2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
من الان ۱۷ هفته ام.هفته دیگه آنومالی دارم ولی گفت سه بعدی انجام بده

به سلامتی 

به نظر من که خیلی خوبه چون خودم میخوام انجام بدم اینجوری سونو دقیق تره جایگاه جفت به خوبی دیده میشه 

دکتر قربانی اگه داری تو اینستا اونم همش داره سونو سه بعدی انجام میده و فیلم میزاره  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به سلامتی  به نظر من که خیلی خوبه چون خودم میخوام انجام بدم اینجوری سونو دقیق تره جایگاه جفت ب ...

من راستش تو نت کلی چرخیدم مطلب خوندم خیلی از ضررش گفته بودن منم ترسیدم واسه جنین خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد شما چند هفته ای عزیزم؟

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راستش تو نت کلی چرخیدم مطلب خوندم خیلی از ضررش گفته بودن منم ترسیدم واسه جنین خدایی نکرده مشکلی پ ...

اینم ببین نه بابا تو نت هر کی هر چی دلش خواسته نوشته صحت نداره باید پیش دکتری که کار بلده انجام بدی من خودم صدری میرم 

من الان ۱۵ هفته و یک روزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اینم ببین نه بابا تو نت هر کی هر چی دلش خواسته نوشته صحت نداره باید پیش دکتری که کار بلده انجام بدی ...

به سلامتی عزیزم.من تهران نیستم گلم اراکم

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
به سلامتی عزیزم.من تهران نیستم گلم اراکم

ممنووون 🌺🌺

خب برو تو همین پیجایی که فرستادم سوال کن جوابت رو میدن که دیگه استرس نداشته باشی 

ممنونم از دعای خیرت گلم،آره عزیزم همون شکل اسپرم،ن ما مشکلی با شلوغی نداریم یعنی اگر از مرکز مطمئن ب ...

حتما بالا رفته تا الان. امیدوارم به تعداد مورد نیاز اسپرم خوب توشون پیدا بشه. خدارو چه دیدی، حتما بهتر از اونچه که تو نظرت هست نصیبت میکنه. خب کاش تخمک هات رو هدر نمیدادن فریز میکردن، که مجبور نباشی دوباره پانکچر کنی. بعد رعایت و درمان همسرت لقاح میدادن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوتاپودر و یه آب. عزیزم یه آب برای دوتا پودر دکتر من گفته بود. منم اول منطورش رو متوجه نشدم اینجا یکی از دوستان خیلی ریز و دقیق راهنماییم کرد. البته من خیلی گیج بازی دراوردم تا فهمیدم!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما بالا رفته تا الان. امیدوارم به تعداد مورد نیاز اسپرم خوب توشون پیدا بشه. خدارو چه دیدی، حتما به ...

از چند تا مرکز پرسیدم عزیزم،میگن احتمال اینکه تخمک فریز شده کیفیت داشته باشه کمتره نسبت به جنین

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما دکتر بهم گفته ۱۵۰ گونال و همزمان دو تا منوتروپین عضلانی بزنم منوتروپین خیلی درد داره حتی بعد از چند ساعت جاشم هنوز درد داره همسرم برام تزریق میکنه ممکنه اشتباه بزنه که درد داره یا نه خاصیت منوتروپین اینجوریه

تیارا جون جنسیت نی نی تو سل فری چی بود ؟ خداروشکر همه چی خوب بوده دیدی الکی استرس داشتی 

اره خداروشکر خوب بودش واقعا بی تجربگی و رفتار دکتر باعث شدش خیلی بهم بریزم،،  دختر نوشته،  چقدر قطعیه؟

عزیزم اصلا اون همه نگرانی رو بریز دور تنبلی تخمدان به راحتی با پایین اومدن وزن کنترل میشه منم با ذ ...

من تقریبا هیچ علامتی ندارم ذخیره3پریودام بجز این دوماه اخیر منظم  بود موی زائد اینا هم ندارم.سطح هورمونا هم خوب بود ولی تو این دوماه ۵ کیلو چاق شدم یدفعه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍