2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
صبور جان من چند مارک سلکسان زدم اما فرقی نداشتن..... ولی اینو بگم گهگاه حرکتا کمتر میشن..... در ضمن بزرگتر که میشن حرکتا کمتر میشه..... منم از این استرسا زیاد داشتم..... میگذره عزیزم.... بازم میخوایی خیالت راحت بشه یه دکتر برو
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبید؟ من رفتم دکتر و به توجه به عکس و آزمایشاتم بهم پیشنهاد میکرو داد.ذخیره تخمدانمم زیر یک هست. بهم گفت از روز بیست پریود روزی دو تا استروژن بخورم ماه بعد روز دوم پریود برم پیشش. نشد ازش بپرسم برای چی استرون بخورم اونم از روز بیستم سیکلم. شما تجربه ای دارید بهم بگید چرا؟ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون انا جان. من اولین باره میخوام وارد سیکل بشم و جنین فریزی ندارم. الان جواب آزمایشهای انعقادی و ایمنی رو گرفتم. کس اطلاع داره دلیل Apcr بالا چیه؟ یکی از دوستانم که ای وی اف داشتن گفتن عددش خیلی بالاست ولی نتونستم تو نت چیزی در موردش پیدا کنم که چه مشکلی ایجاد می کنه.
بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
من همچنان مشغول سینافکت زدن هستم هفته آینده هم میام تهران واسه سونو قرار شد برم خونه فامیلمون بچه ها هوا خنک شده بیام تهران بازم میخواد سینافکت رو تو یخچال بذارم؟آخه مشکل عمده من قایم کردن آمپولا و بیرون رفتن واسه تزریقشونه اگه نخواد بذارم تو یخچال یکی از مشکلاتم حله گفتم که هیچکس مشکلمون رو نمیدونه
ممنونم شادی جون ، ان شا الله کارهای شما هم به خوبی پیش بره عزیزم ، خانمی خوب آمپولها رو بگذار توی یک پلاستیک که معلوم نباشه چی هست ، بعد به فامیلتون هم بگو این دارو رو من باید بگذارم توی یخچال و استفاده کنم ، حالا دیگه نمیپرسه که چی هست .
سلام آنا جون خوبی؟دخمل گلت بهتره؟
الان که من سلکسان و میزنم برای شیو بدنم از ژیدت استفاده کنم مشکلی نداره؟توی بروشور امپول نوشته احتیاط شود.
کرم موبر هم مواد شیمیایی داره اونم حتما نمیشه؟؟مامان سبحان جان امیدوارم ک مشکل رفع شده باشه‌.شادی جونم منم سیکل قبلی مهمون بودم دو سه دفعه جایی مشکل جاساز دارو داشتم توی دو تا کیسه رنگی میکردم میزاشتم توی یخچال میزبانم میگفتم مال همسرمه
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
اصلا نمیخوام متوجه دارو شه یه درصد هم بپرسه چیه؟نمیدونم چی بگم؟کسی آمپولی که تو یخچال نگهداری شه و مربوط به حساسیتی چیزی باشه سراغ نداره؟که اگه متوجه شدن بگم اسمش اینه و واسه فلانه نمیدونم ذهنم درگیره و اصلا نمیخوام کسی متوجه شه خودم به این فکرکردم که برچسبش رو درارم و یواشکی بگذارم تو در یخچال و یواشکی هم بردارم یا مثلا یه بطری بذارم به بهونه آب که میرم بیرون باهام باشه
آوا جون ممنونم ،مجبورم یه راهی پیدا کنم امیدوارم همین دوره نتیجه بگیرم وگرنه نمیدونم چیکار کنم؟ اینبار به همه گفتم کاریه ،دفعه بعد نمیشه که اینجا هم شهر کوچیک اگه بفهمن دیگه نمیشه جمعش کرد صبح تا شب میشی نغل محفل این و اون منم اعصاب حرف شنیدن ندارم و آدمی هم نیستم جواب ندم اونوقت داستانی میشه برام دعا کنید
سلام دوستان،تبریک به همه کسایی که به تازگی مامان شدن،و آرزوی مامان شدن برا بقیه دوستانم. انا جون ممنون که با اون همه مشغله دوستاتو فراموش نکردی، مامان سبحان جون ایشالا برا شما هرچی که به صلاحتونه رقم بخوره و البته ایشالا که شنیدن صدای قلب نی نیتون به صلاح باشه. امیدوارم منو هم تو جمعتون پذیرا باشید. ما یک ساله تو اقدامیم مشکلاتمون هم خودم پلی کیستیکم که هیچ درمانی نکردم😕چون پریودام منظم بود فکر میکردم مشکلی ندارم..... شوهرمم واریکوسل داشت که عمل شد الان سه ماهه عمل شده ازمایشاش فرقی نکرده تعدادش دو میلیونه ،تحرکaپونزده درصد،مورفولوژیشش یک درصد،اوضاعمون خیلی بده، مامانم هم تازگیا عمل جراحی سینه کرده.....سرطان سینه داشت.....خواهرمم پونزده ساله که بچه دار نشده خودش سالمه شوهرش ضعیفه. نمیدونم چرا سرنوشت منم داره مثل خواهرم میشه.....شاید بچه تو سرنوشتم نیس،ببخشید اگه ناراحتتون کردم،تو دعاهاتون برا ما هم دعا کنید،🙏🙏🙏🙏🙏