2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شما خودت یادته ضخامتت چطور بود و چه داروهایی استفاده کردی

منم اول روزی 3 تا استرادیول 

یه آسپرين و اسید فولیک داشتم ضخامتم روز 14 شده بود 7

بعد که رعایت کردم شد 10 ضخامتم تو روز 17 و روز 21 هم انتقال دادن برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید هیسترو چیه؟؟ 

تاجایی که میدونم یه دوربین کوچیک وارد رحم میکنن که وضعیت بهتر چک کنن..شبیه سونوگرافی هست ولی پیشرفته تر..بابیهوشی انجام میدن

همینقدر میدونم.امیدوارم خوب توضیح داده باشم

نه گلم به ما تو رویان گفتن حتما دوزها رو تقسیم کنیم و آب و پیاده روی  ببین اینا رو جدی بگیر مع ...

ممنونم عزیز دلم.انشالله منم مثه شما نتیجه بگیرم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
دوستان یکم از شرایط همسراتون بگید مورفو تعداد حرکت  من استرسی شدم

وای منم مثل شمام،نمیدونم اصلا چیکار کنم،اینجا میام میبینم اکثرا با مشکل مورفو منفی شدن،شوهرمم ک هنوز میگه صبر کن ،انگار قراره معجزه بشه   

شما چیکار کردین؟

من روز شنبه میرم انتقال برام شیاف تجویز کردن که باید از فردا شب تا بزارم واژینال ولی شما هم خیلی زود رفتین سونو چطور من روز ۱۳ رفتم ولی شما۱۱ یعنی روش مراکز باهم فرق میکنه ؟من استرادیول رو از روز ۹ پریودم روزی ۴ تا میخورم تا روز انتقال 

نه گلم به ما تو رویان گفتن حتما دوزها رو تقسیم کنیم و آب و پیاده روی  ببین اینا رو جدی بگیر مع ...

سلام عزیزم خوبید من رفتم سونو ضخامتم ۸/۶بود روز ۱۳ پریود خوبه به نظرتون ؟ انتقالمم افتاد واسه روز شنبه من روز دوشنبه سونو شدم یعنی برا من جنین بلاست انتقال میدن؟

شما رژیم غذایی خاصی نداشتی؟تقویتی چی؟

والا من اون موقع از مدتها قبل رفته بودم طب سنتی و چون طبعم سرد بود بیشتر گرمی میخوردم، الان دیگه خیلی به طب سنتی اعتقاد ندارم به دلایلی 

و اگر دوباره بخوام میکرو بکنم قطعا هر روز شیر و لبنیات، گوشت، سبزیجات، ماهی، آجیل، تخم مرغ و... همه رو میخورم 

همون طور که برای میکرو اولم رژیم عجیبی نداشتم فقط جگر نخوردم و روغن کنجد رو قطع کردم 

آهان گلم حواست باشه یبوست نگیری خیلی اهمیت داره، از اون ور دیگه اسهال هم نشی با زیاده روی در خوردن آلوجات🙈🙈🙈

باز اگر سوالی داری بفرما

تاجایی که میدونم یه دوربین کوچیک وارد رحم میکنن که وضعیت بهتر چک کنن..شبیه سونوگرافی هست ولی پیشرفته ...

چه جالب 

ممنونم عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
وای منم مثل شمام،نمیدونم اصلا چیکار کنم،اینجا میام میبینم اکثرا با مشکل مورفو منفی شدن،شوهرمم ک هنوز ...

مال شما مورفو چنده؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منم اول روزی 3 تا استرادیول  یه آسپرين و اسید فولیک داشتم ضخامتم روز 14 شده بود 7 بعد که رعای ...

عه.پس یه جورای مثه من بودی.انشالله خیره برامنم.چشم عزیزم.منم همون ۸ساعتی میخورم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من روز شنبه میرم انتقال برام شیاف تجویز کردن که باید از فردا شب تا بزارم واژینال ولی شما هم خیلی زود ...

نمیدونم عزیزم.به من اینطوری گفتن.من از روز دوم پری شبی دوتا تا ۳شب به بعدش شبی ۳تا استفاده کردم