2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
عزيزم دکترت چي گفت چيکار بايد بکردي

میگه تخمک اهدایی 

فکرکن هنوزکامل به هوش نیومده بودم

گفتم عمرا

من میرم طبیعی باردارمیشم

همسرمم گفت توهرسری میرفتی سونو بدون این داروها همین سه تافولیکولو داشتی این داروها چرت بود هیچ فایده ای نداشت 

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی عصبانی ام الان نباید ب سادگی قبول کنی  این همه عوارض دارو _وقت_هزینه  میگه الکیه ...

ول کردمنو رفت سرعملش منم حالم بدبود حالت تهوع داشتم همسرم گفت هفته بعدمیریم مطبش ببینیم چه دلیلی میاره

خدایابه امیدخودت🌺
انقدرگریه کردم حالم بدشد اونجا دکترمم رفت پانکچر بعدی چهارتاپانکچرداشت منم اشکام میرفت همینطور الانم ...

منم تو شوکم چه برسه ب خودت 

بخدا همین کوتاه اومدن ما اونارو بی مسئولیت کرده اگه خودتو همسرت میرفتی میگفتی ما طبق برنامه شما نسحه شما مو ب مو پیش رفتیم پس این چه وضعیه 

تکلیف وقت و سلامتی و هزینه ما چیه اینا اینقدر احمقانه رفتار نمیمردن 

هرطووور شده بگو پانکچر بعدی باید هزینه هارو بیمارستان بده_یا خسارت بده و بیمارستان رو عوض کن

میگه تخمک اهدایی  فکرکن هنوزکامل به هوش نیومده بودم گفتم عمرا من میرم طبیعی باردارمیشم همسر ...

چرا نميري ي کلينيک ديگه 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم به خدا کجا انجام دادی منم از عملم خیلی گذشت خودمم میدونستم ازاد شدن الکی گ ...

ممنون گلم 

توکل به خدا

اخه تخمک ازادشده بود نتونسته بود بکشه اگه میکشید میتونست بعدش حداقل بگه پوچه

خدایابه امیدخودت🌺
ول کردمنو رفت سرعملش منم حالم بدبود حالت تهوع داشتم همسرم گفت هفته بعدمیریم مطبش ببینیم چه دلیلی میا ...

هفته ی بعد دیره هزارتا دلیل مسخره علمی میاره چهارتا عیبم روت میذاره ک حتما مشکلی داری ک زود ازاد شده 

خیلی خیلی ناراحتم واست 😔😓

مطب قوامی

ببین من مطبم رفتم تو خود مرکزم رفتم زیر بار نرفت که نرفت یه بار گفت مرکز مشکل داره یه بار گفت جنین شناس یه بارم گفت امپولا 

ببخشیدامپولاتون چی بود عزیزم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
پول چی؟اوناپول عملو گرفته بودن دیگه

مگه نميگي دير بهت رسيدگي کردن ؟ بايد اونا جوابگو باشن

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
منم تو شوکم چه برسه ب خودت  بخدا همین کوتاه اومدن ما اونارو بی مسئولیت کرده اگه خودتو همسرت می ...

دیگه نمیرم برن به جهنم یادکترموعوص میکنم یامیرم پیش عارفی اشتباه کردم ازاول ابن سینانرفتم

خدایابه امیدخودت🌺