2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
من روززالو رومتوجه نشدم 😂 مثلا من یکم پری میشم سیزدهم وچهاردهم میخوام اقدام کنم کی باید زالو بنداز ...

راستش ازش پرسیدم گفت بعد رابطه هامون از ۱۸ پریودیش ،سیکلاس ۳۰ روزه است،احتمال میدم زالو باعث شدن جنین لانه گزینی کنه

خونت در چ حد بود من از ظهر تا الان دارم همش لک سياه هست  چند ساعت طول داد قطع بشه

من دوبار دستمال کشیدم صورتی شد بعد یه شیاف گذاشتم قطع شد یکی دو بار دیگه ام خیلی خیلی کم روی دستمال اومد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوبار دستمال کشیدم صورتی شد بعد یه شیاف گذاشتم قطع شد یکی دو بار دیگه ام خیلی خیلی کم روی دستمال ...

برا من هر چقد دستمال ميکشم خون سياه هست

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
درد نداره یعنی گفتن مثل نیشگون کوچولو ،روز اولی که زالو انداخته محل زالو خونریزی نکرده ولی دومی خونر ...

ازقیافش میترسم

خواهرم صورتشومیندازه من فرارمیکنم یعنی حس میکنم من باشم جیغ میزنم😣حالا اگه همسرم کمک کنه بخرم بشینه پیشنم بندازم اگه بگه نه که هیچی

خدایابه امیدخودت🌺
ازقیافش میترسم خواهرم صورتشومیندازه من فرارمیکنم یعنی حس میکنم من باشم جیغ میزنم😣حالا اگه همسرم کم ...

وووووی خودت چجوری میخوای بندازی چندشه برو مطب برات انجام بدن من میترسم 

برا من هر چقد دستمال ميکشم خون سياه هست

حالا صبر کن دختر خوب، برای بعضیا لک تیرست برای بعضیا روشن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به من ال دی داد و یه سری تقویتی بعد گفت اول تا سوم پریودی بیا مطب من مطبش تو سعادت آباد میرم شما چطو ...

سلام منم مطبش میرم همون میدون کتاب سعادت اباد

بمن سینافکت داد و دوتا امپول توی مرحله بعد که جای همون سینال اف و گونال هست

@بهار213     عزیزم رفتی پیش نصر؟؟؟

آره رفتم یازده تا تخمک دارم بیشترشم سمت راسته همون طرف که لولم بستست اون دفعه هم یازده تا داشتم خدا خودش بهم رحم کنه پنج تا آمپول هم داد باید همشو تو یه ساعت تو یه شب به بازوهام بزنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
فردا انتقال دارم. امروز رفتم موهامو کوووتاه کووتاه کردم. منتظرم بچه هام بیان بغلم    

آفرین قدرت کلام و تفکر رو نادیده نگیر وقتی رفتی موهات رو کوتاه کردی به نوعی تو ذهنت داری برای شرایط جدید آماده میشی پس کائنات هم به اذن خدا تو همین مسیر حرکت میکنن. یادمه پنج شنبه که پانکچر شدم تو تقویم گوشیم روی روز شنبه نوشتم من ۱۵ تا جنین دارم هووووووورا و امروز شنبه بالای ۱۵ تا جنین داشتم. 

قبل پانکچر همه خونه رو تمیز کردم حتی پنجره ها و توی کابینت ها و کمد هارو . همه بهم میگفتن تو پلی کیستیک هستی هایپر میشی اما من به امید اینکه انتقال دارم و بعدش نمیتونم کاری بکنم تمام خونه رو نرتب کردم.

سالها پیش دبیرستان بودم بخاطر دختر داشتن آرزو کردم ivf کنم و کارم به ivf رسید ....

همبشه دعا که میکنید از خزانه غیب خدا طلب کنید از خدا کم نخواین خدای به اون عظمت که به همه چیز قادر و تواناست