2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
مرسی‌عزیزم‌که‌وقت‌گذاشتی منم‌جنین‌هام‌کیفیتش‌خوب‌بودن‌وبلاست‌هم‌بودن امااز۳تاجنین‌یدونشم‌نگرفت.. ...

کیفیت جنین های من بظاهر خوب نبود ولی خب خداروشکر دوتاش بلاست شد ، ازمایش ایمنی ندادم فقط انعقادی ،اونم دکتر رویان ننوشت خودم تو شهرستان به دکتر گفتم برام نوشت بعد بردم رویان نشون دادم مشخص شد غلظت خون دارم ،اون موادم زرده تخم مرغ محلی و یه ق عسل و نصف ق پودر سرداشت و نصف ق پودر قرص کمر بود ،چون مطمئن بودم رحمم سرد استفاده کردم ، من پریودیهام دردناک بود ببخشید خون پریودیم لخته و سیاه بود ،همیشه دست میزدم به شکمم یخ بود مخصوصا موقع پریودی ، بعد که تهران رفتم طب سنتی دکترش تشخیص داد رحمم سرد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی خوبه ک بلاست شدن. من قبلن هشتا جنین داشتم هیچ کدوم تا بلاست رشد نکرد خداروشکر واسه سرد بودن ر ...

پست بعدی سوالت واسه یکی از بچه ها نوشتم عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز ده انتقالم هستم  خونابه سياه مياد  يني دارم عادت ميشم؟  کمکم کنيد

عزیزم قبل پریود شدنات همیشه لک سیاه میدیدی؟؟؟ 

خیلی زیاده یا کمه ؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
@vanea     عزیز دلم خیلی اشغال بود الان تونستم صحبت کنم‌. ۱۵ تا تخمک داشتم زنگ زدم گفت ت ...

مبارکت باشه عزیزم 🥰🥰

با این نی نی های شیطون خدا به دادت برسه وقتی که به امید خدا به دنیا اومدن😅😍😉

عزیزم قبل پریود شدنات همیشه لک سیاه میدیدی؟؟؟  خیلی زیاده یا کمه ؟

اره قبل پريودم ميديدم همينارو دقيقا هر وخت دست ميکشم ببينم هست دسمال کاغذي سياع ميشع

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
وای وای واااااای چه هیجان انگییییز وای خودشون بیشتر میشن؟؟ الهیییی چه کوچولوهای زرنگی داری 😍😍😍😍 ...

خانمی که گوشی رو برداشت گفت فعلا تعدادشون اینه احتمالا بیشتر میشن😂😂😂😂عیالوار شدیم خواهر

اره قبل پريودم ميديدم همينارو دقيقا هر وخت دست ميکشم ببينم هست دسمال کاغذي سياع ميشع

انشالله که پریود نشی 😞

این سیاه مداوم لک لانه گزینی نیست دیگه 

داروهات رو قطع نکنی فقط تا روز ازمایش 

شما گونال زده بودید درسته؟کی خریدین واز کجا؟ چند سالتونه؟انشاالله با اولین انتقال باردار شید🥳

من از روز سوم تا هفتم سینال زدم از روز هشتم تا دهم ۶ تاگونال هفتاد و پنج زدم از داروخانه ولنجک گرفتم .قربونت برم عزیز دلم ایشالا با دعای شما دوستان مامان بشم

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم تعداد جنینات عالیه انشالله همه بلاست  بشن  ذخیرت شم ...

قربونت برم الهی عزیز دلم . تعیین جنسیت دارم خدا کنه قوی باشن و به لطف خدا ازین مرحله هم عبود کنن . ذخیره من ۱۶ بود.من خیلی دکترم رو دوست دارم هم تنها ویزیت میکنه هم دارو زیاد نمیده که بهم بریزی . از طرفی جنین شناسشون عاااااااالیه. خدارو شکر میکنم که بهم لطف داره 

قربونت برم الهی عزیز دلم . تعیین جنسیت دارم خدا کنه قوی باشن و به لطف خدا ازین مرحله هم عبود کنن . ذ ...

دکترت کیه عزیزم؟؟ خدارو شکر🌺🌺🌺

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدم تعداد جنینات عالیه انشالله همه بلاست  بشن  ذخیرت شم ...

قبل نهار یک ساشه پودر اینوفولیک (هردومون)

۳ روز مونده به پانکچر آمپول ویتامین دی (هردومون)

ویتامین دی و سی و ای و امگا ۳ (هردومون)

رویال ژل هم هردومون خوردیم

کنجد و مویز و آجیل شیرین و شیره انگور