2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام لیزا جان مبارکه ...وای لیزا حان منم بهدخیال خودمدبعد انتقال دارم اناناس میخورم ...نمیدونم کجا خونده بودم ...آنا عزیز بنظرت اشتباهه ؟!!! لان اثر سویی میزاره روو انتقالم ...تازه بمن گفته بودن کنسرو نخور من یادم رقته بود و کنسروشو خریدم خوردم ...بنظرت اثر سویی میزاره ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون ظاهرا دوستای هم دوره من نیستنخبری ازشون نیست خیلی دلم برای گروه تنگ شده بود گل دخترتم امیدوارم خوب باشه فسقلیای منم خوبن خدا رو شکر ماشااله 14 ماهشونو خیلی خیلی شیرینن انشااله قسمت همه دوستان بشه بزودی
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
صبور جان قربونت.....
منم دلم برات تنگ شده....
خیلی وقته فرصت نکردم به وبلاگت سر بزنم....
دیدی عزیزم همه چی داره ختم به خیر میشه؟
خدارو شکر چند هفته دیگه با تمام وجود بوش میکنی....
خدا این بوی شیرینو قسمت تک تک دوستای منتظرمون بکنه.....
من که نفسم بهش بنده.....
خدایا از دوستام این لذت رو دریغ نکن....

آتریسا جون منظورم ر ز ا ق ی بود.....
چون من که اون یکی دکترو نمیشناسم....
اما از دوستامون بودن کسایی که با ر ز ا ق ی نتیجه گرفتن.....
حالا یه پیشنهادم بهش بده.....
بگو اگه به جای برداشتن لوله ببندیم مشکل حل میشه یا نه....

به نظرم بد نیست یه ویزیتم بری با پ ا د م ه ر بشی.....
نظر اونم بدونی بد نیست.....

رویا جون عزیزم نگران نباش با یکی دو بار هیچی نمیشه اما از این به بعد بدون کلا تو بارداریتم آب میوه طبیعی بخور نه تو قوطیا رو.....
آناناس من دیدم بعضیا میخورن اما من در کل چیزیو که به طور معمول و همیشه نمیخورم تو سیکلمم نخوردم.....
هر چی باشه بدن خیلیامون به خوردن آناناس یا چیزای مشابه عادت نداره.....
نهایت هر از گاهی خوردیم پس ترجیحا بهتره چیزی که معده مون بهش عادت نداره رو یهویی زیاده روی نکنیم.....
البته من کلا زیاده روی رو قبول ندارم اما در موارد غیر معمول بیشتر احتیاط میکنم....
یه نکته بگم.....
عزیزم این چیزا انقدر تاثیرشون کوچیکه که به ریسکش نمیارزه.....
به نظرم آناناس نخوریمم چیزی نمیشه اما ممکنه بخوریم و برا شخص خاصی خوب نباشه....

شیدا جون مامانامون که به ندرت سر میزنن چون واقعا الان میبینم که این وروجکا کلی وقت میخوان.....
منم فقط موقع خواب اینحا میام وگرنه بیدار باشه یه ریز باید باهاش وقت بگذرونم....

لیزا جون خودتونو نگران نکنین.....
فقط گفتم زیاده روی خوب نیست.....
چون گفتی از صبح یه بند داری آناناس میخوری گفتم بگم اذیت نشی....
چون بعد پانکچر یوبس و نفخ خیلی اذیت میکنه....
وگرنه شما به احتمال زیاد انتقال نداری....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم, من یک اسفند پانکچر شدم و با سیزده تخمک, که متاسفانه چون نمونه همسرم افتضاح بوده کلادو تا جنین با گرید متوسط داشتم که انتقال دادم. سری قبل تخمکام بی کیفیت بود دو تا شد و منفی و اینسری هشت تا تخمک عالی بود که اینبار نمونه مشکل داشت. یه سوال روز نمونه گیری شوهرم نمیتونست نمونه بده بهش قرص دادن تا تونست ممکنه به خاطر استرس بوده باشه اخه قبلا شرایطش بهتر بود؟ القصه امروز روز یازده انتقال و دقیقا موعد پریود از صبح لکه بینی قهوه ای دارم که با شیافم قطع نشده, انگار دارم پریود میشم اینار بار پنجم بود که انتقال دادم بجز بار اول که استرادیول نداشتم و زودتر پریود شدم, سه دفعه بعد تا قطع کردن استرادیول پریود نمیشدم, چرا اینبار با وجود استرادیول و امپول و شیاف دادم زودتر میشم؟
مامانی الینا و ایلیا جون منم روز ۱۱-۱۲ لک داشتم..... ایشالله خیره عزیزم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماهت عزیزم..... بازم فکرای خوب بکن ایشالله دردات مال لانه گزینیه!!!!!
مامانی الیینا و ایلیای عزیز باورت میشه دقیق یادم نیست ترشحاتم کی شروع شد؟ فقط میدونم تزشحات داشتم.....
آنای عزیز من روز دوم انتقال هستش ..ببخشید شیاف پروژسترون خارجی که استفاده کردم رفتم دستشویی و خودمو پاک کردم یه لکه صورتی قاطی بقایایی شیاف دیدم خیلی کوچیک ..،بنظرت چیزی هست یا روز دوم امکان نداره اتفاقی بیفته ؟ یا‌اگه بیفته نمیفهمیم ؟!! یعنی اوون لکه صورتی بخاطر چی میتونست باشه ..درست شبیه ترشحات روز بعد از پانکچر بود ولی قاطی بقایای شیاف بود .راستی من از دیروز سلکسان اشتفاده میکنم خود مرکز نپشته برامپن میگفت چون تحرکتون کمه برای همین مینویسیم
رویا جون عزیزم لک چند روز اول طبیعیه..... مال دستکاریای روز انتقاله..... به هیچی ربط نداره..... برا بارداریم فعلا تا یه هفته اصلا خبری نمیشه.... بعد یه هفته بسته به سن جنین یواش یواش اتفاقایی می افته..... پس هفته اول اصلا و اصلا دنبال هیچی نباش..... من جای تو باشم کلا به هیچی فکر نمیکنم و فرض رو بر این میذارم که مامانم و از این روزا لذت میبرم..... ببین من همیشه به خودم میگفتم اگه + بشم پس از همون لخظه اول از مادر شدنم خبر دارم پس این باعث میشد کلی ذوق کنم که زودتر از کسایی که طبیعی مامان شدن از تشکیل و ورود نی نی خبرا دارم..... پس این دو هفته حس مادر بودن فقط و فقط خاص ماهاست..... پس ازش لذت ببر..... ایشالله دو هفته مادر بودنت به نه ماه تمدید میشه و بعدشم بغلش که کردی یه عمر از لذت مادر بودن بهره مند میشی..... برا سلکسانم یادمه تو ژن غلظت خونو داشتی البته اگه با. رویاهای دیگه قاطی نکرده باشم..... پس سعی کن لااقل حالا که تحرکت کمه آب زیاد بخوری..... سلکسانم که داری..... ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی.....
آنای عزیز ببخشید من یه هفته دیگه امتحان عملی دارم که ۳-۴ ساعتباید سرپا باشم بنظرت میشه برم ؟ مربوط به رنگ و دکلره هستش که با مواد شیمیایی هم سروکار دارم ..الیته زیاد واجب نیست میونم نرم ولی خاستم نظرتو بدونم