2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست
بچه ها تیتر بتام 21/42 شدخیلی کمه لب مرزم گفت دو روز دیگه تکرار کنم ولی فکر نکنم دیگه بالا بره کسی ا ...

ببین برای روز ۱۵ انتقال بتات پایینه ولی همومی که گفتم شاید دیر لانه گزینی کرده 

ایشالا که دو روز دیگه میری دوبرابر شده باشه🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان چند روز بعد انتقال بی بی بزنی مشخص میشه؟من الان۳روز انتقال دادم فقط پام درد میکنه که اونم نزد ...

ببین خیلیا میگن نزن بی بی ولی من خیلی به بی بی اطمینان دارم و دفعه پیش منفی شد خیلی آماده شدم اگه خواستی بزنی ۱۲ انتقالت بزن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خیلیا میگن نزن بی بی ولی من خیلی به بی بی اطمینان دارم و دفعه پیش منفی شد خیلی آماده شدم اگه خو ...

به نطر منم بی بی چک درست خیلی کم پیش میاد خطا نشون بده،شما علائمی داشتی بعد از انتقالت؟

میره بالا توکلت بخدا عزیزم. رو چندم رفتی؟ شما که جواب مارو نمیدی 😐

ببخشید عزیزم .امروز روز 15 انتقالمه روز دوازده بی بی زدم منفی بود امروز که زدم هاله انداخت الانم که تیتر بتام لب مرزه .کاش یا منفی بود یا مثبت اینحوری آدم تو عذابه

اره عزیزم بیست روزشه

به سلامتی عزیزم. ان شالله قدمش خیر باشه. 

درک نمیکنم چرا خدا ما رو اینجوری امتحان می کنه.

درک نمی کنم چرا این همه دعا بی جوابه.

درک نمی کنم چرا این همه خواب های من و اطرافیان،فقط در حد توهم هست

درک نمیکنم چرا خدا به دل پاک همسرم نگاه نمیکنه،چرا به اشکی که آروم و بی صدا از گوشه چشمش چکید و واقعا حس کردم این اشک یه تیکه از قلبش هست که شکسته نگاه نمی کنه.

الهی مددی
پروانه جان تو که اینهمه راه رو رفتی اونی که آهوبانووو گفته رو هم امتحان کنین. همون دکتره که تخصصش کی ...

همسرم کارمند هست  یک ماه یاشایدهم بیشترنیاز بشه اردکان بمونه ومیدونم بهش مرخصی نمیدن برای میکرو ورفت وامد به تهران کلی اذیتش میکردن حالا بیش تر مواقع خودم تنها میرفتم ولی باز برای چند روز مرخصی که حتی حقشون هم هست بازی درمیاوردن..میترسم اصرار کنم وبنده خدا قبول کنه ولی تو این وضعیت از کار بیرونش کنن.بعدش این که همسرم باورش نمیشه میگه تبلیغ هست حتی آهوجان مدارک پزشکی برام فرستاد دید ولی چیزی نگفت .

بنظر من قیل بارداری کارات و بکن

مامان ماهک جون من دیروز رفتم مطب دکترم برای کارهای بیمه ام بهم گفت تو 20 روز بعد از انتقالت برو آزمایش شما میدونی چرا اینجور گفته؟ من گفتم تو برگه که کلینیک داده بود نوشته دوهفته گفت تو 14 روز بعد یه ازمایش بده ولی ازمایش دقیق تر همون 20 روز بعد از انتقال دلیل خاصی داره؟ 

ببین خیلیا میگن نزن بی بی ولی من خیلی به بی بی اطمینان دارم و دفعه پیش منفی شد خیلی آماده شدم اگه خو ...

من فکر میکنم شما و الی دوقلو باردارین که بی بی چکتون زود مثبت شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
لقاح دير انجام شده گلم پس فردا برو آزمايش فردا نرو 

پس فردا دوباره تکرار میکنم ولی واسه دخترم روز سیزده انتقال بتام 840 بود امیدی به این ندارم فقط خدا کنه مشکل ساز نشه واسم خارج رحمی چیزی نباشه

مامان ماهک جون من دیروز رفتم مطب دکترم برای کارهای بیمه ام بهم گفت تو 20 روز بعد از انتقالت برو آزما ...

شما هم پی جی دی کردین؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله هزینه انتقال و داروهای قبل انتقال و ازمایشاتی که باید هم خودم هم شوهرم بده تقریباکلا ۱۸تومن شد

عزیزم ۱۸ تومن برای یه دونه جنین ؟یا یه نی ؟کدوم مرکز بودید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...