2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم انوکسارو بازاویه ۴۵ درجه بزن بادوتا انگشتت یه ویشگون کوچولو بگیر هر بارهم جاهای مختلف بزن دردش ...

آخه گفته نود درجه باشه منم قبلا خیلی کبود میشد الان بعد تزریق اصلا فشار و مالش نمیدم دیگه زیاد کبود نمیشه ولی اون سوزش خیلی بده بعضی وقتا به مغزم میزنه

خدایا شکرت
عزیزم ممنونم.ن ناامیدنیستم .ولی فهمیدم ک دیگ ب زورنبایدچیزی روازخدابخام.دیشب ک دردمیکشیدم ب خداگفتم ...

خیلی سخته انشالله دفع نشده حالا جواب آزمایشت اومد خبر بده

مردا واقعا داغون میشن چون کاریم از دستشون‌برنمیاد 

خدا خودش نظر کنه و خیر بخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نوشتن هواگیری نمیخواد چون از پیش پر شده است هوا نداره. منم دفعه اول از درد گریه کردم. زنگ زدم من ...

به نظرم با هوا که میزنی خیلی سوزش داره دیروز که هواشو گرفتم بهتر بود منم چند ثانیه نگه میدارم بعد خارج میکنم ولی ده ثانیه نمیشه حالا امشب اینم امتحان میکنم البته به قول دوستمون مارک اسوه خیلی درد داره البرز دارو بهتره چون اصلا هوا نداره کل سرنگ مایع هست.

خدایا شکرت
خانوما جنین شناسای کدوم بیمارستان/مرکز بهتر هستن؟ من دوبار آبان رفتم و منفی شدم دکترم طرازی و جنین ...

یه وقتا هم دکتر عوض کردن باعث تشخیص درست میشه 

من غلظت خون داشتم دکترا نمیفهمیدن دکترمو عوض کردم فهمید

خانوما جنین شناسای کدوم بیمارستان/مرکز بهتر هستن؟ من دوبار آبان رفتم و منفی شدم دکترم طرازی و جنین ...

منم اطلاعات جنین شناسارو میخام پیدا کردی به منم بگو

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

سوال اولتونو نمیدونم ولی درمورد آزمایش من که رویان میرفتم فقط یک آزمایش اونم ۱۶ روز بعد انتقال برامون نوشتن منم هر بار فقط همون روز یکبار آزمایش بتا دادم البته هیچ وقت رنج بتام مشکوک نبود یعنی یا منفی بود کاملا یا مثبت

سلام عزیزم خوبید من رفتم سونو ضخامتم ۸/۶بود روز ۱۳ پریود خوبه به نظرتون ؟ انتقالمم افتاد واسه روز شن ...

سلام عزیزم ممنون

گلم از تاریخی که بهت پروژسترون میدن حساب کن

مثلا من جنین سه روزه قرار بود برام انتقال بدن و قبل از انتقال سه شب پروژسترون استفاده کرده بودم

اگر قرار بر بلاست باشه باید 4 _5 شب قبلش پروژسترون شروع شده باشه

ضخامتت هم عاللللللیه

ای خدا پس فعلا دلمو خوش نکنم که تموم میشه بازم شکر خدا سختیارو تحمل میکنیم بخاطر نی نی🥰

درکت میکنم عزیزم ولی ان شاء الله به سلامتی بگذره اینا همه یادت میره یه روز و فقط نی نی میمونه 🥰🥰🥰🥰

یه وقتا هم دکتر عوض کردن باعث تشخیص درست میشه  من غلظت خون داشتم دکترا نمیفهمیدن دکترمو ع ...

منم آزمایش ایمنی انعقادی دادم غلظت خون داشتم.

همش اسپرین میخوردم.

۲-۳ روز قبل انتقال قطع کردم چون لک بینی کم داشتم.

بعد انتقال هم انوکساپارین زدم. اسپرین نخوردم.

کار دیگه ای واسه غلظت باید میکردم؟

برای شما چی تجویز کردن؟