2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
من امروز 14روزمه.بي بي چک زدم مثبت شد.خوب چرا انقد زود رفتي از دادي؟

مبارکه ب سلامتی عکسشو  بذارعزیزم دل هممون برای بی بی چک مثبت لک زده ان شاءالله قسمت همه بشه

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما بعد از مثبت شدن انتقال لکه بینی داشتید؟؟آخه منم بعد از مثبت شدن لکه بینی دارم یه روز صورتی ...

آره عزيزم من همش لكه بيني داشتم البته نه هر روز هر چند وقت يه بار كه با يه كم استراحت خوب ميشدم

تا اينكه هفته ١٣ خونريزي شديد كردم سونو دادم گفتن هماتوم داري و جفت پايينه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
آره عزيزم من همش لكه بيني داشتم البته نه هر روز هر چند وقت يه بار كه با يه كم استراحت خوب ميشدم تا ...

انشالله به سلامتی زایمان میکنی اینقدر این مسیر سخته من فکر میکردم مثبت شه تموم میشه همه چی الان فهمیدم تازه شروع شده

من همش میگم حتما دفع شده جنین اخه من دو تا انتقال دادم یا یکیش داره دفت میشه یا دوتاش

مبارکه ب سلامتی عکسشو  بذارعزیزم دل هممون برای بی بی چک مثبت لک زده ان شاءالله قسمت همه بشه

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
تا هفته بعد انشالله نی نیات جاشونو سفت کردن .. فقط حواست باشه بپر بپر نکنی یا خودتو زیاد خسته نکنی ت ...

سلام شاینا جان ،چیکارا میکنی علائمی داری؟من فقط سینه هام هروز بیشتر دردناک میشه مثل موقعی که میخوام پریود شم😔

یعنی یه روز منم مامان میشم  
مبارك باشه عزيزم چه عالي خيلي خوبه بيبي چك مثبت واسه منم دعا كن 

ممنونم .ازخدا ميگم اين حال خوبو نصيب همه منتظرا بکنه

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
سلام شاینا جان ،چیکارا میکنی علائمی داری؟من فقط سینه هام هروز بیشتر دردناک میشه مثل موقعی که میخوام ...

سلام عزیزم ..منم همینطور فقط سینه هام درد میکنه ☹☹☹

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مبارکه عزیزم، به سلامتی، چندتا انتقال داده بودین؟ 

ممنون.دوتا 

خانما روز چارمه انتقالمه دندون درد دارم چیکار کنم؟  

عزیزم سیر له کن یا یه کم نمک بزن روش   ببین اثر میکنه ..ولی نمک خیلی میسوزونه قبلش بهت بگم حواست باشه ..فقط همینا به ذهنم میرسع

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》