الهی عزیزم 😢 یعنی آدم جیگرش کباب میشه
دقیقا پسر منم پر پر میزنه میبینم گرسنه است ولی نمیتونه بخوره
واسه اون شیر خوردن هم والا تو کلی کتاب و سایت های معتبر نوشته به ازای هر کیلو وزن بچه، در 24 ساعت 150 سی سی لازم هست
همش با خودم میگم پس این شیشه های 260 سی سی رو چرا ساختن
اونی که روی شیر خشک زده خیلی هم پرت نیست به نظرم
چند جا دیدم دیگه بعد از ماه اول کم کم وعده های شیر خوردن از هر 2 تا 3 ساعت میشه هر 4 تا 5 ساعت یکبار و حجم هر وعده بیشتر میشه و همین باعث بهبود خواب نصف شب و همین طور وزن گیری میشه
حالا نشستم کلی فکر کردم دیدم بچه ام هر روزی که سگاگریپ میخوره اشتهاش خوب میشه و حتی غیر از شیر خودم 700 تا میخوره، امید به خدا دوباره شروع میکنم بهش میدم
برای بالا آوردن هم بردمش فوق تخصص نوزادان، چند تا توصیه عجیب کرد که انجام دادم عالی شد برات میگم شاید به دردت بخوره
گفت بچه رو زیر 2 ساعت یکبار شیر ندم چون باعث تشدید ریفلاکس میشه، گفت تو کریر بذارم شیر بدم یا تو بغل با زاویه شبیه کریر و بعد کاری کنم بخوابه یا اگر نخوابید باهاش بازی نکنم که بخنده، پوشکش رو عوض نکنم، کلا تا حداقل نیم ساعت کاری بهش نداشته باشم و آروغ هم نگیرم
گفت لباس هاش رو کم کنم موقع شیر خوردن، در حد رکابی و شورت باشه
جالبه اینا رو انجام دادم تقریبا عالی شده بود بدون مصرف امپرازول، فقط یه نکته داشت اون موقع به خاطر دلدرد بهش سگاگریپ میدادم و باعث میشد هم دلدردش خوب میشد هم اشتها، الان چند وقته کولیک نداره بهش ندادم و به طرز عجیبی اشتهاش کم شد
یه بار دیگه هم موقع واکسنش بود که سگاگریپ رو به دلایل دیگه نمیدادم، اون موقع امپرازول دادم چند روز به توصیه متخصص اطفال قبلی، ولی متوجه نشدم کم شدن اشتهای پسرم به خاطر قطع سگاگریپ بوده، دقیقا با امپرازول ترش کردن قطع شده بود ولی اشتها نداشت
فعلا که به این نتیجه رسیدم، دیدم شما هم مثل من پسرت این مشکل رو داره، گفتم بهت بگم
راستی دستت درد نکنه برام وضعیت خودت رو کامل نوشتی عزیزم، ان شاء الله پسرت اشتهاش خوب بشه و وزن گیریش عادی بشه، پسر منم همین طور😢😢😢
جالبه بدونی ریفلاکس بیشتر تو بچه های پسر هست و خیلی کمتر پیش میاد دخترها دچارش بشن، واسه همین گاهی تصور میشه پسرها تو خوردن تنبل هستن