه علت اصلی نقص کروموزومی هستش و چون تخمک زیادی ندارم و جنین زیادی تشکیل نمیشه امکان pgs هم برای من وجود نداره. در نتیجه نظره دکترم روی اهدایی هستش. دوست دارم نظرتون رو در رابطه با تخمک اهدایی بدونم.از هر لحاظ که فکر میکنید لطف کنید و نظرتون رو بهم بگید.از لحاظ مسائل وراثتی،ژنتیکی و غیره...

و اگر رفرنسی رو سراغ دارید که بیشتر بتونم راجب این موضوع مطالعه کنم ممنون میشم بهم معرفی کنید.

دوستای خوبم هر کدوم که تجربه یا نظری دارید خوشحال میشم که در موردش برام بگید🌸🌸

@زینبی_بابا     سلام دوستای گلم میشه منوراهنمایی کنید؟ صلاحترین راه رونشونم بدین ممنونم. ...

ای بابا این همه ما دارو میخوریم، درد میکشیم، به بدنمون آسیب میرسونیم، آمپول میزنیم. مردها ناز میکنن، واقعا اگر این مراحل رو که ما داریم میگذرونیم مردها باید انجام میدادن عمرا اگر میتونستن!! چقدر کم طاقتن این مردا، بجای انرژی مثبت هی منفی بافی میکنن.

کار خوبه خُــدا درست کنه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    @تورک_آنا    سلام عزیزان من متاسفانه میکروم منفی شد و از او ...

سلام عزیزم ازلحاظ ژنتیکی اهدایی مشکل نداره چون ازتوتغذیه میکنه ولی ازلحاظ وراثتی هم من شنیدم دادگاه نامه میده اینطور ببخشید ازمایش کاریوتایپ چندشدواست؟؟ وای استرس گرفتم من نقص ایمنی انعقادی دارم

من مرکزدولتی تومشهدبودم. 5تاتخمک داشتم ویک جنین.  توکل برخدا اینبار ترسم گرفته

عزیزم اصلا نترررررس. به چیزای خوب فکر کن.

احساس بد=اتفاقای بد

احساس خوب= اتفاقای خوب

حالا خودت انتخاب کن هر کدوم رو دوس داری.

من مدام با خودم تکرار میکنم: خداوند خواسته مادر شدن من را اجابت کرده است، من لایق مادر شدن هستن.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
ای بابا این همه ما دارو میخوریم، درد میکشیم، به بدنمون آسیب میرسونیم، آمپول میزنیم. مردها ناز میکنن، ...

باورکن همینوبگوخیلی تحت فشارم اینقدر داروها اذیت ندارن که همسرم عین بچه ها میگه ول کن هرچی صلاحه بجای اینکه بگه تااخرش میریم واین حرفها تامیگم من اینهمه امپول میزنم میگه خودت میخوای اخه. 😖😖😖

سلام عزیزم ازلحاظ ژنتیکی اهدایی مشکل نداره چون ازتوتغذیه میکنه ولی ازلحاظ وراثتی هم من شنیدم دادگاه ...

من ماه پیش کاریوتایپ انجام دادم. نفری پونصد هزار، با همسرم شد یک میلیون. البته بیمه البرز پولشو میده که دوتا با هم شد صد تومن.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
بله عزیزم جنین ندارم

عزیزم ببین هرچی دکترت صلاح میدونه حتما همون کار رو انجام بده من ۲۴سالمه و همسرم ۲۶سالشه ...خیلی دوس داشتیم ثمره عشقمون رو داشته باشیم ولی دکترم گف باید اس اهدایی بگیری منم انجام دادم و الان ۸تا جنین خوشگل دارم ...سیکل انتقال هستم. میخوام بهت بگم خداوند خیلی بزرگه .اولش برامون خیلی سخت بود ولی واقعا الان هردومون فقط به مادر پدر شدن فک میکنیم و ذوق میکنیم اصلا چیزه دیگه ای برامون ارزش نداره

عزیزم اصلا نترررررس. به چیزای خوب فکر کن. احساس بد=اتفاقای بد احساس خوب= اتفاقای خوب حالا خودت ان ...

ای جانم اره والله راست میگی اینبارهمش بخودم میگم من فقط وفقط باتوکل وایمان بخدا وتوسل ایمه مادرمیشم. 😍😍😍

سری قبل امیدبه دکترا ودارو داشتم الان هیچی جزخدا