2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
من نمیدونم چرا خیلی برا شما امیدوارم.شاید به خاطر انرژی مثبتیه که ازتون دیدم.ان شاالله که مثبتی عزیز ...

نه اگر داشتم سکته میکردم. الهی آمین ایشالا که همینطور باشه بخدا اگر باردار باشم به نیت همتون یک دور قرآن ختم میکنم .

نه اگر داشتم سکته میکردم. الهی آمین ایشالا که همینطور باشه بخدا اگر باردار باشم به نیت همتون یک دور ...

شما که مشکلی نداری چرا امید نداری؟پس حتما مامانی عزیزم و قرانم ختم میکنی.خدا قبول کنه.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم روژان جونم 😘😘😘😘😘ایشالا دل همه به حق این روزای عزیز شاد میشه ...ازته دلم برای همه ی دوست ...

مبارک باشه نازنین جان

ان شالله که دختر هم باشه تا به مراد دلت برسی

خواهش 
انقدر دیدم بچه ها که مشکل حاد نداشتن اما مامان نشدم دلم میلرزه

منکه انتقال نداده دنباله اسمم براشون.البته میفهمم بعد انتقال استرس آدم بیشتر میشه.چون یه بار تجربه کردم.من دفعه پیش چند روز آخر لکه بینی داشتم.و با شیاف و آمپولم قطع نشد.آخرشم نگرفت.ولی شما خداروشکر مشکلی نداری.باید امیدوارتر باشی.ان شاالله که مامان شدی.منکه شمارو مامان میبینم.  

خدایا شکرت  

بچه ها این سوال یکی از دوستان هست لطفا اگر میدونین جواب بدین گوشبش ازین ساده هاس خیلی هم بی تجربه هستش

دو سه روز دیگه باید پریود بشه اما اقدام کرده امروز سونو شکم و لگن داشته بخاطر درد شکمی ، ضخامتش ۹ بوده میگه با این ضخامت معلوم میشه که باردار نیستم؟

سلام عزیزم میشه بگی سلفری هزینت چقدر شد کجا انجام دادی؟من ۱۲ هفته هستم تا ۲۰ وقت دارم انجام بدهم ؟

سلام عزيزم ، اگر تصميم گرفتي انجام بدي تا هفته ١٦ اينطورها سعي كن انجام بدي چون حداقل ٢ هفته هم طول ميكشه جوابش بياد .

من آزمايشگاه نيلو انجام دادم هزينه اش هم ٣ ميليون شد ، البته اگر بيمه تكميلي داشته باشي بعدا مدارك رو ببري تحويل بدي مقداري از هزينه رو ميدن من اين سري هنوز نبردم ولي بارداري قبلي فكر ميكنم حدود ٧٠ درصد هزينه رو بيمه تكميلي داد .

آخی چرا؟ مهمانت نرفت؟

دیررفت منم‌که دیروز پریود شدم مطب دکترم بازنبود ازمنشی نوبت بگیرم پریود بودم اینقدرهم استرس سونو داشتم شب تا صبح خواب سونو وعمل دیدم ازاسترس اینکه کی میره سردرد گرفتم دیگه حوصله نداشتم برم التماس منشی کنم نوبتم بده

یا رب العالمین