2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
همسرم میگه این یه سیلی بود که خودتو نندازی زیردست دکترا ومنم همراهیت نکنم 😂😂😂 میگه صلاحت این بود ...

عزیزم من اول فکر کردم شما مشکل دارین برا بچه دار شدن و بچه ندارید خیلی ناراحت شدم از این اتفاق ولی الان دیدم ی دختر ناز دارین ... به نظرم این ی تلنگر بود برای شما که وقتی سالم هستید و میتونید راحت بچه دار شید چرا الکی خودتونو بندازید زیر دست دکترا ان شاالله به طور طبیعی همون جنسیتی که دوست دارین داشته باشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب دادن امروز ۲ تا از جنینهام بلاست شدند ❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وااااااایییییی عزییییززززم خدااااارووووهزااار مرتبه شکر 🤗

مطممممن بودم جواب میگیری 

چون اون روز رسیده بودی به بن بست ودلت شکسته بود 

یجورایی انگارراهی نداشتی 

ایشااااالا بزودی بشی مامان دوقلوها بحق امام حسین ...آمین😍😍😍😍😍

دیگه درمورد تخمک و dfiحرفی نشد؟

مامان سوفی شما بودید قبلا گفته بودید تخمکها یکم حباب داره؟میخام ببینم درمان داره؟

سلام دوستان من هفت ماه پیش انتقال دادم و هفت هفته رشد متوقف شد و سقط شد این ماه میخام برای انتقال برم سوالم اینه که حتما باید این ماه قرص جلوگیری بخورم یا نه ؟ چون انتقال قبلیم دکتر قرص ال دی گف بخور میخام بدونم کسی بوده بدون قرص جلوگیری انتقال داده باشه؟ اخه حالمو بد میکنه...و اینکه چی این ماه بخورم ک رحمم تقویت بشه ؟؟؟ ممنون میشم اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید

واقعا؟ خداروشکر واقعا فکر کردم ممکنه جنینم از جاش کنده بشه😕😕😕 بعد یه چیزی جالبه هرچی سعی میکنم کم ...

نه عزیزم کنده نمیشه خیالت راحت

استرس شما روی جنین ممکنه اثر بذاره، مثلا ممکنه بچتون یه مقدار بیقرار بشه یا زیاد گریه کنه یا بدخواب بشه خلاصه رو خلق و خوش اثر میذاره، اونم تازه ممکنه

ولی به هیچ وجه باعث سقط نمیشه

منتها در مورد باروری کاملا برعکسه و به شدت روی باروری تاثیر میذاره

به من که الان دارم استرادیول میخورم قبلش ال دی نداده تقویتی هم ویتامین ای ۴۰۰ورویال ژل وفولیک اسید و ...

دفعه اول انتقال ای دی بهم دادن و ویتامین دی و آ اس آو لتروزل ..شما از روز دوم پریود بهتون این دارو ها رو گفتن بخورید؟

دفعه اول انتقال ای دی بهم دادن و ویتامین دی و آ اس آو لتروزل ..شما از روز دوم پریود بهتون این دارو ه ...

اره البته منم ااس ا دارم روز دومم شروع کردم گفت ۸روز خوردی بیا یکشنبه نوبت دارم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم مارو اینجا از یاد نبری منتظزتیم گلم خبر بارداریتو بشنویم انشاالله موفق باشی 

فدات عزیزم همیشه به یادتم گلم 

اینجام حواسم بهتون هست که نینی بیاریدمن ذوق کنم😊😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺
وااااااایییییی عزییییززززم خدااااارووووهزااار مرتبه شکر 🤗 مطممممن بودم جواب میگیری  چون اون ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️انشالله

بله عزیزم دکترم گفته بود حباب داشتن بعضی از تخمکها

دکتر من فقط ماهی یک هفته اینجا هست حالا دو هفته دیگه میاد وقت دارم صحبت کنیم ببینم اینبار چطور بودن

ببینم اینهمه ویتامین مصرف کردم جواب داده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️