2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
منم ان شاالله فردا آزمایش میدم

اع متم فردا ازمايش دارم

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
سلام عزیزم ..منم همینطور فقط سینه هام درد میکنه ☹☹☹

خیلی میترسم تا ده روز دیگه معلوم میشه مادر شدیم یا نه ،روزا نمیگذرن ،من تصمیم گرفتم از روز نهم بی بی چک بزنم اگه مثبت یا منفی بود خودمو آماده کنم واسه آزمایش نمیخوام یهو استرس جواب آزمایش داشته باشم

یعنی یه روز منم مامان میشم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سیر له کن یا یه کم نمک بزن روش   ببین اثر میکنه ..ولی نمک خیلی میسوزونه قبلش بهت بگم حواس ...

دندونای طرف راستم ازوقتی انتقال دادم درد میکنن همشون اونایی که پوسیدن بیشتر درد میکنه

👶👶
خیلی میترسم تا ده روز دیگه معلوم میشه مادر شدیم یا نه ،روزا نمیگذرن ،من تصمیم گرفتم از روز نهم بی بی ...

من سر دوتا ای یو آی که کردم همش روزارو میشمردم ..حتی تو دومی روز دوازده بی بی چک زدم هاله انداخت نگو اثر hmgبوده این سری میخوام کلا بی خیال باشم و بسپارم به خدا اگه خیر وصلاحمه بهم بده اگرم صلاحم نیست غصه شو میخورم ولی بازم ممنونشم ❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دندونای طرف راستم ازوقتی انتقال دادم درد میکنن همشون اونایی که پوسیدن بیشتر درد میکنه

عزیزم قبل سیکلت نرفتی دندونپزشک؟انشالله اگه باردار بشی نمیتونی هیچ دارویی واسه دندون درد بخوری و باید تحمل کنی 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم دوست دارم بیخیال باشم😭

انشالله از این هفته که بری یونی سرت گرم میشه یه کم فکرت آزادتر میشه ...منکه یا تو اینستا میچرخم یا نی نی سایت یا کتاب میخونم یامجبورم سریالای آبکی ترکی نگاه کنم بقیه شبکه ها پارازیت دارن😅 ..قبلا برنامه صبح هام پیاده روی وبعصی وقتا کوهنوردی بود..الان به خاطر کروونا اوناهم تعطیل شدن و همش تو خونه ام

عزیزم قبل سیکلت نرفتی دندونپزشک؟انشالله اگه باردار بشی نمیتونی هیچ دارویی واسه دندون درد بخوری و بای ...

اینقد درگیر دکتر وکارای دیگه بودم وقت نشد اره ازهمین میترسم خدا خودش رحم کنه

👶👶
اینقد درگیر دکتر وکارای دیگه بودم وقت نشد اره ازهمین میترسم خدا خودش رحم کنه

خدا بزرگه یه ذره یه ذره نمک بزن حداقل زیادعفونت نکنه ....نمیدونی بی حسی مجازی بزنی یانه،ولی به نظرم یه تاپیک بزن از باردارا سوال کن اونا بهتر جوابتو میدن ❤❤

انشالله که خیره و دو تامونم مادر میشیم

به امید خدا 😍😍❤❤

سلام به همگی من روز یازده انتقالمه، بی بی چکم منفی بود صبح، هیچ لکه ای هم از روز اول ندیدم. گاهی فقط تیر میکشه رحمم. یعنی باردار نیستم؟ آزمایشم رو دکترم روز ۱۷ انتقال نوشته برام. جنین هامم  دو تا ، سه ر‌وزه بودن. امیدی هست؟

انشالله به سلامتی زایمان میکنی اینقدر این مسیر سخته من فکر میکردم مثبت شه تموم میشه همه چی الان فهمی ...

واقعا خيلي بارداري با انتقال سخته من واقعا براي همه منتظرا دعا ميكنم كه طبيعي باردار بشن

دركت ميكنم منم از روز مثبت شدن همش نگران بودم تا به همين امروز نگران قلبش نگران علايم بارداري كه هي كم و زياد ميشه نگران لكه بيني نگران  غربالگري و...

انشالله هممون تو دليامون رو به سلامت درآغوش بگيريم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
واقعا خيلي بارداري با انتقال سخته من واقعا براي همه منتظرا دعا ميكنم كه طبيعي باردار بشن دركت ميكنم ...

امیدوارم به خوبی این روزا رو هممون پشت سر بذاریم چه اونایی که باردارن چه اونایی که میخوان باردار شن..این روزا آسون بگذره 🌺