2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قاطی کردم بمونه مشکل نداره؟مثلا یه شیشه درست کنم‌برایکی دوماه؟

عسل تنها مواد غذاییه ک هیچوقت فاسد نمیشه. بخاطر همین حتی مواد دیگه ای ک بیرون یخچال خیلی زود خراب میشن رو با عسل قاطی میکنن تا بشه بیرون یخچال نگهشون داشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای عزیز من آمپول اونوکسپارین میزنم نوشته لازم نیست هواگیری بشه ولی اون طور که میزنم دردش ز ...

نه نوشتن هواگیری نمیخواد چون از پیش پر شده است هوا نداره.

منم دفعه اول از درد گریه کردم. زنگ زدم منشی دکتر گفت طبیعیه و توضیح بیشتر نداد. روز بعدش دوباره سوزش زیاد داشتم دیگه طاقت نیاوردم زنگ زدم داروخونه و بنده خدا قشنگ برام توضیح داد.

اول که تزریق باید عمیق باشه. یعنی سوزن بره تو قشنگ. تند تزریق نشه. آروم تزریق بشه. و بعد از اتمام تزریق ۱۰ ثانیه صبر کنی بعد سرنگ رو بیرون بکشی. چون اگه یه قطره سر سرنگ باشه و موقع بیرون کشیدن بیاد زیر پوست میسوزه.

اینا رو رعایت کردم سوزش کمتر و قابل تحمل شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ازلطفت.حتما.اگ این لکه بینی امون بده

آرزو کجایی بیا بگو خوبی؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
آرزو کجایی بیا بگو خوبی؟؟

عزیزم دیروزخونریزی کردم ودیشبم خیلی دردداشتم وقتی ب دکترم گفتم گفت بروی آزمایش بتای دیگ بده برامم آمپول نوشت گفت هرشب بزن.هنوزجواب بتامونگرفتم.ولی لخته دفع کردم😢.نمیدونم چی میشه ولی خودم ک میگم سقط کردم چون خیلی دردم بدبودخیلی

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
عزیزم دیروزخونریزی کردم ودیشبم خیلی دردداشتم وقتی ب دکترم گفتم گفت بروی آزمایش بتای دیگ بده برامم آم ...

الهی بگردم  ناامید نباش.نگرانت بودم .انشاله هرچی خیر برات پیش بیاد.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
الهی بگردم  ناامید نباش.نگرانت بودم .انشاله هرچی خیر برات پیش بیاد.

عزیزم ممنونم.ن ناامیدنیستم .ولی فهمیدم ک دیگ ب زورنبایدچیزی روازخدابخام.دیشب ک دردمیکشیدم ب خداگفتم خدایاغلط کردم دیگ اصرارت نمیکنم هرطورخودت میدونی فقط این دردمن تموم بشه.الانم توکلم ب خودشه میدونم ک بهترین هاروبرام رقم میزنه.هیچ ناراحت نیستم فقط شوهرم خیلی ناراحته 😢.حقم داره بنده خداخیلی اذیت شداین مدت دیشب فشارش افتادآخه ازصب سرکاربوده بعدشم اومدخونه روتمیزکردبعدشم رفت پیش دکترمن تاآمپولاروبنویسه.بنده خداچیزی ازش نمونده ایقدغصشومیخورم ک نگو

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

خانوما جنین شناسای کدوم بیمارستان/مرکز بهتر هستن؟

من دوبار آبان رفتم و منفی شدم

دکترم طرازی و جنین شناس ها رو هم اصلا نمیشناسم.

هرکسی رو میشناسید اطلاعاتش خوبه تگ کنید که جواب بده.

البته فکر کنم عوض کردن دکتر مساوی با تو نوبت موندن و استرس بیشتر و ازمایش های اضافی بیشتر هست.

مرسی

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

و یک سوال:

همه کسایی که بتا دادن ۴۸ ساعت بعد باید تکرار کنن ازمایش رو؟

بتام >۰.۱ شده

عزیزم ممنونم.ن ناامیدنیستم .ولی فهمیدم ک دیگ ب زورنبایدچیزی روازخدابخام.دیشب ک دردمیکشیدم ب خداگفتم ...

خیلی ناراحت شدم😕

حتما خیریتی بوده

ان شاالله به وقتش خدا بهت فرزند سالم بده

عزیزم ممنونم.ن ناامیدنیستم .ولی فهمیدم ک دیگ ب زورنبایدچیزی روازخدابخام.دیشب ک دردمیکشیدم ب خداگفتم ...

همین که توکلت به خداست خودشم کمکت میکنه. میفهمم چی میگی ما خانما( البته شاید من اینجوریم)فکر میکنیم همه دردا و زجرا رو تحمل میکنیم ولی مردا از تو داغونن به رو خودشون نمیارن که ما کم نیاریم.هیچ موقع یادم نمیره بعد انتقال دومم که منفی شدم شوهرم یواشکی داشت گریه میکرد ولی به رو من نیورد.