2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045230 بازدید | 684439 پست
مرضی جون سلام گلم دخترت رو امروز دیدی ؟  

عزيزم آوردمش پیش خودم، توکل به خدا، خداوند پشت و پناه همه بچه ها باشه، دختر منم همینطور 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم تخمکی نداشتم که بخواد جنین شه. تو هیچکدوم از سیکل هام.البته تو اولی یه دونه جنین شد که نگرفت. ...

چند سالته عزیزم؟؟؟ سن خیلی هم تاثیر نداره به نظر من 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما دل دردهای کولیکیش شروع شده. سعی کن دور نافش رو با دو انگشت ماساژ بدی. از داروهای مخص ...

عزيزم دقیقاً با انگشت ماساژ میدم، برای رفلاکس هم دکترش بهش امپرازول داده، اتفاقاً به ب لاک هم گفت بهش بده ولی بازم میاره بالا، فعلاً اگه خدا کمکم کنه، فقط شیر خودم رو میدم چون مشکلی باهاش نداره، ممنونم از راهنماییت خواهر عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام سارا جون خوبی گل پسری خوبه منم الان فقط پدی لاکت میدم اما به قول تو فرقی با روزایی که نمیداد م ...

سلام عزیزم.گل پسری خوبه؟

پریروز واکسن رو زدم.دو روز یه کم تب داشت و پاش درد میکرد.. پریروز ظهر یکم گریه کرد و بعد اروم شد..ارزو جان من دیگه قطع کردم داروهاشو.چون واقعا تاثیری نداره.فقط بعد از شیر دادن حتما حتما اروغشو میگیرم و چند دقیقه تو بغلم نگه میدارم که شیر برنگرده تو گلوش..

وزن کردن پریروز شش کیلو وزنش بود ۶۲ هم قدش فکرکنم.گفتن خوبه.

قطره آ د هم گفتن بدم.

استامینوفن نوزادان از داروخونه بگیر ببر با خودت، دوبرابر وزنش بهش بده چند دقیقه قبل واکسن..تا مثل من بیاری خونه و مسکنو بدی، یکم دیر میشه اذیت میشه بچه .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم دقیقاً با انگشت ماساژ میدم، برای رفلاکس هم دکترش بهش امپرازول داده، اتفاقاً به ب لاک هم گفت به ...

سلام مرضی جان بهتر شدی گلم؟

سارا جان شما کندر سر پسرت خوردی؟اگه اره از ماه چند؟

نه عزیزم نخوردم

گفتن بیش فعالی میاره ترسیدم بخورم دیگه.فقط فولیک اسید خوردم

باران جان به سلامتی عزیزم . امروز دوست منم پانکجر شد ۴ تا فولی داشت ۳ تاش پوچ بود . بهش گفتن پنج شنب ...

مرس عزیزم ایشالله هم خودت هم دوستت نتیجه این همه زحمت و استرس رو میگیرین عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مرس عزیزم ایشالله هم خودت هم دوستت نتیجه این همه زحمت و استرس رو میگیرین عزیزم

زنگ نزدی ببینی چند تا جنین شده کی بهت خبر میدن وایی منم استرسشو دارم چه برسه به شما

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی