2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
بچه ها روز یازدهم انتقال بتا یک باشه ممکنه جنین دیرلانه گزینی کرده باشه؟تاحالاشنیدین همچین چیزی؟بعدا ...

فقط میدونم همه چی ممکنه! فقط صبر داشته باش

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
بچه ها روز یازدهم انتقال بتا یک باشه ممکنه جنین دیرلانه گزینی کرده باشه؟تاحالاشنیدین همچین چیزی؟بعدا ...

من امروز 14روزمه.بي بي چک زدم مثبت شد.خوب چرا انقد زود رفتي از دادي؟

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
من امروز 14روزمه.بي بي چک زدم مثبت شد.خوب چرا انقد زود رفتي از دادي؟

بس که عجولم

بی بی روز ۱۰منفی شد روز ۱۱ ازمایش دادم منفی شد

فردا روز ۱۵ هست که دکترم برام ازمایش نوشته

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
بس که عجولم بی بی روز ۱۰منفی شد روز ۱۱ ازمایش دادم منفی شد فردا روز ۱۵ هست که دکترم برام ازمایش نو ...

منم فردا روز 15ميشه پس باهم انتقال داشتيم.اينطوري بيشتربه خودت استرس وارد ميکني.من فقط امروز صبح بي بي زدم

مگه میشه در حقتون دعا نکنم،خودم ۶ ساله با ناباروری درگیرم همه روزهارو تجربه کردم،انشاالله به حق همین ...

مرسی مهربونم ، اوه اوه تیکر بارداریشو ببین   میبینم که فسقلی آبان ماهیم هست   

والا من نمیدونم شیوه درمان دکتر نصر چطوریه ولی خودم چندتا دکتر مختلف رفتم و لتروزول خوردم همشون بعدش ...

ممنون دوستم

درسته من بیشتر استرس دارم

ادم فوق العاده استرسی هستم همین خودش مانع بارداری هست

ذخیره کم تخمدان. سه بار پیش آقا حسینی رفتم که یک بار مثبت شد ولی سقط شده. دوبار هم نصر. که الان دو ق ...

میشه بپرسم چند سالتونه و ذخیرتون چند بود؟ و اینکه واسه سیکل پانکچر چه امپولایی نصر بهتون داد؟ چند بار پانکچر و هر بار چندتا جنین ؟ ببخشید سوالا زیاد شد