2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
منم وقت گرفتم تاریخ ازمایش هام از ۶ ماه گذشته حالا نمیدونم خودم برم تو این یک هفتع ای که وقت دارم ا ...

به سلامتی عزیزم 🤲... میتونی بیرون یه جای معتبر انجام بدی اینجوری بهتره وقتی ویزیت میشی همشو آماده داری💚 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس منم مثله شمائم راهیه که خودمون انتخاب کردیم باز خداروشکر شما جنینات زیاده پس من چی بگم ....ایشا ...

منکه زبونم لال منفی بشم به شوهرم میگم بابا چیه همش قرص هورمونی طبیعی اقدام کنیم خسته شدم استرس 😥😥

ولی ایشالااا مثبت میشیم تیشالله

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اهان مرسی عزیزم  پس منم فردا دوباره ازدکتر بپرسم میام میگم‌چی گفت ایشالا هممون نتیجه بگیریم 😍

نازی جون و بقیه بچه ها از دکترتون بپرسین لطفا تا کی مجاز به خوردن کبسول فرتیل هستیم؟

مرسی از همگی

خواهش 
نازی جون و بقیه بچه ها از دکترتون بپرسین لطفا تا کی مجاز به خوردن کبسول فرتیل هستیم؟ مرسی از همگی

من فردا میرم حتما‌میپرسم عزیزم خبر میدم بهت راستی شما الان توچه مرحله ای هستی 

منکه زبونم لال منفی بشم به شوهرم میگم بابا چیه همش قرص هورمونی طبیعی اقدام کنیم خسته شدم استرس 😥😥 ...

خدا نکنه ایشالا مثبت میشی عزیزم دیشب شوهرم گفت این انتقال اگه مثبت نشه من قید بچه رو میزنم 😐😐😐حالا خوبه خودش مجبورم کرده ای وی اف کنم 

سلام. من ۴ تا زدم ازش. هفته‌های ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۲۹

ممنون عزیزم

مگه میشه این امپول زد و قطعش کرد؟ اخه به من گفت تا ۳۵ هفته باید بزنم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
من فردا میرم حتما‌میپرسم عزیزم خبر میدم بهت راستی شما الان توچه مرحله ای هستی 

قربونت برم نازی جون

خدا خیرت بده

من ماه بعد انتقال دارم،همگی دعام کنین حواهش میکنم از هر کسی که این پیام رو میخونه 😔

دکترتون کیه؟

خواهش 
قربونت برم نازی جون خدا خیرت بده من ماه بعد انتقال دارم،همگی دعام کنین حواهش میکنم از هر کسی که ای ...

ایشالا که مثبت میشی ودوتانینی نازوتپلی  قسمتت میشه ...پس تاشما انتقال بدی تکلیف منو مامان ماهک وساحل جون معلوم میشه ...دکتر هدیه قوامی عادل مطب خصوصی میرم 

ایشالا که مثبت میشی ودوتانینی نازوتپلی  قسمتت میشه ...پس تاشما انتقال بدی تکلیف منو مامان ماهک ...

با دعای شما دوستای خوبم 

ان شالله هم به شما هم مامان ماهک جون،هم ساحل جون فرزند صالح عطا کنه

خواهش 
به سلامتی عزیزم 🤲... میتونی بیرون یه جای معتبر انجام بدی اینجوری بهتره وقتی ویزیت میشی همشو آماده د ...

عزیزم یه راهنمایی میکنی چه ازمایش هایی رو بگم بنویسه دکتر؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم یه راهنمایی میکنی چه ازمایش هایی رو بگم بنویسه دکتر؟

عزیزم دکتر از من آزمایشای هورمونی و خون وپاپ اسمیر و ذخیره ی تخمدان و ویتامین دی خودم وآزمایش  ایدزو هپاتیت بی و سی خودم وهمسرم خواستش و ... یه چیز دیگه  هم اینکه بسته به شرایط خودت وهمسرت شاید دکتر واسه شما آزمایشای دیگه ای هم بنویسه❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم، منم مرکز رستمی میرم، چیزی که نگفتن، از مرکز پرسیدم گفتن هزینه پانکچر بین 6 تا 7 تومان می ...

فردا تخمک کشی دادم هفت تومام ریختم به حساب..دو تا سه تومنم انگار انتقاله ..هزینه فریز هم بستگی به تعداد تخمکا داده ..دکترتون کیه شما؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
میگم از خودتون و همسرتون قبل از عمل تخمک کشی آزمایش کرونا هم گرفتن؟اگه گرفتن چند بار؟ چون به من گفتن ...

خودم اول سیکل یبار ازمایش دادم .. سه روز قبل از عملم خودم و شوهرم دادیم...بیشنر ار چهار روز گذشته باشه از ازمایش انگار قبول نمیکنن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩