2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کتاب دارم میخونم واسه مراقبت از نوزاده داخلش نوشته بچه ها طعم سیر رو دوس دارن اکه مامان سیر بخور ...

زینب جون تو همین صفحه چندتا عکس از کتاب گذاشتم بخونشون شاید نکته جدیدی بود واست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

خانمای گل این کتابی که فرستادم کتاب جامع و خوبی هست از زایمان گفته تا یک سالگی اگه مثل من خیلی بی تجربه هستین مخصوصا اونایی که نی نی اولشونه حتما این کتابو بخونید 

اونایی هم که نی نی کوچولو دارن سوالی بود بگن من از این کتاب پیدا میکنم واسشون

سلام عزيزم ، ولي من شنيدم طعم سير شير رو بدبو ميكنه و بچه ها ديگه شير نميخورن البته من خودم زياد اهل ...

نوشته برخلاف باور عمومی طعم سیر رو دوس دارن صفحشو فرستادم همین جا 

سلام زینب جون قبل از پانکچر ، زمانی که داریم آمپولها رو میزنیم رژیم غذاییمون بهتره چی باشه؟ 

سلام عزیزم 

هر چی مواد مقوی مثل گوشت و تخم مرغ و ماهی بیشتر باشه بهتر

مصرف زیاد میده و سبزیجات عالیه

مصرف زیاد آب عالیه

آجیل و مغزها رو حتما بخورید 

شیرینی‌جات در حد صفر باشه 

پیاده روی تو پارک خلوت حتما با رعایت اصول بهداشتی انجام بدین خیلی عالیه

داروهای گیاهی و عرقیات مصرف نکنین، در حد شربت و اینا اشکال نداره، یا حالا یه بار دمنوش بخوری، ولی مداومت نداشته باشه تا با اثر داروهای پانکچر مداخله نکنه، مثلا هر روز سیاهدانه نباید خورد، یا مثلا هر روز عرق و دمنوش دارچین

کلا منع غذایی خاصی وجود نداره، جز دوری از فست فود و سرخ کردنی، که اون هم اگر خونگی درست بشه و هفته ایی یک بار بخوری اشکال نداره

خانمای گل این کتابی که فرستادم کتاب جامع و خوبی هست از زایمان گفته تا یک سالگی اگه مثل من خیلی بی تج ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه، اتفاقا تو کتاب من و کودک من هم نکات این تیپی هست، خیلی کتاب قطوریه ولی پر از نکته های عالی

توصیه میکنم دوستان اون رو هم حتما تهیه کنن 

آهان متوجه شدم  حالا به نظرت موثر هم بوده؟ شیر میخوره؟ هر دفعه چه قدر حدودی شیر میخوره؟ روزانه ...

عزیزم.پسرمن علاوه بر بدشیرخوردن طوری از رفلاکس اذیت بود ک.کل روز رو گریه مبکردبچم..کلاهم توی بغل بود باز اروم نمیگرفت اصلا هم نمیخابید ک ب محض استفاده دارو دوروز ک گذشت بچم از اسمون ب زمین امد کاملا آروم شد خوابش خوب شد.

والا شیرخوردنش هم.ک هیچوقت راضی نبودم الان ک 5ماه وده روزشه شاید ب زور 500تا در روز بخوره.معمولا حدود6تا وعده 90تایی میدم بهش ک ته شیشه ها شو اضاف میاره اغلب و چندبار هم.سینه خودم اگه بخوره میدم ک.شیر خودم کمه ..کلا کم.اشتهاس بنظرم.پسرم

پسرتو برااین سنش تقریبا خوب میخوره..اگه با روی قوطی میسنجی اون.ماکسیمم زده هیچ بچه ای فک.نکنم اونقدر بخوره

و ی چیز دیگه اینکه رفلاکس باعث میشه خوب وزن نگیرن برابعضی بچه ها ک.متاسفانه پسر من وشما اینجورین😢

درسته وزن گیریش و شیرخوردنش خوب نشد ولی حداقل اون.برگشت شیر وحالت ترش کردن و سوزش رو که اذیتش میکرد رو نداره خداروشکر 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم من رویان انجام دادم نیمه دولتی اصلا به این حرفا نیست، رویان هم از قبل عمق رحم رو اندازه ...

من همش فک میکرپم چون دولتیه منفی شده😔دکترم بهم گفت من محل کشت جنینشون رو قبول ندارم

عزیزم.پسرمن علاوه بر بدشیرخوردن طوری از رفلاکس اذیت بود ک.کل روز رو گریه مبکردبچم..کلاهم توی بغل بود ...

الهی عزیزم 😢 یعنی آدم جیگرش کباب میشه 

دقیقا پسر منم پر پر میزنه میبینم گرسنه است ولی نمیتونه بخوره 

واسه اون شیر خوردن هم والا تو کلی کتاب و سایت های معتبر نوشته به ازای هر کیلو وزن بچه، در 24 ساعت 150 سی سی لازم هست 

همش با خودم میگم پس این شیشه های 260 سی سی رو چرا ساختن

اونی که روی شیر خشک زده خیلی هم پرت نیست به نظرم 

چند جا دیدم دیگه بعد از ماه اول کم کم وعده های شیر خوردن از هر 2 تا 3 ساعت میشه هر 4 تا 5 ساعت یکبار و حجم هر وعده بیشتر میشه و همین باعث بهبود خواب نصف شب و همین طور وزن گیری میشه

حالا نشستم کلی فکر کردم دیدم بچه ام هر روزی که سگاگریپ میخوره اشتهاش خوب میشه و حتی غیر از شیر خودم 700 تا میخوره، امید به خدا دوباره شروع میکنم بهش میدم

برای بالا آوردن هم بردمش فوق تخصص نوزادان، چند تا توصیه عجیب کرد که انجام دادم عالی شد برات میگم شاید به دردت بخوره

گفت بچه رو زیر 2 ساعت یکبار شیر ندم چون باعث تشدید ریفلاکس میشه، گفت تو کریر بذارم شیر بدم یا تو بغل با زاویه شبیه کریر و بعد کاری کنم بخوابه یا اگر نخوابید باهاش بازی نکنم که بخنده، پوشکش رو عوض نکنم، کلا تا حداقل نیم ساعت کاری بهش نداشته باشم و آروغ هم نگیرم

گفت لباس هاش رو کم کنم موقع شیر خوردن، در حد رکابی و شورت باشه

جالبه اینا رو انجام دادم تقریبا عالی شده بود بدون مصرف امپرازول، فقط یه نکته داشت اون موقع به خاطر دل‌درد بهش سگاگریپ میدادم و باعث می‌شد هم دلدردش خوب میشد هم اشتها، الان چند وقته کولیک نداره بهش ندادم و به طرز عجیبی اشتهاش کم شد

یه بار دیگه هم موقع واکسنش بود که سگاگریپ رو به دلایل دیگه نمی‌دادم، اون موقع امپرازول دادم چند روز به توصیه متخصص اطفال قبلی، ولی متوجه نشدم کم شدن اشتهای پسرم به خاطر قطع سگاگریپ بوده، دقیقا با امپرازول ترش کردن قطع شده بود ولی اشتها نداشت

فعلا که به این نتیجه رسیدم، دیدم شما هم مثل من پسرت این مشکل رو داره، گفتم بهت بگم

راستی دستت درد نکنه برام وضعیت خودت رو کامل نوشتی عزیزم، ان شاء الله پسرت اشتهاش خوب بشه و وزن گیریش عادی بشه، پسر منم همین طور😢😢😢

جالبه بدونی ریفلاکس بیشتر تو بچه های پسر هست و خیلی کمتر پیش میاد دخترها دچارش بشن، واسه همین گاهی تصور میشه پسرها تو خوردن تنبل هستن