2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
انشالا طبیعی باردار شدی یه بی بی بزن میگی عقب انداختی ولی پری بعد از انتقال و پانکچر کلا بهم می ریزه ...

س

سلام مامان ماهکی سال نوتون مبارک ایشالا که خدا به هممون نگاه کنه...و دردو بلا رو از تک تک اعضای خانواده و خودمون دور کنه من بعد از تموم شدن کرونا باز رویان میرم و برای اخرین بار شانسمو امتحان میکنم و تخمک کشی رو انجام میدم ...اونم بخاطر شوهرم میرم ..وگرنه حال بدنی و روحیم خوب نیست.کشش امپول و برو بیاهو نداره..بخاطر اون سینال اف پلیپ دراورده بودم ۳تا هیستو شدم دراوردن همش هورمونی بیاااا الان پریودامو ریخته بهم والا

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیزم، حتما قابل باشم دعاگوی شما و تمامی دوستان منتظر هستم،،  دوتا انتقال دادم و گرید جن ...

عزیزم شما رویان اصفهان انتقال دادی!؟ چطوره کارشون؟پیش کدوم دکتر؟ چقدر شده هزینه آی وی اف؟

س سلام مامان ماهکی سال نوتون مبارک ایشالا که خدا به هممون نگاه کنه...و دردو بلا رو از تک تک اعضای خ ...

عزیزم شما رویان اصفهان میری کارشون چطوره پیش کدوم دکتری خیلی تعریف اونجارو شنیدم

منم خوبم خواستم اگه شد این ماه برم برای انتقال که بچه ها میگن نرین البته درستم‌میگن من فقط میگم‌الکی ...

عزیزدلم هروقت خدا بخواد نی نی میاد تو دلت ،منطقی اینه که فعلا دست نگه داری برای انتقال چون شرایط محیطی الان دردسر سازه ،به نظرم طبیعی اقدام کن ببین خدا برات چی میخواد 😍😘😍😘🥰

عزیزم منم میخوام بذم انتقال ببین نترس توکلت به خدا ما اگه پریود شدیم تازه میریم توی مرحله خوردن دارو ...

جدی خواستم از فردا رژیممو شروع کنم پس صبر می کنم‌با دکترم‌مشورت کنم بعد 

تو چندتا پری گذشته بعد انتقالت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
س سلام مامان ماهکی سال نوتون مبارک ایشالا که خدا به هممون نگاه کنه...و دردو بلا رو از تک تک اعضای خ ...

ایشالا سال خوبی براتون باشه ایشالا قبل از پانکچر طبیعی باردار بشی عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون گلم به بارداری که نمیخوره شاید هورمونام بهم ریخته تا حالا عقلگب ننداخته بودم

والا هیچی بعید نیست عزیزم،، یعنی نمیشه قطعا بگی باردار نیستم شما حتما چند روز دیگه یه بی بی چک بزار میگم چند روز چون زود بزاری نتیجه کاذبه، ان شالله به حق امام حسین که معجزه میشه و مادر شدی،،  اگه هم نشد نگران نباش منم پری انتقال منفیم لخته لخته خون دفع میکردم،

جدی خواستم از فردا رژیممو شروع کنم پس صبر می کنم‌با دکترم‌مشورت کنم بعد  تو چندتا پری گذشته بع ...

اره گلم با دکترت مشورت کن. دکتر من گفت پریود که شدی دلرو بهت میدم تا روند دارها رو طی کنی انتقالت میوفته اردیبهشت

سلام زینبی  من یه اشتباهی کردم دکترگفت بوداز۵پریودی ال دی بخور ومن چون انتقال به خاطر کرونا عق ...

نه دیگه عزیزم.... 

اصلا هم نگران نکن خودتو.... 

دکتر من تو سیکلم حتی تعداد ال دی رو کم و زیاد میکرد برا تنظیم شروع سیکل.... 

خودتو اصلا نگران نکن و تا دوباره سیکلتو استارت نزدن دیگه دارو نخور.... 

با این شرایطم معلوم نیست کی سیکلتون شروع میشه پس بذار بمونه هر وقت دکترت مجدد گفت میخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم رفتی سونو بیا از خودت خبر بده

هرجا زنگ میزنم تعطیله 😓 فقط بیمارستانها انجام میدن که نمیرم ، دیگه مجبورم صبر کنم هفته دیگه مطبها باز بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

راستی عزیزم چندمین بارتون بود که انتقال میدادید؟؟؟ تو رو خدا ناامید نشید میدونم سخته منم از آبان تا اسفند دوبار تخمک کشی و انتقال داشتم قبلشم مرداد ای یو آی داشتم یعنی سال ۹۸ من فقط تو مسیر رویان و آزمایشگاه و دکترا بودم خیلی وقتا ناامید شدم واقعا تنها بودم همسرمم همکاری که نمیکرد هیچی بدتر اعصابمو خرد میکرد ولی بلاخره خدا به منم نظر کرد، من مطمئنم شما هم اگه الان باردار نباشید حتما بزودی باردار میشید

نه عزیزم ازمایشی چیزی داره؟ من دوسال قبل رفتم دکتر گفتم همه علائم اندومتریوز رو دارم ببین واقعا دا ...

عزیزم برا این قضیه حتما برو اگه تهرانی کیلینیک آندومتریوز ابن سینا.... 

بله عزیزم.... 

مرحله اول یه سری تست داره..... 

اونا تا یه حدی مشخص میکنن البته برا من نرمال کاذب بود.... 

برا منو با معاینه تشخیص دادن ولی خوب سونوی تخصصی آندومتریوزم داره.... 

خلاقهمنو دکتر خزعلی عمل کردن و به عمر مدیونشونم..... 

ببین عزیزم یه چیزی بهت میگم به نظرم جدی اینو پیگیری کن من بعد درمان آندومتریوز با میکرو برا اولین بار باردار شدم اما بعضا میگم شایدم عجله نمیکردم طبیعیم باردار میشدم چون دومیو دقیقا وقتی دخترم 15-6 ماهه بود طبیعی باردار شدم.... 

من سالها درگیر آندومتریوز بودم و زجر کشیدم.... 

حتی دو تا میکروی منفیمم یکی از علتهاش همین بود.... 

پس به نظرم پیگیری بکم چون من قبل سومین میکرو گفتم به خلطر اینکه مادر سالمی باشم اول دیگه میخوام این قصیه رو حل کنم چون من موقع پریود زمبنگیر میشدم با خودم گفتم خوب با یه بچه بخوام پریود بشم که دو نفر لازمه یکی منو جمع کنه یکی بچمو.... 

اگه مثل من واقعا زجر میکشی اینو خیلی جدی بگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه دیگه عزیزم....  اصلا هم نگران نکن خودتو....  دکتر من تو سیکلم حتی تعداد ال دی رو کم و ...

یه دنیا ممنون جوابم رودادین واقعا کم استرس داشتیم حالا تومراکزهیچ کس هم پاسخ گو نیست باشه همین کارومیکنم...۰

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍