2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست
ااا تیکرتونو ندیده بودم مبارکه عزیزم ...من فردا تخمک کشی دارم مرکز رستمی...۷ تومن هزینه پانکچر گرفتن ...

میگم از خودتون و همسرتون قبل از عمل تخمک کشی آزمایش کرونا هم گرفتن؟اگه گرفتن چند بار؟ چون به من گفتن آزمایش بده،احتمالا فردا دکترم برای همسرم هم این آزمایش رو می نویسه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم‌فکرکنم‌اونجورکه‌دکترم‌بازتجویز‌کرد‌باید‌بعد انتقال‌هم‌بخورم

بنظرم خوب باشه خوردنش آخه آدم وقتی انتقال میده که سریع جنین لانه گزینی نمیکنه چند روز طول میکشه پس خوردن این قرص برای اون چند روزم خوب و موثره تو لانه گزینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامان_ماهک10   عزیزم ریپلای نشد ...اصلا استرس نداشته باش مطمئن باش ایندفعه حتما مثبت میشی .. ...

من نمی دونم چرا خیلی اندفعه می ترسم از منفی شدن من طبیعی زود باردار میشم ولی تو این کار نمی دونم چرا دقعه قبل نشد دلشوره گرفتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم ...شما مرکز رستمی تخمک کشی شده بودین آره؟؟انتقال دادین؟؟

خواهش میکنم،بله من اونجا بودم،تقریبا یکسال پیش پانکچر کردم و اواخر بهمن هم انتقالم بود‌،خدارو شکر الان هم باردارم، شما تو چه مرحله ای هستی؟ 

سلام عزیزم، منم مرکز رستمی میرم، چیزی که نگفتن، از مرکز پرسیدم گفتن هزینه پانکچر بین 6 تا 7 تومان می ...

اوووه چه هزینش زیاد شده، پارسال که من انجام داد چهار و هفتصد شد هزینش

اوووه چه هزینش زیاد شده، پارسال که من انجام داد چهار و هفتصد شد هزینش

عزیز روز چندم سیکل براتون تخمک کشی انجام دادن ؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم‌فکرکنم‌اونجورکه‌دکترم‌بازتجویز‌کرد‌باید‌بعد انتقال‌هم‌بخورم

عزیزم معمولا تا موقع مثبت شدن آزمایش تجویز میشه و نباید قطع بشه چون به لانه کزینی جنین هم کمک میکنه

سلام کسی هیدروکسی پروژسترون استفاده کرده؟؟ راضی بودید؟ همون ایران پرولوتون هست؟  عوارضی برای ...

سلام.

من ۴ تا زدم ازش. هفته‌های ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۲۹

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام. خوبی، ضخامتت اوکی شد عزیزم؟ خوشحال شدم گفتی سه شنبه انتقال داری. انشالله مثبتی

سلام ممنون عزیزم اره ضخامتم ۹ونیم شد فعلا دارم شیاف پروژسترون استفاده میکنم واسترادیول میخورم فردا وقت دکتر دارم دوباره اگه همه چی اوکی بود سشنبه ۷صبح انتقال میدن 

تو گوگل سرچ کنی همه سایتا زدن تا زمانی که جواب آزمایش و بگیری باید خورد و خوبه...بعد از اون باید قطع ...

اهان مرسی عزیزم  پس منم فردا دوباره ازدکتر بپرسم میام میگم‌چی گفت ایشالا هممون نتیجه بگیریم 😍

من نمی دونم چرا خیلی اندفعه می ترسم از منفی شدن من طبیعی زود باردار میشم ولی تو این کار نمی دونم چرا ...

نترس منم مثله شمائم راهیه که خودمون انتخاب کردیم باز خداروشکر شما جنینات زیاده پس من چی بگم ....ایشالا همین  دفعه مثبت میشیم نگران نباش