2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
انشاالله خیری هست،من رفتم متاسفانه ساک حاملگی تشکیل نشده بود گفت احتمالا به خاطره خونریزی که کردی دف ...

نه عزیزم نه ان شاالله اینطوری نیست ،صبر کن دو هفته دیگه برو

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام آرامش جون هستی چندتا سوال ازت بپرسم؟

ببخشید عزیزم من از صفحاتیکه نخوندم هر وقت میام میخونم و وقتی جواب میدم باز میزنم رو جوابم که برم همون صفحه تموم شه الان رسیدم به این صفحه ببخشید 

اگه سوالی داری بپرس اگه دیر نشده باشه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخرین آزمایشم ۵۱۵ بود،خونریزی در حده چند قطره بود دیگه تبدیل به لک بینی شد

حتما سونو رو چند روز دیگه تکرار کن هر چی خیره پیش بیاد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها  ی سوال خنده دار اما حیاتی 😂🙈 میخوام شیر روشویی و عوض کنم که بچه رو برا شستشوی ...

سلام عزیزم من ندادم چیزی

شیر و حتما بلند بگیر یعنی ارتفاع داشته باشه کوتاه نباشه بچه رو راحت زیرش بگیری🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
آخرین آزمایشم ۵۱۵ بود،خونریزی در حده چند قطره بود دیگه تبدیل به لک بینی شد

عزیزم زود بوده بتات عالیه🌷🌷🌷

سلام دوست عزیزم حرفات خییلی امید بخشه ممنونم..⚘⚘⚘ شرح حال اوایل بارداریت رو خوندم خییلی اذیت شدی ات ...

ای جااااااانم عزیزم 

ان شاالله که حالت خراب نشه، خیلی سخته

گلم مامان شدی، حسابی دعا کن واسه مردم کل دنیا

ان شاالله که یه روز از شر این ویروس راحت میشیم همگی

سلام فدات شم  یخورده دردام کمتر شده ولی سمت راستم همچنان درد شدید دارم و اصلا نمیتونم صاف بایس ...

عزیزم خدا رو شکر که بهتری، ان شاء الله که طبیعی مامان بشی گلی 

و خدا خیر بده پزشکانی که الان مشاوره از راه دور میدن

سلام زینبی  من یه اشتباهی کردم دکترگفت بوداز۵پریودی ال دی بخور ومن چون انتقال به خاطر کرونا عق ...

سلام عزیزم هیچ نگران نباش گلی 

فعلا هم دارو هورمونی نخور تا وضعیت معلوم بشه 

و اینکه پیج دانشگاه بهشتی sbmu، یه سری پزشک و... معرفی کرده که مجازی و از راه دور جواب میدن به این جور سوالات به صورت رایگان تا اصول قرنطینه بیشتر رعایت بشه

واسه اینکه خیالت راحت بشه از یکی از متخصصین زنان یا ماما ها هم مشورت بگیر گلی

سلام بچه ها  ی سوال خنده دار اما حیاتی 😂🙈 میخوام شیر روشویی و عوض کنم که بچه رو برا شستشوی ...

سلام عزیزم اتفاقا ما هم عوض کردیم ولی سایزش بستگی به رو شور داره 

والا همسرم انجام داد و اون موقع هنوز کرونا نبود تو ایران، فقط با متر اندازه گیری کرد و رفت بنی هاشم خرید

عزیزم سوال خوبی پرسیدی، حتما پیج دکتر خدیجه ظریفی از شیراز رو فالو کن و مطالبش رو استفاده کن

زردی نوزادان هییییییییییچ ربطی به تغذیه مادر قبل و بعد از تولد نداره پس گرمی نخورم و کاسنی بخورم تا بچه زردی نگیره کاملا غلط هست، خودم هم تا روز آخر رعایت نکردم، بچه هم با اینکه زودتر دنیا اومد زردی نداشت، پسر هم بود

پس خیالت راحت ربطی نداره، الکی خودت رو اسیر سردی و گرمی نکن

بعد از تولد نوزاد تا دو سالگی هییییییییییچ نوع دمنوش، عرقیجات، پفک، بستنی، شیرینی مصنوعی و... نباید نباید نباید به بچه داد، خطر حساسیت هست، که اگر شوک آنافیلاکسی بده خیلی بده، داروهای گیاهی هم فقط و فقط در صورت تجویز پزشک متخصص اطفال، از داروخانه مجاز هستیم تهیه کنیم ولا غیر، چون جاهای دیگه استریل نیستن

اما زردی چند نوع داریم و هیچ کدوم درمانش خوراکی نیست، تاکید می‌کنم درمان زردی فقط فقط فتوتراپی هست، اگر غیر این عمل شد و دارو دادن یعنی غلط، پس شیر خشت و عناب و... هر چی شنیدی بریز دور

زردی ناسازگاری خونی داریم

زردی فیزیولوژیک داریم که هر چی نوزاد زودتر متولد بشه، ریسک ابتلا بهش بالاتر هست 

زردی بر اثر نقص آنزیم g6pd داریم که همون فاویسم هست

جالبه بدونی اگر تو این مورد آخر به بچه مثلا عرق شاهتره بدن، یعنی بچه رو بردن به سمت دور از جون مرگ یا کری یا تشنج چون این افراد یک سری پرهیز غذایی مثل نخوردن باقلا و... تا آخر عمر خواهند داشت

دوست گلم باز تاکید می‌کنم مطالعه کن یا اون پیج رو ببین چون متاسفانه اطلاعات غلط و شایعات نمیدونم چرا، خیلی بیشتر از واقعیت پخش میشن و اتفاقا راحت هم همه قبول میکنیم 

تو رو خدا نذار این مادر بزرگ های عزیز به اسم دلسوزی، ماها رو که باید اطلاعات درست و کامل داشته باشیم رو تحت تاثیر حرف های غلط قرار بدن

مصرف اون مواد که گفتی خیلی خطرناک هست گلم و قدیم اگر به غلط استفاده می‌شده کسی نبوده آمار فاجعه بار مرگ مادر و کودک یا کر شدن یا تشنج نوزاد رو در بیاره، نرخ مرگ و میر مادر و کودک خیلی بالا بوده

ببخشید گلم طولانی نوشتم یا اگر جایی تند نوشتم، خودم خیلی اذیت شدم سر چیزای دیگه، امیدوارم شماها دیگه با آگاهی که به دست میارید نذارید با خرافات سلامت خودتون و بچه تون بازیچه ناآگاهی بشه، اون هم تو عصر اطلاعات 

هر چیزی رو از رفرنس معتبرش جستجو کنیم

بچها تو  این وضعیت خواهر شوهرم اومده قهر خونه ما با سه تا بچه ؟ترو خدا دعا کنید زودتر بره هروز ...

عزیزم حق داری به خدا کاملا حق داری، این همه میگن قرنطینه، اون وقت یع عده.... نمیفهمن

عزیزم آمپولا رد حتما بده شوهرت یاد بگیره بزنه، بهونه هم نیاره چون با این وضعیت بیرون رفتن یعنی بازی با جون و سلامتی 

دیگه درمانگاه به هیچ وجه واسه آمپول زدن نرو

خواهر شوهرت و اینا هم بیرون کن گلم کسی هم راه ندین

هر کی بهش برخورد هم مهم نیست، اگر ناراحت شدن بگین ببخشید شما راضی به دور از جون مرگ مایی که رعایت نمیکنی 

😤😤😤😤😤😤 ببخشید گلم منم دارم از این حجم سهل انگاری میترکم که میبینم باز عده میرن خونه کسی دیگه

سلام بچه ها خوبید ایشالله امسال پراز اتفاقای خوب باشه براتون من یه سوال دارم من باردارم خونریزی که ک ...

سلام عزیزم ان شاالله برای شما هم سال عاااااااااالی باشه مامان خانم

گلم یک هفته باید از قطع خون ریزی گذشته باشه تا بتونی مجدد آسپرين رو شروع کنی

واسه من که دکتر اینو گفت اون موقع که خون ریزی داشتم

مشکل غلظت خون داری یا نه؟ 

عزیزم الهی کوچولو رو بغل کردی؟  مبارکه قدمش....  عزیزم برا رفلاکس یه چیزیو حتما رعایت کن ...

سلام آنا گلی خوبی؟ 

عيدت خودت و همسرت و فرشته هات مبارک دوست مهربونم😍😍😍😍😘😘😘😘

امان از آروغ گیری 🤪🤪🤪🤪 باید التماس کرد، گاهی تو یک شبانه روز فقط یه بار آروغ میزنه

ممنون آنای عزیزم😍😍😍خوشحالم دوباره پیامتونو میبینم ان شاءالله هر جا هستین در کنار خانواده شاد و تن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ عيدت مبارک 

تولد کوچولوی نازت هم یادم نیست تبریک گفتم واسه همین بهت تبریک میگم

ان شاالله که شاهد موفقیت هاش باشی 😍 😍 😍 😍