2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
ممنونم نازی جان اتشالله هم همه مراحل کار شما هم به خوبی پیش بره ☺ خداروشکر که تقریبا دفع شده ولی حتما دکتر دوشنبه رو برو . نازی این متخصص که می خواین برین پیشش خودتون پیدا کردین یا فمیلی داکتر ریفر کرده؟
نه خود کلینیک وقتی این اتفاق افتاد فرستاد من رو به women's unit. که اونها پیگیری کنند. ولی من پیش فامیلی دکترم هم رفتم ماجرا رو براش گفتم اونم خودش سونو داد و راهنماییم کرد و یه سری ازمایش خون نوشت. وقتی بتام صفر بشه دوباره میتونم شروع کنم ولی هنوز خیلی بالاست. 😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رو هم فرستادن به یه epac یونیت که مخصوص این کارهاست و جالب این بود دکتری که منو سونو کرد و گفت چیزی نمونده بعد ها خیلی تصادفی تو این کلینیک شد دکتر ivf ام ایشالله سریع میاد پایین مهم اول سلامتیه خودته و باور نمی کنی زمان مثل برق میگذره وردوباره نوبت اقدام تو میشه
رویا جون والا دکتر من رو پروژسترون خارجی (سیکلوژست) تاکید داشت اما یادمه بعضیا ایرانیم استفاده میکردن..... من کلا سیکلوژست استفاده کردم.... رویا جون والا دکتر من اصلا تاکید به استراحت مطلق نداشت..... لیزا جون ایشالله که همه چی خوب پیش رفته..... جالبه گفتن صبحونه بخوری..... برا پانکچر به ما میگفتن ناشتا بریم..... باران جون عزیزم اولش با باران دیگه ای اشتباه گرفتمت.... اما بعدا دیدم شرح حالت به مامان باران نمیخوره..... اما ایشالله به زودی مثل مامان باران معجزه خدا شامل حال تو هم میشه و طبیعی باردار میشی..... عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم برای جلوگیری از استرس باید هر کاری از دستت بر میاد انجام که دادی بقیشه توکل کنی به خدا..... یعنی تو همتت رو بکن و حرکت کن ایشالله خدا به حرکتت برکت میده و نتیجه میگیری.... عزیزم بله رویان هم مرکز خوبیه اما من در کل رفتن مطب یکی از دکترای خوب مراکز رو ترجیه میدم چون شخصا دوست ندارم هر دفعه یه دکتر ویزیتم بکمه اما در کل اگه هدفت رفتن به مراکز هست رویانم جای خوبیه.... عزیزم خوب ابن سینا و رویان فکر نکنم خیلی فرق داشته باشن.... گلی جون فدات..... وای باران جون خدارو صدهزار کرتبه شکر..... کار خدارو میبینی؟ بعد اون همه سختی دو تا وروجک رو خودش با قدرت خودش و بی مزد و منت بهت هدیه داده..... این دو معجزه شیرین گوارای وجودت..... بعد اون همه سختی واقعا میچسبه!!!! ایشالله صحیح و سالم بغلشون میکنی.... لیزا جون عزیزم فکر کنم موقع پانکچر دیگه میشه تخمک نه فولیکول..... البته طبق برداشت من!!!!! عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر..... پس زحماتت نتیجه خوبی داشته..... عزیزم پس علت تهوع هات خودشو نشون دادن..... عزیزم پس احتمالا انتقال داری و انتقالت بمونه برا بعد..... حسابی رژیم پر پروتئین و آب و سفیده تخم مرغ رو رعایت کن..... نازی جون ایشالله زودی همه چی به روال عادی برمیگرده و این دفعه به سلامتی مامان میشی و تا تهش همه چی خوب پیش میره....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون ممنون. انشالله برای همه امسال سال نتیجه خوب باشه😊 انا جوا اینجا واسه پانکچر بیهوش نمیکنن واسه همین نیاز نیست ناشتا باشیم. من تا حالا تعداد زیادی پانکچر داشتم شش هفت بار هیچوقت بیهوشی نداشتم و خدا رو شکر هیچ وقتم به مشکل بر نخوردم. واقعا فکر میکنم دکترای ایرانم نباید اینقدر واسه هر چیزی بیهوشی بدن. شاید از بس مریضها میترسن بیهوشی میدن.
من خوشم اومد که بیهوش نبودم همه چی رو برام توضیح میداد ☺ انا جون ممنونم ازت 😂 پس هنوز همون پروتیین و سفیده تخم مرغ و اب رو ادامه بدم؟ از صبح دارم اب اناناس میخورم میگم هر چی اون تو دست کاری کرذه زخم کرده خوب شه خخخ نازی جونم 😍
نازی جون اینکه خوبه بیهوش نمیکنن..... من نمیدونستم برا همین تعجب کردم با بیهوشی صبحونه گفتن بخورین..... لیزا جون آناناس فکر کنم نباید زیاد بخوری..... اگه اشتباه نکنم هم نفاخه هم قابض..... دقیق نمیدونم اما یادمه اون موقع که لاپرا شدم تاکید کردن آناناس نخورم و گفتن اگه خواستمم بخورم با آب رقیقش کنم بخورم...... راستی آره رژیمتو ادامه بده چون جلوی هایپر شدن یا تشدیدشو میگیره!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیزا جون نگران نباش..... منظورم اینه دیگه زیاد نخور.....
آنا جون بله دقیقا همینو گفتن دکتر ر ز ا ق ی که احتمالا هیدروسالپنکس یکی از دلایل منفی شدنه واسه همین باید برداشته بشه...
اما مشکل من اینه که دکتر میردامادی علاوه بر لوله مسئله چسبندگی احتمالی رحم رو هم در نظر گرفتن و میگن لوله هم برداشته بشه بازم ممکنه بخاطره چسبندگی رحم بخاطره آندو قبلی(چون آندو کامل رفع نمیشه فقط کنترل میشه)آی وی اف ناموفق بشه و نظرشون اینه که به مدت 10 ماهه با آمپول و آنتی بیوتیک کنترل بشه و بعد اگه لازم شد لوله ها حذف بشه...آنا جون من چکار کنم واقعااا نمیدونم...دیگه پیش کدوم دکتر برم..اینها جز بهترین پزشکانن..من چه کنم؟؟؟ گفتید به دکترم اعتماد کنم منظورتون دکتر رزاقی بود یا دکتر میردامادی که امروز باهاشون ویزیت شدم؟؟؟خیلی شرمندم که با اینهمه مشغله ذهنتون رو درگیر میکنم..
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..