2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میرین؟ سوالم اینه که کسی تو این وضعیت پر خطر میره؟ من باید دوره جدید آی وی اف رو از اردیبهشت شرو ...

والا باید برای تمدید فریز برم ولی خوب شرایط همینطور باشه فک نکنم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشاالله خیری هست،من رفتم متاسفانه ساک حاملگی تشکیل نشده بود گفت احتمالا به خاطره خونریزی که کردی دف ...

عزیزم آزمایش دادی عددت چند بود؟ مگه چقدر خونریزی کردی متاسفم ایشالا طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچها تو  این وضعیت خواهر شوهرم اومده قهر خونه ما با سه تا بچه ؟ترو خدا دعا کنید زودتر بره هروز امپول دارم باید برم بیرم هیچ بهونه ایم ندارم یعنی امروز همش اه کشیدم خدایا کمکم کن اصلا تو این شرایط حوصله مهمون داری رو ندارم. من با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم کاش میمردم وبه این وصلت تن نمیدادم گرچه شوهرمم مرد خوبیه ولی باز صد افسوس دوازده سال از عمرمو گذاشتم پای. این زندگی که باید تو همه زوایای زندگیم مادر شوهرمو بگنجانم ترو خدا ببخشید داشتم. میترکیدم باید بایکی حرف میزدم

بچها تو  این وضعیت خواهر شوهرم اومده قهر خونه ما با سه تا بچه ؟ترو خدا دعا کنید زودتر بره هروز ...

خدا بهت آرامش بده عزیزم غصه نخور درد ودل کن ابنجوری خالی میشی 

ایشالا زودتر آشتی کنه بره خونه خودش

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فردا میرم آزمایش تیتر میدم تکلیفم روشن میشه

اره حتما برو، ان شالله که ساک دیر برات تشکیل شده،،  آخه به جاری منم یه سونوگرافی گفته بود ساک تشکیل نشده بعدش رفته بود تشکیل شده بود آن شالله برای شما هم همینطوریه

بچها تو  این وضعیت خواهر شوهرم اومده قهر خونه ما با سه تا بچه ؟ترو خدا دعا کنید زودتر بره هروز ...

عزیزم ان شالله مشکلتون حل بشه،،،  اگر هم شک کرد مثلا دروغ مصلحتی بگو، بگو بدنم ضعیف شده دکتر گفته تو این شرایط کرونا آمپول تقویتی بزنم، متاسفانه بعضی اوقات آدم تو شرایط بدی قرار میگیره

خیلی ناراحت شدم متاسفم  بتای قبلیتون چند بود؟ دو بار ازمایش دادید؟ دوبرابر شده بود؟

ممنون عزیزم،آره ۳بار بتا دادم اولی ۳۴ دومی ۷۸ اگه اشتباه نکنم سومی هم دکترم گفت که انجام بدم شد ۵۱۵ 

چه شرایطتون سخت شده تو این اوضاع،عزیزم مطمءن باش خدا خودش کمک میکنه بعد از این همه سختی آسایش و آرامش در انتظارت هست، خیلی وقتا این اتفاقهای غیر منتظره میوفته و نمیشه کاریش کرد و فقط باید مدیریت کنیم که بدتر نشه

بچه ها من ۳ ماهی هست انوکساپارین می زنم

من فقط تزریق رو طرف چپ وراست شکمم انجام میدم اونم یه ناحیه کوچیک

چون من لاغرم و چربی ندارم و میترسم بره توعضله

ولی الان دیگه خیلی کبود و سفت و دردناک شده

۲ تا سوال دارم:

اول اینکه تا چند ماهگی میشه آمپولو به شکم زد؟

دوم اینکه اون ناحیه شکم که میشه آمپول زد چقده حدودا؟ مثلا هر طرف ناف اندازه یه کف دست یا کمتر؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده