2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684428 پست
ان شالله عزیزم،  آخه برای من از الان اکو قلب جنین نوشت گفت به همه میگیم بهتره انجام بدن ولی تا ...

امان از دست این دکترم 😁 نه به من چیزی نگفت ، اره عزیزم منم دور ناف میزنم ، دیگه نمیتونم نیشگون بگیرم🤣خیلی اروم سوزن رو فرو میکنم بعد اروم موادو تزریق میکنم بعدشم ۱۵ ثانیه صبر میکنم موقع بیرون اوردن پد الکی رو میذارم کنارش ،اروم سوزنو میارم بیرون بعد پد رو میذارم رو شکمم ، چون پد خنکه حس خوبیه ، با این روش تا حالا کبود نشده ، خودت بزن شوهرا حوصلشون نمیکشه سریع سر و تهشو هم میارن ،نه عزیزم اصلا نگران بچه نباش ،شکممون انقد لایه لایه داره که اصلا به بچه نمیرسه ، اگه این فیلمهای سزارین رو ببینی خیالت راحت میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ان شالله عزیزم،  آخه برای من از الان اکو قلب جنین نوشت گفت به همه میگیم بهتره انجام بدن ولی تا ...

عزیزم شما اکوی قلب جنین کجا انجام میدی؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امان از دست این دکترم 😁 نه به من چیزی نگفت ، اره عزیزم منم دور ناف میزنم ، دیگه نمیتونم نیشگون بگیر ...

من بوسرلین چند بار خودم به بازوم زدم ولی تا حالا دور ناف به خودم تزریق نکردم ولی الان هم چون باردارم یکم میترسم خودم تزریق کنم، انوکسا من سرسوزنشم از آمپولهای سینال و گونال ضخیمتره،  والا این همسرم انقدر غر زده و میگه به بچه میخوره منم همش بهش میگم نمیخوره اونم میگه مسیولیتش با تو،،،  همش هم میگه به دکترت بگو برات قطع کنه انگار الکیه همش میگه پس چرا اطرافیانمون هیچکدوم از اینا نداشتن یکی نیست بگه همه اونا طبیعی باردار شدن. ،،  خلاصه باید ترسمو بریزم و خودم بزنم ولی شکم من کلا کبود شده و سفته چند بار هم پیش اومده سر سوزن داخل پوست نمیرفت به زور تزریق کردم نفس رفت

عزیزم شما اکوی قلب جنین کجا انجام میدی؟

هنوز  نمیدونم چند تا جا زنگ زدم و قیمت‌ها مختلف هم شنیدم، بیمه تکمیلی ما هم هزینه شو قبول نمیکنه، تاریخ دفترچمو از هفته دیگه زده و گفته تا هفته ۲۱ هفته هم وقت دارم، بیشتری ها هم میگن صبح هستن منم صبح سرکارم برام سخته هنوزم دارم میگردم ببینم چی میشه،    شما کجا میرید؟

من بوسرلین چند بار خودم به بازوم زدم ولی تا حالا دور ناف به خودم تزریق نکردم ولی الان هم چون باردارم ...

عزیزم بگردم ، امان از دست این مردها ، دقیق مثل بچه ها همه چیو باید براشون توضیح داد😁 یه فیلم سزارین بهش نشون بده بگو خیالت راحت چند لایه با بچه فاصله داره ، عزیزم حتما با پد الکی بزن ، از امشب خودت شروع کن خیلی اروم تزریق کن ، اگه دیدی سوزن نمیره اصرار نکن همونجا بزنی ،یکم نزدیکای پهلوهات ک هنوز کبود نیست بزن ، ببین من وقتی میخوام سوزنو فرو کنم قشنگ چند دقیقه طول میکشه انقد اروم اروم میزنم تا بره داخل😁 بعدشم حتما پنبه الکل رو بذار روش خنک بشه کبود نشه ،حتما خودت بزن با آرامش و با خیال راحت 

هنوز  نمیدونم چند تا جا زنگ زدم و قیمت‌ها مختلف هم شنیدم، بیمه تکمیلی ما هم هزینه شو قبول نمیکن ...

دکترم به من گفته بیمارستان اطفال کنار بیمارستان امام خمینی برم دقیق نمیدونم کجاست باید بپرسم...آنومالی هم گفته تو همون هفته برم یه جا زنگ زدم گفت ۷۵۰..میخوام یجا دیگه هم زنگ بزنم  ...ببخشید  هزینه اکو رو  چقد گفتن بهت؟راستی تیکر نداری شما؟..نی نیت دختره یا پسر😍❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
باشه عزیزم کم کم خودم باید به ترسم غلبه کنم، ممنونم از راهنماییتون

فداتشم ،ان شاالله موفق باشی هیچ ترسی نداره به چشم غذا دادن به نی نی بهش نگاه کن لذت میبری

دکترم به من گفته بیمارستان اطفال کنار بیمارستان امام خمینی برم دقیق نمیدونم کجاست باید بپرسم...آنوما ...

یه درمانگاه تو محلمون اکو گفت ۴۸۵،  یه جای دیگه تو سعادت اباد گفت ۵۴۰،  یه جای دیگه روبروی بیمارستان دی ادرسشه گفت ۳۸۵،  دوستان میگن دکتر صدری هم پارسال ۶۰۰ بودش،،  

غربالگری دوم هم درمانگاه محلمون میگه آزمایش خون ۴۳۰ و سونو آنومالی بیمه تکمیلی ما قبول میکنه سهم پرداختی من ۱۰۴ میشه ولی قیمت ازادشو نمیدونم 

نی نیم دختره عزیزم

یه درمانگاه تو محلمون اکو گفت ۴۸۵،  یه جای دیگه تو سعادت اباد گفت ۵۴۰،  یه جای دیگه روبروی ...

ای جونم به سلامتی بیاد بغلت😍😍😍😘

پس منم بیمارستان اطفال قیمت بگیرم اگه زیاد فرق نکرد یه جا دیگه برم .. کجای سعادت آباده عزیزم اونجا واسه من راحتتره برم تا بیمارستان اطفال 

فلورا تاجیکی منظورته  گلم

اره گلم لایوشون عالیه خیلی هم ازش تعریف شنیدم خودشونم قبلا تنبلی داشتن درک میکنن حاله ماهارو منم خودم تنبلی خفیف دارم 🤗🤗🤗 انشالله سبب خیربشم بارداربشی برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

قربونت برم عزیزم ممنون ، اره یادم رفت ازش بپرسم ، حالا ان شاالله دفعه بعد بهش میگم، میدونی از اینکه ...

نگران نباش شاید بدنت لازم نداره ویتامین.فقط خودت سعی کن با غذاها و میوه های طبیعی ویتامین ها رو برسونی به بدنت..

اخی نازی..عروسش کنی...😍😍

شاینا بچه اش چیه؟ ازش خبری نیست...