2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام مهگل جان ، شما آمپول هاش ام جی هم براتون تجویز کردن ؟ اگر تجویز کردن خارجی خریدید ؟

نه عزیزم هنو تجویز نکردن چون فقط اطلاع داشتم گونال به سختی گیر میاد به دکترم گفتم تو این یکماه که دارم ال دی میخورم گونال برام بنویسه تو دفترچه که تو این یکماه بخرم بزارم یخچال خیالم راحت بشه نمیدونستم که هاش ام جی گیر نمیاد یعنی اینم کمه واسه اینم باید بگردم؟؟ 

نه عزیزم هنو تجویز نکردن چون فقط اطلاع داشتم گونال به سختی گیر میاد به دکترم گفتم تو این یکماه که دا ...

هاش ام جی که فراوونه ، منتها میگن موادش از آلمان میاد و شرکت هما فارمد بسته بندی می کنه ، من نمیدونم راسته یا یه شرکت ایرانی تولید می کنه ، خواهش می کنم خانومایی که اطلاع دارن خبر بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاااا چقدم مفصل گفتم 😅  اونو از روز سوم روزی ۲۴ واحد سینال اف بود ازین قلمیه تا روز ۱۰ &nbs ...

اهان باشه عزیزدلم ممنونم لطف کردی پس بدن من خیلی به داروهاجواب نمیده خیلی دارو داشتم من اماهمش5تاتخمک کشیدن ویک جنین. 

عزیزم ممنون ....دکترت کی بود؟اگه قبلا گفتی من یادم رفته ببخش🙈از اول ستروتاید داشتی؟ من دیروز روز ه ...

عزیزم شماچندسالته؟ منم 23سالمه سری قبل منم چندان واکنش ندادم به داروها. بگوحتمادوزشو زیادکنن اصرارکن. 

خخخ منم یادمه اول از ست و تایید میترسیدم دوربازو

نه عزیزم ربطی نداره من با گونال خارجی ۱۳تاتخمک داشتم ولی فقط یک جنین شد همسرم مورفوش مشکل داشت

اره منم همین نظر رودارم مشکل ازهمسرباشه سخته, والله ماهرچی دارو امپول زدیم براش فایده نداشته

@زینبی_بابا    

سلام دوستای گلم میشه منوراهنمایی کنید؟ صلاحترین راه رونشونم بدین ممنونم. 

من همسرم گیرداده که خسته شدم دیگه اینباراخرش باشه میری میکرو دیگه دارونمیخورم. بنظرتون دوبار پشت هم پانکچرشم خوبه؟ یانه همون یکبار؟ 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله این دفعه حتما مامان میشی گلم 😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲 عزیزم استراحت اصلا لازم ...

ممنون گلم چقدر تو خانم و ماه هستی

من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
عزیزم ضخامتت چند شده؟؟ 

ده میلی متر عزیزم روز نه پریودیم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اهان باشه عزیزدلم ممنونم لطف کردی پس بدن من خیلی به داروهاجواب نمیده خیلی دارو داشتم من اماهمش5تاتخم ...

پاسخ دهی به دارو بدن تا بدن فرق میکنه واقعا

شما گونال بگیر حتما جواب میگیری ایشالا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم شماچندسالته؟ منم 23سالمه سری قبل منم چندان واکنش ندادم به داروها. بگوحتمادوزشو زیادکنن اصرارکن ...

عزیزم من ۳۱ سالمه ....ینی خیلی کم بوده برا ۸ سیکل؟😔

شنبه میرم ایشالا مرکز ...ببینم چی میگه دکترم ....من از روز ۳ پریودم سینال داشتم فقط روزانه ۱۵۰ دوز ....از هشت سیکلم هاش ام جی و از نه سیکلم اولگاتران رو تازه شروع کرد برام ....شما داروهات چی بود؟

عزیزم من ۳۱ سالمه ....ینی خیلی کم بوده برا ۸ سیکل؟😔 شنبه میرم ایشالا مرکز ...ببینم چی میگه دکترم . ...

نه عزیزم کم نیست امابگوزیادکن تخمکات زیادبشن درصدت بالابره خب. وای من بدگفتم دلشوره نگیریا دخترگل خوبه. 😘😘

من 150واحداز روزسه تا8سینال داشتم بعدش225واحد کردن و150واحدhmg وبعدشم ستروتاید دادن دقیق یادم نمیاد مقدارشو. روز13هم پانکچرشدم