2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
واای خداروشکر عزیزم زیادنمیرسم بیام.سایت اما دعاگوت بودم خیلی خوشحال شدم خداحفظش کنه برات😍❤ انشاءا ...

ممنون نفسی جون😍😘😘 انشاالله ❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من همیشه تخمکام زودازادمیشه اگه بقیه ۱۳ و۱۴هستن من بعصی وقتاروزهای ۹و۱۰چون پریم ۲۶روزست داروهامم کا ...

عزیزم میفهمم خیلی دلشکسته ای

انشالله طبیعی باردار میشی و همونی که میخوای میشه ❤️

بله واقعا جلوی خواست خدا نمیشه ایستاد

تعیین جنسیت هم از بقیه کارها سخت تره 

باید کلی جنین داشته باشی که بلاست بشن با ذخیره تخمک شما احتمالش کمه که راحت بلاست بشن، بعد هم بعضیاشون شاید جنسیتی که میخواهید باشه

فکر نکن با گونال درست میشه 

بهترین تصمیم رو گرفتی 💕💕💕

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادن جون چقددددر فکرای منفی میکنی دختر  این حست حسادت نیست طبیعی  من اززمانی فهمیدم مشکل ...

عزیزم باور کن هرروز قرآن میخونم دعا میخونم چندلحظه آرومم دوباره یه استرس عجیبی میگیرم اصلا قبلنا اینجوری نبودم خدا خودش کمک هممون کنه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیالت راحت استرس باعث سقط نمیشه ولی باعث ناباروری میشه 

واقعا؟ خداروشکر واقعا فکر کردم ممکنه جنینم از جاش کنده بشه😕😕😕 بعد یه چیزی جالبه هرچی سعی میکنم کمتر استرس داشته باشم بیشتر استرسی میشم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه تخمکام زودازادمیشه اگه بقیه ۱۳ و۱۴هستن من بعصی وقتاروزهای ۹و۱۰چون پریم ۲۶روزست داروهامم کا ...

عزیزم بهترین کارو میکنی 

طبیعی اقدام کن انشاالله خدا به گل پسر ناز بهت میده 

رویال ژلی خوبه من تو سیکل انتقال دکترم داد کمک به باروری میکنه 

امیدوار تو تایپیک بانو قبل باردار شدن خورد ازش بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام زینب جون خوبی میگم من دارم قرص پردنیزولون میخورم الان ۱۶ روزه بعد با اینکه امپول پرژسترون زدم د ...

سلام عزیزم

به خاطر پرد و آسپرین نیست گلی، کاش یه تست بتا بدی

حدود 2 هفته تاخیر طبیعیه ولی برای بیشتر برو سونو تا بررسی کنن علتش چیه، شاید کیست داری

زینب جان بعد چند بار تماس بالاخره گفتن تشکیل شده.ولی تعدادشو حضوری میگیم.نمیدونم  این چه مدلشه ...

عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 حتما کیفیتشون عالی بوده که فریز میکنن 

خدا  رو شکر 😍 😍 😍، مرسی که خبردادی

با دکتر یا مامای مرکزی که انتقال دادی صحبت کن. داروهات چی هستند؟ شاید دوز پروژسترون رو برات زیاد ک ...

شیاف دادن بهم با قرص.زنگ زدم گفتن شیافت و ۳تاش کن.دوتا در روز میزاشتم‌.الان باید برم واسه آزمایش دعام کنید لطفاً 💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم خوبی‌؟ چرا سیاهدانه خوردی؟؟؟؟!!! پرولاکتین رو میبره بالا عزیزم به شدت  اصلا یه جور ...

من تو سیکل انتقالم زینبی جان...الان روزی ۳ ق م دوسین میخورم بنظرت خوب نیست مصرفش و قطع کنم چون پرولاکتین و میبره بالا،با توجه به اینکه پلی کیستیک هم هستم

سلام عزیزم خداروشکر خوبم  به لطف خدا و دعای خیرت دخترمم خیلی بهتره، ان شاء الله بهتر ازینم میش ...

خداروشکر عزیزم ک.بهتره

انشاءالله روز ب روز بهترم.میشه فقط صبوری میخواد 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وااااااای تو خواب دیدم صبح شده باید برم برای پانکچر اما خواب موندم و ساعت از ۸ گذشته و تخمکها آزاد ش ...

چه کار کردی عمل شدی بیا یه خبر از خودت بده گلم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام عزیزم خوبی‌؟ چرا سیاهدانه خوردی؟؟؟؟!!! پرولاکتین رو میبره بالا عزیزم به شدت  اصلا یه جور ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟

مگر فقط رازیانه نبود که پرولاکتین رو میبردبالا؟

من سه ماه هست هم خودم هم همسرم سیاه دونه میخوریم 

ازوقتی خوردمم ببخشیدا احساس میکنم سر سینه هام خیس میشه نمیبینم فقط حس میکنم

سلام زینب جون خوبی میگم من دارم قرص پردنیزولون میخورم الان ۱۶ روزه بعد با اینکه امپول پرژسترون زدم د ...

عزيزم پردنيزولون خيلي عوارض داره، چرا مصرف ميکني؟

منم ميخواستم استفاده کنم براي اگزما ولي دکتر اجازه نداد

يکي از عوارض پردنيزولون تاخير در پريود هست. فکر ميکنم علت همين باشه

با دکترت مشورت کن

سلام به ازای هر فولیکول بایدعدد استرادیولت ۲۰۰ تا بره بالا مثلا شما که ۸ تا فولی داشتی باید عدد است ...

عزیزمم مرسی، خیلی خوب توضیح دادی اتفاقا.

مال منم 1542 بود. تو نت که سرچ کرده بودم از این عدد بالا ترسیدم. اما حالا با توضیحات شما هماهنگی داره.

پس چه جالب که قبل از عمل میشه فهمید چند تا فولیکول تخمک داره. مرسیی