2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
@تیاراتیام   سلام عزیزم من ماه پیش ۸ عادت شدم ازمایشم ۳ برج منفی شده انتقال جنینای ۳روزم سه ت ...

سلام عزیزم،  خیلی از افراد هستن که بعد از انتقال منفی شون طبیعی باردار میشن چون هنوز تخمدانها تحت تاثیر داروها هستن آن شالله شما هم طبیعی باردار شده باشید،،،  نمیخوام ناامیدت کنم فقط این قضیه هم هست که حتی با پری خیلی منظم هم موقع مصرف دارو یا کلا اقدام چند روز زودتر یا دیرتر شدن پری کاملا طبیعی هست،،،، خیلی مراقب خودت باش و دو سه روز دیگه اگه پری نشدی تست بارداری انجام بده، به حق این اعیاد آن شالله بیای بگی طبیعی مادر شدی عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوست خوبم.حسابی برای منم دعا کن عزیزم.تیارا جون گرید جنینات چی بود و چندتا انتقال دادی؟

قربونت عزیزم، حتما قابل باشم دعاگوی شما و تمامی دوستان منتظر هستم،،  دوتا انتقال دادم و گرید جنین هامو نمیدونم چون رویان موقع انتقال گرید جنین ها رو نمیگن منم با اون ماجراهایی که اون روز داشتم دیگه نپرسیدم،،،  ان شالله به حق این اعیاد زود زود بیای خبر مادرشدنتونو بگید

عزیزم نترس گلی واسه علائم زوده خیلی زوده منم که سمبل علائم بودم تا هفته 6 کوچکترین علامتی نداشتم جز ...

سلام زینبی 

من یه اشتباهی کردم دکترگفت بوداز۵پریودی ال دی بخور ومن چون انتقال به خاطر کرونا عقب افتاد ۶تاازقرصم مونده بود تموم شه دیگه نخوردم وبعد ۳روزپریودشدم حالا اطرافیانم میگن اشتباه کردی وهورمونای بدنت بهم میریزه ...حالا چیکارکنم ازپنجم این پریودی ال دی روشروع کنم ؟؟؟؟ای خدا ....مرکزهم کسی نیست جوابم روبده

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم برا آندومتریوز چک شدی؟  چون هیچ دردی بدون علت نیست....

نه عزیزم

ازمایشی چیزی داره؟

من دوسال قبل رفتم دکتر گفتم همه علائم اندومتریوز رو دارم ببین واقعا دارم یا نه 

اونم گفت خو حالا مثلا داشته باشی چی میشه 

گفت اگه داشته باشیم برات کاری انجام نمیدم

اینجا دکترا زیادی مهربونن هیچیم براشون مهم نیس

همین کارو دکتر خودم برای ازمایش ایمنی و انعقادی قبل انتقال باهام کرد و هرچی گفتم برام ننوشت 

بنظرتون کجا برم یا پیش کدوم دکتر برم برام چک کنن؟

سلام عزیزدلم خوبم گلم خداروشکر ،تو چطوری احوالت خوبه؟

منم خوبم خواستم اگه شد این ماه برم برای انتقال که بچه ها میگن نرین البته درستم‌میگن من فقط میگم‌الکی وقتم‌هدر رفت از اول شهریور درگیرم اگه طبیعی بودم فک کنم‌وسطای بارداری بودم 😥😥😥همش میگم‌ماهک بزرگ شد من اندر خم یه کوچم گاهی اوقاتم‌میگم‌بیخیال ولی ماهک‌خیلیی میگه 

می خوام‌رژیم کتو بگیرم همش نمی دونم شرایطم‌چجوریه میگم‌نگیرم بعد دوهفته مجبور بشم ول کنم اخهه میگن‌خوب نیست 

در کل که باید این ماه برم مرکز که تمدید کنیم فریز جنین و 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام فدات شم  ممنون عزیزم بهترم فقط سمت راستم همچنان درد شدید دارم و اصلا نمیتونم صاف بایستم

عزیزم انشاالله هرچه زودتر خوب بشی 😔من بعد از انتقالم اینطور شده بود ولی خونریزی نداشتم فقط سمت راستم شدیدن درد میکرد حتی نمیتونستم خم بشم لباس بپوشم دکترم گفت عوارض آمپولا و داروهاس...

منم خوبم خواستم اگه شد این ماه برم برای انتقال که بچه ها میگن نرین البته درستم‌میگن من فقط میگم‌الکی ...

عزیزم منم میخوام بذم انتقال ببین نترس توکلت به خدا ما اگه پریود شدیم تازه میریم توی مرحله خوردن دارو یعنی انتقالمون میشه اردیبهشت ماه...

سلام عزیزم،  خیلی از افراد هستن که بعد از انتقال منفی شون طبیعی باردار میشن چون هنوز تخمدانها ت ...

ممنون گلم به بارداری که نمیخوره شاید هورمونام بهم ریخته تا حالا عقلگب ننداخته بودم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤