2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
اره گلم با دکترت مشورت کن. دکتر من گفت پریود که شدی دلرو بهت میدم تا روند دارها رو طی کنی انتقالت می ...

شما انتقال داده بودین ؟ من بهمن انتقال دادم این پری بیاد دومین پری میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یه دنیا ممنون جوابم رودادین واقعا کم استرس داشتیم حالا تومراکزهیچ کس هم پاسخ گو نیست باشه همین کاروم ...

عزیزم الانو نمیدونم ولی روزاب تعطیل اون زمان که ابن سینا میرفتم زنگ میزدم منتظر میشدم به اپراتور وصل بشه میگفتم سوال پزشکی اورژانسی دارم اونا وصل میکردن اینطوری سریعتر جواب میگرفتم حالا اینم امتحان کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمرا نیستم 😅😅😅😅😅

خیلیا بعد انتقال طبیعی شدن مثل هومت که دیگه نزدیکای زایمانه خداروشکر 

یه بی بی بزن عزیزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم الانو نمیدونم ولی روزاب تعطیل اون زمان که ابن سینا میرفتم زنگ میزدم منتظر میشدم به اپراتور وصل ...

من عرفان نیایش میرم زنگ زدم کسی جواب نداد

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
شما انتقال داده بودین ؟ من بهمن انتقال دادم این پری بیاد دومین پری میشه 

اره گلم واسه بار اول آبان ماه انتقال دادم که منفی شد...من مراحل سختی رو پشت سر گذاشتم یه سپتوم بلند توی رحمم داشتم که زیر نظر یه دکتر بودم هیستروم مرد و گفت همشو بر داشته در صورتی که نصفش مونده بود بعد لز اون تا ۷ماه بهم دارو و آمپول میداد که باردارشم ولی دید نتیجه نگرفتم فرستادم پیش دکتر سالمی حالا که رفتم منو هیسترو کرد دید نصف سپتومم مونده...خدا از اون دکتره نگذره ۷ماهه تمام الکی بهم دارو و آمپول میداد بعد از اون منو وارد سیکل آی وی اف کرد که متاسفانه منفی شد... حالا قراره از فریزام استفاده کنم توکل به خدا

بچه ها من فراموش کردم دیشب قرص ال دی مو مصرف کنم باید چکارکنم؟

امشب همون سهم خودتو بخور دیگه تایمش گذشته اما دیگه سعی کن یادت نره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره گلم واسه بار اول آبان ماه انتقال دادم که منفی شد...من مراحل سختی رو پشت سر گذاشتم یه سپتوم بلند ...

چقدر سخت واقعا بعضی دکترا وجدان ندارن من دومی پری میشه نمی دونم دوتا باید باشه یا سه تا 

ایشالا اندفعه جواب میگیری من دفعه قبل یکی انتقال دادم ولی اندفعه حتما دوتا انتقال میدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم برا این قضیه حتما برو اگه تهرانی کیلینیک آندومتریوز ابن سینا....  بله عزیزم....  م ...

قربونت برم مهربون

حتما میرم واقعا دیگه خسته شدم با این همه درد هر ماه

ممنون ک‌راهنماییم کردی

عزیزم انشاالله هرچه زودتر خوب بشی 😔من بعد از انتقالم اینطور شده بود ولی خونریزی نداشتم فقط سمت راست ...

کاش همه اینارو موقع انتقال بگن ک وقتی خودشون نیستن حداقل اینهمه نگرانی پیش نیاد

همیشه میگم کاش پزشکام میومدن این تاپیکارو میخوندن چارتا چیز یاد بگیرن

چقدر سخت واقعا بعضی دکترا وجدان ندارن من دومی پری میشه نمی دونم دوتا باید باشه یا سه تا  ایشال ...

فدات بشم خواهری😘

باید دو ماه از انتقالت گذشته باشه. الان که پریود شدی اگه دکترت بود روز ۲پری تا ۵پری برو پیشش ببین چی بهت میگه گلم انشاللهبه حق این شب عزیز به همین زودی زود باردار بشی اونم ۲قلو😍