2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
من همش فک میکرپم چون دولتیه منفی شده😔دکترم بهم گفت من محل کشت جنینشون رو قبول ندارم

عزیزم مگه کجا انجام دادی؟ کدوم شهر؟ 

آخه اینجا خیلیا بودن تو مراکز دولتی باردار شدن، حتی با مشکلات پیچیده 

جالب‌تر اینکه خیلیا بعد از کلی ivf تو مراکز خصوصی، یهو تو مرکز دولتی با روش  ivf عادی باردار شدن، یا حتی با iui

نمیگم بررسی نکن علت های احتمالی منفی شدن رو ولی صرف اینکه جای دولتی بودی دلیل منفی شدن نیست

الهی عزیزم 😢 یعنی آدم جیگرش کباب میشه  دقیقا پسر منم پر پر میزنه میبینم گرسنه است ولی نمیتونه ...

ممنون.عزیزم.از چیزایی ک گفتی..خیلی جالب بود من نمیدونستم اینارو.

اون توصیه ها ک دکتر گفته بهت ک بعد شیربخابونی ک.اروغ نگیری...درصورتی ک عموما برعکسشومیگن

سعی میکنم عمل کنم ب این توصیه ها..منم الان فقط دغدغم کمبود وزن پسرم هست بااینکه. وزن تولدش عالی بود اما بعدش نه متاسفانه..

انشاءالله. هرچ بزرگتربشن بهترمیشن...خدا نکنه هیچ نی نی دردبکشه😢

راستی ی چیز دیگه هم.بعد واکسن اشتهای بجه ها کم میشه..پسر من هربار بعد واکسن تا دوروز. وعده هاشو فقط 30تامبخورد😔

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم 😢 یعنی آدم جیگرش کباب میشه  دقیقا پسر منم پر پر میزنه میبینم گرسنه است ولی نمیتونه ...

گلم خیلی سخته مادر اینطوری اب میشه دختر منم دو این ۲ هفته هیچ وزنی اضافه نکرده بود مقصر دکترش هست اصلا به حرفام گوش نداد تا مجبور شدم تو این وضعیت کرونایی دخترمو بردم بیمارستان دقیقا همونحا مرکز بیماراست 😔 

مخصص دکترا بهم گفتن بچه هر موقع دستشو بخوره یا دهنو رو بهت بماله گنشه هست نباید صبرکنی تا ۳ یا ۲ ساعت بشه بعد شیر دادن میگفتن حتما اروغش رو بگیر چون باعث میشه بالا نیاره و میتونه شیر بیشتری بخوری من همون ۲ ساعت یا ۳ ساعت رو صبرمیکنم بعد شیر میدم با کلی درد سر اخرش نمیخوره با شیشه یا سرنگ میدم 😕 خدا بچه هامون رو حفظ کنه خدایی خیلی سخته بچه داری 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان نینی من دقیق ۴۰ هفته اش به دنیا اومد😁 ان شالله قسمت همه منتظرا همه مامان جدیدا به خ ...

هومت جان تبریک میگم عزیز دلم 😍😍😍😍😍

انشاالله همیشه کنار هم شاد و سلامت باشین 🌺🧿🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان لطفاراهنمایی کنیداولدراهم،دوتاسقط داشتم اصلاعکس وازمایش اینانرفتم می۷ام برم مرکزناباروری صفاییه یزدبرم  برم یامادروپیش دکترای ....

تنهاییوغربت😔😔

بچه ها من چند تا زنگ زدم واسه سونوی آنومالی، همه بهم بین۴۰۰ تا ۵۰۰ قیمت دادن، زنگ زدم لاله گفت ۲۸۰، دوس دارم برم لاله که هزینه ش مناسب تره ولی یه خرده نگرانم که کارش خوب باشه، کسی تا الان رفته سونوگرافی لاله؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

سلام.بچه ها هرکسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

خواهرم قرص ویتاگنوس میخوره صبح و شب الان ماه رمضون چطور بخوره چون سحرا بیدارنمیشه که ی وعدشو سحربخوره

@زینبی_بابا    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تا جایی که سرچ کردم FET یعنی همون انتقال جنین فریزشده.ولی یادمه دفعه پیش اینو ننوشته بود.کارخاصی روی ...

فت همون انتقال جنین فریز شده س .نه کار خاصی انجام نمیدن.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

عزیزم....

وای اینارو میخونم استرس میگیرم 😰 رفلاکس خیلی بده.من خودم الان درگیرشم.اشکم درمیاد هرشب . نی نی چه جوری تحمل میکنه !خدایا خودت مراقب نی نی ها باش ♥️♥️

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من چندسال پیش میخوردم دکتر طب سنتی گفت دوتاشو باهم بخور.

ممنون عزیزم