2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

@تیاراتیام   سلام عزیزم من ماه پیش ۸ عادت شدم ازمایشم ۳ برج منفی شده انتقال جنینای ۳روزم سه تاشم نگرفت..بتامصفر شد ..۸برج با درد زیاد و لخته لخته خود درد دفع شد تو این ماهم ۲بار نزدیک تخمک گداری رابطه داشتم چون نمیدونستم چه روزیه..حالا پرویید نشدم...باید دیروز یا امروز نشدم ۸ یا ۹ سر گیجه دارم شدید مخثوصا شبا طمع دهنم تلخ اب دهنم زیاد.سینه سمت چپمم تیر میکشه اما هیچ علاعمی از پریودی ندارم..کی عادت میشم من سابقه نداشته من ۲۸ روزه بود گاهی ۳۰ روزه میشدم اما این سری یکی دوروزه عقب انداختم😑😑😑خدا کنه کیست نباشه یا یه بلایی سرم نیومده باشه..خواب شبم ریخته بهم گاهی خوابالو گاهی بی خوابم..چیکار کنم؟؟؟؟؟

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نترس گلی واسه علائم زوده خیلی زوده منم که سمبل علائم بودم تا هفته 6 کوچکترین علامتی نداشتم جز ...

سلام دوست عزیزم حرفات خییلی امید بخشه ممنونم..⚘⚘⚘

شرح حال اوایل بارداریت رو خوندم خییلی اذیت شدی اتفاقا دیشب داشتم میگفتم خدایا رحم کن تو این کرونا بازار به تمام خانمهایی که تو شروع بارداری اند نه میتونند برن دکتر و درمانگاه و سرم و نه میتونند تو خونه بی خیال حال بدشون باشند، ان شاء الله که رحم میکنه بهمون.

خدا ان شاء الله کوچولوی شما رو هم حفظ کنه براتون..🤲

عزیزم الهی کوچولو رو بغل کردی؟  مبارکه قدمش....  عزیزم برا رفلاکس یه چیزیو حتما رعایت کن ...

ممنون آنای عزیزم😍😍😍خوشحالم دوباره پیامتونو میبینم ان شاءالله هر جا هستین در کنار خانواده شاد و تندرست باشید

ممنون از راهنماییت عزیزم حتما سعی میکنم رعایت کنم ان شاءالله درست بشه

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزدلم،،،  خیلی ممنونم خیلی لطف داری،،،  اره بهم گفته بودی حس مثبت داری که مامان میش ...

ممنون دوست خوبم.حسابی برای منم دعا کن عزیزم.تیارا جون گرید جنینات چی بود و چندتا انتقال دادی؟

@تیاراتیام   سلام عزیزم من ماه پیش ۸ عادت شدم ازمایشم ۳ برج منفی شده انتقال جنینای ۳روزم سه ت ...

عزیزم ایشالا مامان شدی یه بی بی چک بزار؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@تیاراتیام   سلام عزیزم من ماه پیش ۸ عادت شدم ازمایشم ۳ برج منفی شده انتقال جنینای ۳روزم سه ت ...

انشالا طبیعی باردار شدی یه بی بی بزن میگی عقب انداختی ولی پری بعد از انتقال و پانکچر کلا بهم می ریزه منم ماهه پیش ۸ لک دیدم از ۹ پری شدم ولی خوب فعلا کهداصلا خبری نیست و امیدوارمم فعلا نیاد تا ۱۶ وقت دکتر بگیرم شاید انتقال داد برام 

ولیی خیلیا رو دیدم بعد ای وی اف طبیعی باردار شدن ایشالا ماله توم همینطور شده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوبی عزیزممم شما بعد تعطیلات میری برای شروع کارات ؟

سلام عزیزم دلم فدات ممنون خودت خوبی 

اخه فکر نکنم دکتر من بیاد چون اسفند اخراش دیگه مطبش رو‌تعطیل کرد بعد قبلا بهم گفته بود اردیبهشت بیا 

من میگم شما یه مدت صبر کن که شرایط رفع بشه چون باید امپول بزنی بری درمونگاه ایناش تو این شرایط سخته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷