2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سر زايمان از دستش دادم. 😔 شما علائمتون چي بود بعد انتقال؟  لكه بيني هم داشتي؟

سلام سمانه جان خوبی عزیزم

تااسمتو دیدم برام.اشنا امد..خیلی وقتی نمیومدی سایت

الهی عزیزم خدابهت صبربده😔😔😔چی شد اخه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سمانه‌جون‌آندومترشماچندبود‌انتقال‌دادین؟ مال‌من‌۷ونیم‌بود‌‌۲روزبعدش‌شروع‌کردم‌به‌آمپول‌زدن‌‌روزی‌۲ت ...

واسه من ٩/٦ بود روز انتقال. 

فكر نكنم با خوردن ٤ استراديول اومده باسه پايين. ايتراديول خارجي ميخوردي؟ زير ٦ خوب نيست 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان استرادیول هم میخوردم از قبل از انتقال و همچنان میخورم

سلام عزيزم تبريك ميگم. شما علائم هم داشتي؟ لكه بيني چطور؟ جنينات چند روزه بودن؟ 

عزيزم من دعاگوي همه منتظرها هستم هميشه و هر لحظه ، ان شا الله ايندفعه به سلامت باردار ميشي و بارت رو ...

واااي خيلي خوشحال شدم 

واقعا خدا خواسته ان شالله به سلامتي به دنيا بياد و قدمش برات پر از خير و نيكي باشه. خيلي خوشحال شدم. با كوچولو و هديه خدات واسه من خيلي دعا كن 🙏❤️😔

سلام سمانه جان خوبی عزیزم تااسمتو دیدم برام.اشنا امد..خیلی وقتی نمیومدی سایت الهی عزیزم خدابهت صبر ...

سلام عزيزم 

كوچولوي عزيزت خوبه خداروشكر؟ 

بله ٦ ماهي ميشه نيستم يعني بگم اگر پسرم بود دقيقا ٦ ماهش تموم ميشد امروز قسمتم نبود بمونه برام. فشارم يك دفعه بالا رفت و ختم بارداري دادن ولي تا زايمان كنم دير شده بود... 

سلام دوستان  دوستاي قديمي تر منو ميشناسن تو اين گروه بودم و با موج مثبت گروه پارسال مثبت شدم و ...

سلام عزيزم وقتي فهميدم واقعا جا خوردم وًناراحت شدم...اخه تو تاپيك عاطي جون يادمه كه مثبت شدي...تو هفته چند برات همجين اتفاق افتاد؟؟انشالله كه اينبار مثبتي و صاحب دو ني ني ناز بشي 

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
به سلامتی ایشالا بری و جنین های خوب و زیاد داشته باشی واقعا موندم چیکار کنم

نداجان‌نتونستم‌اون‌پستت‌روپیداکنم

همون‌زنگ‌‌بزن‌حال‌برادر‌شوهرتوبپرس

بگوسرماخوردم‌‌..علایم‌کورنادارم

دکترگفته‌‌خودموقرنطینه‌کنم..‌

ازاین‌حرفها

انشالله‌دوهفته‌دیگ‌‌‌‌‌باآزمایش‌مثبت‌خوشحالمون‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم نگران نباش ان شاالله نتیجه میگیری همسر من قبل میکرو به توصیه دکتر ازمایش دی اف آی داد عددش ١٩ ...

خیلی‌کارخوبی‌کردین‌دی‌اف‌آی‌دادین

من‌خیلی‌بی‌تجربه‌گی‌کردم‌

کاش‌منم‌قبل‌شروع‌میکرو‌این‌آزمایشومیدادم

کلا‌اشتباه‌کردم‌‌توقزوین‌‌دکتررفتم

ازاولش‌بایدمیرفتم‌تهران

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بله روزی یه دونه نه پاها رو نگفتن بسته باشه، گفت کمر و پات رو میتونی تکون بدی ولی سر رو بلند ن ...

ببخش‌بانوجان‌زیادسوال‌میپرسم

من‌‌احتمالا‌شهریوربرم‌براانتقال

شماازچه‌روزی‌داروهاروشروع‌کردین؟

الهی آمین  ممنون از دعای خیرت اوه نگم برات از ناامیدیها و روزای سخت من انقدر این چند سال بهم ...

حرف‌دل‌منوگفتی‌بانوجان

منم‌این‌۴سال‌انقدربهم‌سخت‌گذشته

اینسری‌خیلی‌امیدداشتم‌که‌با‌انتقال‌اول‌جواب‌میگیرم

اونم‌که‌نشد..‌بازمن‌موندمو‌چی‌کنم‌چی‌نکم😔

واسه من ٩/٦ بود روز انتقال.  فكر نكنم با خوردن ٤ استراديول اومده باسه پايين. ايتراديول خارجي م ...

نه‌استرادیول‌ایرانی‌میخوردم