2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم آخه یه ماه پیش بود تقریبا شایدم بیشتر نوشته بود پانکچر سن 38 به بالا انجام میشه، اینو نوشته ...

ای بابا پس ماها چی یعنی ما سنمون همینجوری میمونه بالا نمیره!!خدا لعنت کنه چینیا رو با این ویروسشون این چی بود انداخت جون مردم😔😔

ما دی اف ای انجام دادیم ،حالا بقیه روهم انجام بدم بعدزنگ میزنم اونوقت میرم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خانمی شما هم همسرتون مشکل اسپرم داره؟کدوم مرکز میرید ؟

بله عزیزم کم تحرکی اسپرم

بیمارستان فاطمیه استان همدان میرم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سینال برای همه بد نیست خیلی ها باهاش تخمک خوب وبا کیفیت داشتن.ببین من پیورگان که همه میگن داروی خیلی ...

خدا خیرت بده 

نمی دونی حرفات چقدر آرومممم کرد

منم از دیروز سینال رو شروع کردم

حرفای بچه ها رو خوندم انقدر گریه کردم وقتی گفتن به درد نمیخوره

بچه ها اینجوری امید بقیه رو ناامید نکنید 

خدا خیرت بده  نمی دونی حرفات چقدر آرومممم کرد منم از دیروز سینال رو شروع کردم حرفای بچه ها ر ...

عزیز دلم معذرت میخوام ببخشید ناراحت شدی عزیزم بدن هرکسی یه طور به دارو جواب میده دوست من پانکچر اول پیورگان زد دوتا تخمک داشت پانکچر دوم سینال زد ۷تاتخمک شد براش خیلی راضی تر بود ولی من مشکل اندومتریوز دارم دکتر گفت سینال برام خوب نیست وحتما باید گونال ۴۵۰ واحدی بزنم با اینحال کلا ۸تاتخمک داشتم بازم ببخشید بخدا قصدمن نا امید کردن کسی نبود من تجربه ی خودمو گفتم 

خدا خیرت بده  نمی دونی حرفات چقدر آرومممم کرد منم از دیروز سینال رو شروع کردم حرفای بچه ها ر ...

ااا چرا عزیزم؟ من پست ها رو یه خط در میون میبینم، اتفاقا میخواستم به دکتر بگم اگه پرگووریس یا پیورگان فکر میکنه تو بازار تقلبی هست به منم سینال بده. حداقل میدونیم تقلبی نیست، بلکه هم بهمون ساخت

بسپار به خدا، خودش بهترین مسیر رو برات هموار میکنه

دیگه نبینم گریه کردیا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه هااینطور که شما گفتید من استرس گرفتم برا داروها نکنه داروی تقلبی گیرم بیاد😭 یعنی اگه به دکتر ...

عزیز داری گونال میخری حتما رو جعبشو بخون نوشته برای ایتالیاست پس بدون که اصلا..

کلمه italy یعنی اصله

اونایی که فیکن برای ترکیه ان

بله عزیزم کم تحرکی اسپرم بیمارستان فاطمیه استان همدان میرم

یعنی تحرک هیچ دارویی نداره گلم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما روز دوم که دارو گرفتی دو روز بعدش بازم رفتی؟آخه اولش معمولا برا ۵ یا‌۶ روز بعد نوبت سونو میدن.

آره عزیزم فکر کنم شرایط واسه هر کس فرق کنه ❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بیشترچیا میخوردین؟؟

من دنبال اووابوست بودم پیداش نکردم بجاش فرتیل اید خریدم اونم خیلیی خوبه...پودر اینوفولیک روزی دو تا میخوردم

لبنیات و ترشیجات و غذاهای سرد و حذف کردم و بیشتر چیزای گرم میخوردم مثل شیره و ارده و گردو و عسل برا صبحانه،آجیل،آبمیوه طبیعی،آب فراوووون که خیلی موثره تو کیفیت تخمکا،ویتامین ای سی دی و امگا۳۶۹،دوسین و.....میخوردم

فعلا همینا یادمه 

عزیزم  من تو  سیکلم فقط سینال استفاده میکردم به امید خدا واسه شما هم جواب میده❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
یعنی تحرک هیچ دارویی نداره گلم ؟

فکر کنم یخ رو برا همون تحرک میذارن. تحرک درمان داره فکر کنم مورفو یه کم سخت تره. البته به نظر من اونم با یه سری رعایت ها درمانش نباید سخت باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیز دلم معذرت میخوام ببخشید ناراحت شدی عزیزم بدن هرکسی یه طور به دارو جواب میده دوست من پانکچر اول ...

مرسی از توضیحاتت دوست من🌸🌸🌸

من واقعا شرایط روحیم خوب نیست متاسفانه حال خودم بده

الان دلمممم واقعا آروم شد 

انشاالله که دامن همه منتظرا سبز بشه و از این راه پرعذاب و زجر آور راحت بشیممم🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽