2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزيزم من چون تازه iui كردم يادمه  بيشتر دردها مربوط به داروهاس من شب اول دولا دولا راه ميرفتم ...

عزیزم شما تازه آی یو آی کردی نتیجه چی شد؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام گلی جان.شبت بخیر عزیزم.انروز منم پانکچر داشتم۱۰تافولی داشتم فقط۵تاش تخمک داشت.فکر میکنی چی میشه ...

به سلامتی انشاالله هر ۵ تاش جنین تپل مپل چی زدی امپول ببخش گفته بودی تع داد زیاده یادم رفت تقویتی هم خوردی 

گلم برایه منم ۷تاش پوچ بود هیچ جواب منطقی هم ندادن بهم گفت پیش میاد 

شما کجا رفتید؟ ببخشید سوالم زیاد شد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو روز پیش بخیمو کشیدم..ولی بعد که برگشتم تازه فکر افتادم که سرکلاژم باز شده یا نه اگه بسته باشه ...

والا چیز خاصی نمیشه، حتی برای منم دکترم موقع سزارین گفت نمیخوای بذاری برای بچه بعد که گفتم نه دوست ندارم

مستعد عفونت میشی که بهتره برداری

به سلامتی انشاالله هر ۵ تاش جنین تپل مپل چی زدی امپول ببخش گفته بودی تع داد زیاده یادم رفت تقویتی هم ...

سلامت باشی عزیزم.آره دیدم تکست هاتونو که شما هم پوچ داشتین من تقویتی خوردم.گرمی خوردم با اینکه اصلا گرمیجات دوست ندارم.پیاده روی ورزش همه چیزو خیلی رعایت کردم اما فقط۵تا تخمک از۱۰تا موند.من ابن سینا میرم عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
به سلامتی انشاالله هر ۵ تاش جنین تپل مپل چی زدی امپول ببخش گفته بودی تع داد زیاده یادم رفت تقویتی هم ...

من النوا زدم۱دونه سینال اچ ام جی

والا چیز خاصی نمیشه، حتی برای منم دکترم موقع سزارین گفت نمیخوای بذاری برای بچه بعد که گفتم نه دوست ن ...

ممنون از راهنمایت😙

از همه دوستایی که تبریک گفتن ممنونم😍

ان شالله بهترین ها نسیبتون بشه

دکترتون کی بود؟؟ حدودا هزینتون چند شد ؟ انشاالله کی انتقال داری؟

طرازی.تا الان حدود۱۵.والا فردا باید تماس بگیرم هم جنین هامو بپرسم هم روز انتقال رو.شما هیچی تخمک نداشتین؟تهرانید؟

دوستای عزیزم نمیدونم الان داروخانه ها گونال دارن یا نه، اما من یازده تا گونال مرک ۷۵ واحدی دارم‌. اگ ...

سلام ليلا جان من امپولا رو ميخام ميشه درخواست دوستيمو قبول کني خيلي نياز دارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
طرازی.تا الان حدود۱۵.والا فردا باید تماس بگیرم هم جنین هامو بپرسم هم روز انتقال رو.شما هیچی تخمک ندا ...

من ۱۵ فولی ۸ تخمک رویش کرجم اخرم شد دو جنین اگه برات انتقال بدن بعد از تخمک کشی  بهت پروژسترون میدن  اگه ندادن انتقالت عقب میوفته فکر کنم

طرازی.تا الان حدود۱۵.والا فردا باید تماس بگیرم هم جنین هامو بپرسم هم روز انتقال رو.شما هیچی تخمک ندا ...

میخوام اگه خدا بخواد این بار بیام تهران بین ابن سینا وپیامبران دو دلم نمیدونم کدوم بهتره