2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست
لی لا جووووووون چی میبینم....خدارو هزارااااااان بار شکر...نمیدونم با چه واژه ایی بهت تبریک بگم که بت ...

سلام به لی لی جون مهربوووون خودم. خوبی عزیزم؟ از ته دل از خدا میخوام این دعایی که کردی خیلی خیلی زود در حق خودت هم مستجاب شه و من به یکی دیگه از آرزوهام برسم. مرسی عزیز دلم، منم نمیدونم با چه واژه ای میتونم اینهمه محبت و انرژی مثبتی که تو پیامت هست رو جواب بدم. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به لی لی جون مهربوووون خودم. خوبی عزیزم؟ از ته دل از خدا میخوام این دعایی که کردی خیلی خیلی زود ...

قربونت دوست خوبم....فدات شم...دلم میخواد محکم بغلت کنم...الان اداره ام و دارم اشک شوق میرزم برات... نمیتونم خودمو کنترل کنم...خدا نگهدار خودت و نی نی هات باشه عزیزم....

نوشین جان . من اینجا کسیو ندارم . میخوام برم ای وی اف تعیین جنسیت ‌. حتما نیاز ب پرستاری دارم بعد ان ...

عزیز دلم خدا رو داری .... 

الان میگن استراحت مطلق جز در موارد خیلی خاص دیگه تجویز نمیشه منم که خونه مادرم هستم راحت کارهام رو خودم میکنم . برم خونه هم فقط آشپزی میکنم اما جارو پارو و کارای سنگین نه.

من قبل شروع سیکل تمام خونه رو مرتب کردم . چند دست لباس برای همسرم اتو کردم کارای عقب افتادم رو هم انجام دادم.

به نظرم قبل پانکچر و انتقال تو هم یک دستی به سر و روی خونه بکش سوپ درست کن برای خودت دو سه مدل هم غذا بذار یخچال که توی دو سه روز اول نهایت برای داغ کردن غذا بلند بشی.اگرم دستشویی فرنگی نداری یک دونه بخر ارین تاشوها . باقیش رو توکل به خدا بکن. چندتا سریال یا فیلم هم بگیر سرت گرم باشه

قربونت دوست خوبم....فدات شم...دلم میخواد محکم بغلت کنم...الان اداره ام و دارم اشک شوق میرزم برات... ...

قربون دل مهربون و چشمای اشکیت عزیزم. یک دنیا برات آرزوهای خیلی خیلی خیلی خوب دارم و میبوسمت 😍😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربون خدا برم با این معجزه های قشنگش، خدایا بی نهایت شکرت، بی نهایت مبارکتون باشه،  هممون باید ...

سلام عزیزم.خوبی...چقدر این حرفت به دلم نشست...امیدوارم خدا به همه دلهای شکسته یه نگاه ویژه ایی بندازه.

عزیزمم. کدومش سخته؟ البته من یه شانسی آوردم بیشتر روزها دورکار بودم. اون روزهایی هم که شرکت بودم مو ...

آخه الان سینافکت میزنم. گفته قبل از ساعت ۱۰ . منم با خودم میبرم سرکار و ساعت ۹ و نیم درو قفل میکنم دراز میکشم رو میزو میزنم😂😂😂😂

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
من می‌بردم سر کار گلی، آسون بگیر که آسون بگذره😉😉😉 ان شاالله مامان میشی به اینجاش فکر کن 😍😍😍

منم میبرم فقط چون یخچالیه دردسرش زیاده. 

یعنی چی چکار میکنن ؟؟ منظورتون ساعت تزریق هست؟؟

آره ساعت تزریق باید درو قفل کنی بعدش دراز بکشی رو میزو بزنی به شکمت. 😂😂😂 

سلام

دوستان من تا حالا که روز ۱۶ پریودم هست ۴تا استرادیول با فاصله ۶ساعت میخوردم.(ضخامت آندومترم هم خوب شد)

الان مامای مرکز بهم گفت هر ۱۲ ساعت دو تا بخور،و شب استرادیول نخور

میدونید کدوم روش درست تره؟ یا فرقی نداره؟

@زینبی_بابا    

فدای شما بشم ممنونم تروخدا واسم دعا کنید، یکشنبه نوبت پانکچر واسم گذاشت دعا کنین تخمک خوب باشه

انشالله همه چیز خوب پیش میره عزیزم

سلام دوستای عزیز یه سوال دارم من روز ۲۰ سیکلم هیسترو شدم همونروز خونریزی داشتم و از فرداش لکه بود خیلی کم شد اما امروز که روز ۲۳ هستم دل و کمرم درد میکنه و کمی خونریزی دارم میخام بدونم ممکنه پریود باشه؟ یا طول میکشه پریود بشم باید وقتی پریود شدم برم دارو بگیرم برای پانکچر بخاطر همین ررام مهمه

ممنون میشه تجربه هاتون رو بگید و راهنماییم کنید نمیخام یوقت سیکل از دست بدم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان