2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
خانوما من یکشنبه پانکچر شدم سفیکسیم و شیاف استامینوفن برام تجویز شد سفیکسیم ها رو سر وقت خوردم ولی چ ...

نه مهم نیست من اصلا نداشتم.فقط داروهای عفونت رو داشتم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
روز چندم آزمایش دادی. یعنی زیر 10 بود؟ ببخشید انقد حالم گرفته که حتی یه دلداری ساده هم نمیتونم بدم

عزيزدلم ببخش ناراحتت كردم دوست داشتم به دوستام خبر هاي خوب بدم ولي خوب زندگي هميشه بر وفق مراد نيست

روز ١٤ بود و بتام ٢/٥ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهی عزیزم قربون دلت الان میدونم چه حالی هستی بروغسل حضرت زینب بکن صبر داشته باشی هرچی مصلحت خد ...

ممنون عزيزم 

دلم كه خيلي شكسته ولي توكل به خدا ايشالله به زودي به آرامش برسم

ممنون عزيزم  دلم كه خيلي شكسته ولي توكل به خدا ايشالله به زودي به آرامش برسم

میدونم چی میگی منم دیدم این روزهارو ولی واقعا بدن طبیعی خودشومیسازه من اونروز توبغل شوهرم کلی گریه کرده بودم

روز چندم انتقال بود؟ داروهات رو قطع نکن دو روز دیگه ازمایش بده.. مرکز ما که چنین دستوری رو تو کاغذ ...

روز ١٤ هستم

الان همسرم رفت مطب سوال كنه كه چيكار كنم

البته بتا كه خيلي پايين بود ولي به هر حال داروهاي هورموني و كورتون بايد زيره نظر دكتر قطع بشه

عزیزم دوستمون دونه برفی زنگ زده 1490 بهش گفتن داروخانه شکوهی زاده تو قرچک گونال داره

عزیزم ممنونم، خدا خیرت بده گلم   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خدا نكنه عزيزم  آرزو مي كنم همه بچه هاي اينجا خيلي زود نتيجه بگيرن

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم  میدونستم امروز یکی ازمایش داره نمیدونستم شما بودی همش توپیاما دنبالش میگشتم ...خدادلتو شاد کنه 😔

@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال؟ کسی که آزمایش سلفری میده و جوابش خوبه نیاز هست سونوی آنوم ...

سلام عزیزان

لی لا جان شما الان سلفری رو دادی ؟ من رفتم پزشکم برای ۲۱ مهر غربالگری رو نوشت گفتم میخوام سلفری رو هم بدم که خیالم راحت شه گفت برو سونوی غربالگری جوابشو بیار ببینم اما آزمایششو نده اگه نیاز به امینوسنتز نبود برو سلفری رو بده یه دفعه . غربالگری میشه بدون آزمایش باشه ؟ من گیج شدم . اصلا نیازی به سلفری هست یا من زیادی حساس شدم ؟ 

@زینبی_بابا