2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
آره عزیزم به خاطر داروهاست

مرسی عزیزم 

یچیزیم بگم من الان دیدم لکه بینی دارم یعنی دارم پریود میشم؟یکم بیرون رفتم واینکه یکم وایستادم ظرف شستم بخاطر اینه یا دارم پریود میشم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  یچیزیم بگم من الان دیدم لکه بینی دارم یعنی دارم پریود میشم؟یکم بیرون رفتم واینکه ی ...

شادن جون هم لکه بینی دلشت روز دهم انتقال فکر کنم اما شکر خدا مثبت بود. به فال نیک بگیر حتما لک لانه گزینیه. هت شیاف نداده؟

نه عزیز دلم‌ روز سوم انتقالم فقط کمی ترشح دارم.اما مطمئن هستم باردارم

ترشح رو منم دارم زیاد.از دیروزم تهوع دارم اما احتمال داره برای پروژسترون باشه.نه؟ایشالله که همبنطوره عزیزم.رو چه حسابی میگی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
شادن جون هم لکه بینی دلشت روز دهم انتقال فکر کنم اما شکر خدا مثبت بود. به فال نیک بگیر حتما لک لانه ...

آخه من انتقال ندادم فقط تخمک کشی کردم انتقالمو گفتن یکماه دیگه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ترشح رو منم دارم زیاد.از دیروزم تهوع دارم اما احتمال داره برای پروژسترون باشه.نه؟ایشالله که همبنطوره ...

نمیدونم با اینکه هیییییییچ علائمی ندارم اما دلم روشنه. من شنیدم دوستای که طبیعی باردار شدن ترشحات لوسیون مانند دارن اولش. اما در مورد میکرو که سرچ کردم دیدم اکثرا میگن ترشحات بخاطر پروژسترون هستش. الته من از روز پانکچر پروژسترون زدم اما تازه ترشح دارم

سلام عزیزم.خوبی...چقدر این حرفت به دلم نشست...امیدوارم خدا به همه دلهای شکسته یه نگاه ویژه ایی بنداز ...

سلام قربونت عزیزم،  ان شالله،،،  ان شالله معجزه بعدی شامل شما بشه و خبرهای خوبی ازتون بشنوم عزیزم

دوستان سوال منم جواب بدید لطفا 

دکتر من برای روز دوم الونوا نوشت دور ناف

بعد روز هفتم اولگالوتران بزنم و روز هشتم برم سنو

گفت اگه برای زمان سنو مطب تعطیل بود باید اولگالوتران رو ادامه بدی بعد تعطیلی بیای

حالا من اون تایم به تعطیلات تاسوعا عاشورا میخوره و قبلشم که پنجشنبه جمعس😭

حالا سیکلو شروع کنم به ۴روز تعطیلی میخوره باید امپولو ادامه بدم 

بزارم سیکلو ماه اینده؟؟؟؟؟

اولگالوتران ادامه دادنش شانس موفقیتمو کمتر نمیکنه؟؟؟؟؟

نمیدونم با اینکه هیییییییچ علائمی ندارم اما دلم روشنه. من شنیدم دوستای که طبیعی باردار شدن ترشحات لو ...

تهوع به نطرت از عوارض پروژسترونه؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........