2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم داروهاتو قطع نکن فعلا صبر داشته باش منم روز دهمم خون خیلی روشن دیدم فکر کردم پریود شدم ولی با ...

خونت در چ حد بود من از ظهر تا الان دارم همش لک سياه هست 

چند ساعت طول داد قطع بشه

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
سلام عزيزم خوبي زينب خانوم من روز ده انتقال  خون اب مياد خونش سياع هست  يعني عادت شدم ؟ ...

سلام عزیزم خودت خوبی‌ گلی؟ 

عزیزم ممکنه لک لانه گزینی هم باشه، تا آزمایش بتا ندادی داروهاتو ادامه بده، ان شاء الله که مامان شدی عزیزم 

به مرکزتون هم زنگ بزن احتمال دوز پروژسترون رو بیشتر کنن و اگر ضد انعقاد مثل آسپرين داری یه مدت قطع میکنن

خانمها کسی اینجا با سیکل طبیعی انتقال داده؟من انتقال جنینم با سیکل انتقال بود و متاسفانه از روز ۶ انتقال به خونریزی افتادم خونریزی نه لکه بینی .کسی بوده با سیکل طبیعی انتقال داده باشه و مثبت بشه؟

سلام عزیزم خودت خوبی‌ گلی؟  عزیزم ممکنه لک لانه گزینی هم باشه، تا آزمایش بتا ندادی داروهاتو اد ...

لک لانه گزيني متونه از ظهر تا عصر باشه؟ 

مرکزمون الان نيستش تعطيله چيکار کنم 

خون. اب سياه مياد 😭😭😭😭کمکم کن تورخدا ميشه دوتا شياف اضافه بزارم

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
اب سیاه فکر نکنم بد باشه .لک لانه گزینی تا دو روز هم می تونه باشه

دعاکن برام😫😫😫

خانمها کسی اینجا با سیکل طبیعی انتقال داده؟من انتقال جنینم با سیکل انتقال بود و متاسفانه از روز ۶ ان ...

خونريزيت در چ حد بود شورتت کامل خوني ميشد ؟