2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684463 پست
زنگ نزدی ببینی چند تا جنین شده کی بهت خبر میدن وایی منم استرسشو دارم چه برسه به شما

چرا همین الان زنگ زدم گفت4تا هستن دارن تقسیم سلولی میشن آماده باش که شاید فردا صبح بیای برای انتقال

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چیز خاصی نمیشه، حتی برای منم دکترم موقع سزارین گفت نمیخوای بذاری برای بچه بعد که گفتم نه دوست ن ...

عزیزدلم ببخشید سوال میپرسم.چون اطلاعات کاملی داری آدمو دلگرم میکنی این میشه که منم دایم دارم مزاحمت میشم.امروز زنگ زدم گفتن4تا جنین تشکیل شده اما کیفیت و اینا رو نگفت گفت دارن تقسیم سلولی میشن.گفت دکترت نظرش این بوده شنبه انتقال بدی اما بسته به شرایط آماده باش شاید فردا صبح زود زنگ برنیم بیای انتقال بدی.4روزه باشن بهتره.من خیلی سردرنیومردم از حرفاش.نظر شما چیه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چرا همین الان زنگ زدم گفت4تا هستن دارن تقسیم سلولی میشن آماده باش که شاید فردا صبح بیای برای انتقال

واي چقدر خوب

منم دوست دارم تعداد 5 تا تخمک داشته باشم، همون ماه هم برام انتقال بدن

چقدر خوب ميشه.

عزيزم آوردمش پیش خودم، توکل به خدا، خداوند پشت و پناه همه بچه ها باشه، دختر منم همینطور 

خداروشکر عزیزم 

انشاالله 💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من امروز رفتم دکتر، دوباره مثل دفعات قبل ازش پرسیدم بازم تاکید داره که انوکسا و آسپرین باید تا ۳۶ اد ...

آسپرین معمولا تا یکی دو هفته مونده به زایمان ادامه داره

مبارک باشه شادن جان  بعد از دو روز دنبال پیام شما بودم  خیلی خوشحال شدم  تکرار کرد ...

ممنونم عزیزم

بله خداروشکر بتام شد 460

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم اره گلم پریروز پسرم بدنیا اومد اما رفلاکس داره بستریش کردن دعا کنید براش

به به مبااااارکه عروس کوچولو 😍😍

ناراحت نباش رفلاکسشم خوب میشه مرخص میشه به امید خدا 💙

وزن گل پسرت چقدر بود انقدر سر وزن غصه خوردی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷