2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
نانا جان پی جی اس هزینش زیاده و مطمئنا اگه انجام داده بودن حدودای ۳ الی ۵ میلیون هزینت بیشتر از بقیه میشد......
اگه هزینه مازاد ازت گرفتن پس برات انجام دادنش!!!!!
ولی من فکر نکنم بدون علتی که دال بر وجود مشکل کرومزومی و ژنتیکی باشه برات پی جی اس انجام داده باشن......

آینوش جان منم خیلی بهتون وابسته شدم.....
اما بعضی وقتا واقعا نمیتونم......
باز امروز همسرم هست دست تنها نیستم.....
روزایی که فقط خودم هستم باورتون میشه حتی خیلی وقتا فرصت نمیکنم چیزی بخورم.....
اما خدا شاهده هر فرصتی گیر میارم بهتون سر میزنم.....
برا تک تکتون از این سر مشغولیا میخوام از خدا....

شاینا جون پس به نظرم یه عکس رنگی بگیری بد نیست.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان من هم تا آخر ماه سه خونریزی داشتم گاهی هم شدید بود ،ولی تا الا خداروشکر جنینا خوب بود ،هماتوم هم نداشتم هفته چندی شما ؟ان شالله که همه چیز خوب پیش میره بسپار بخدا
خدایاااااااا به خاطر همه چیز شکرررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی دوستان‌.مامان سبحان عزیز نگران نباش داروهات و استفاده کن امیدوارم که مشکلی پیش نمیاد و بسلامتی این دوره رو میگذرونی .توکل بخدا
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
خیلی ممنون دوستای گلم از دلداری هاتون ، از همگی واقعا ممنونم ، راضی هستم که داروهام رو قطع نکردم ، دیگه فقط دارم استراحت میکنم ، دیانا جون عزیزم من اونطوری که دکتر رویان داشت حساب میکرد هفته ٦ تمام شده ولی طبق سونوگرافی که هفته قبل سه شنبه شب توی بیمارستان انجام دادم یه سه ، چهار روزی عقب ترم ، دیگه توکل به خدا ، حالا یه فرضیه ای برای خودم درست کردم که ان شا الله که ثابت بشه و اون اینه که اون خونریزی به خاطر یه جنینم بوده که از بین رفته و این ساک و جنینی که توی سونوگرافی دیدن یک جنین دیگه هست که دیرتر لانه گزینی کرده و هنوز زوده برای تشکیل قلبش و اون دکتر سونوگرافی بیمارستان سن جنین رو دقیق تر تشخیص داده ، ان شا الله که خدا خودش به همه ما کمک کنه توی این روز عزیز .
سلام به همگی مامان سبحان جان انشاالله که حدست درسته و به زودی صدای قلب کوچولوش رو میشنوی. من رفتم پیش دکتر معینی فقط برام قرص آزیترومایسین و مترونیدازول نوشت و گفت روز 14 هم ت بیا برای سونو اصلا چیزی در مورد شروع سیکلم نگفت. کارش یکم عجیب نبوده؟
بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
تورک آنا جون ان شالله که منم همینطور گرفتار بشم😥😥 عزیز به نظرت دلایل عدم لانه گزینی جنین یا شکستش ازچیه؟ استرس به تنهایی هست؟
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آنا جون عزیزم اگر وقت کردی و اومدی اینجا میشه بهم بگی خونریزی شما در چه حد بود ؟ البته یک بار گفته بودی ولی میخوام باز هم مطمئن بشم ، البته گوش شیطون کر من دیگه خدا رو شکر الان نه لکه بینی دارم و نه خونریزی ولی برام خیلی سوال شده که پس اون سه تا لخته خونی که ازم دفع شد و همراهش خونریزی هم داشتم چی بوده ؟ الانم اصلا نمیخوام برم دوباره سونوگرافی که دوباره خدایی نکرده تفسیر بدی بشنوم ، همون صبر میکنم دو هفته دیگه میرم .
سلام به همه گل دخترا آنا جونم چطوره السای ناز خاله چطوره،آنا جون برأی دل درد السا شربت زانتاک رو امتحان کردی؟خیلی خوبه واسه دختر من که جواب داد مامان سبحان جان من هفته ششم خونریزی شدیدی داشتم که فکر کردم همه چی تموم شد ولی خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاد داروهاتو ادامه بده انشالله صدای قلبشم میشنوی
مامان سبحان جون بفکرتم عزیزم
ماهایی که با هزار نذر وصلوات ویه عالمه داروهای پرعوارض باردار میشیم چرا باید بعدش هم عذاب وسختی بکشیم ؟!
دعا میکنم اتفاقات خوبی در انتظارت باشه...الهی آمین !
خیلی ممنون شاینا جون ، ان شا الله عزیزم ، ان شا الله خدا برای همه ما راه رو آسون کنه و بهمون صبر و آرامش بده ، مطمئنم که با این همه راههایی که طی میکنیم باز هم حافظ و نگهدار اصلی خود خداست ولی من دلم از این میسوزه چرا یک سری از این دکترها این قدر بی وجدان شدن . باز هم فقط به خود خدای بزرگ باید توکل کرد فقط اینطوری دل آدم کمی آروم میشه .
مهرگان جان احتمالا میخواد برات سیکل نچرال رو در نظر بگیره..... اگه سیکلت نچرال باشه که خیلی خوش به حالت میشه.... چون اینطوری دیگه پروژسترون وویه سری از این داروهای هورمونیو نخواهی داشت..... البته اگه انتقال فریز داری سیکل نچرال برات انجام میشه..... البته یه احتمال دیگه هم هست.... احتمال داره سیکل بلند بدون ال دی برات در نظر گرفته..... البته تا حالا کسی همچین سیکلیو اعلام نکرده داشته.... اما به نظرم اینم ممکنه که وسط سیکل بری برات سینافکت یا مشابهشو شروع کنه.... آینوش جان آمینننننننن.... عزیزم خوب شکست میتونه علتهای زیادی داشته باشه که یکیش استرسه اما به نظر من به تنهایی احتمال منجرب شکست شدنش خیلی بالا نیست اما بازم نمیشه دقیق گفت چون استرس دارین تا استرس..... اگه استرس به حدی باشه که سیستم بدنت رو به هم بریزه به تنهایی هم برا منفی شدن کافیه..... و اما در مورد عوامل شکست..... ۱. جنین از اساس مشکل داشته باشه، که اونم معمولا با کاریوتایپ و آز ژنتیک رو میشه ۲. بدن مادر جنین رو پس بزنه، که این میتونه به علت نقص در سیستم ایمنی باشه ۳. خونرسانی به جنین کافی نباشه که اینم به مشکل انعقادی برمیگرده ۴. خود رحم یه سری مشکل داشته باشه، مثل سپتوم، فیبروم، پولیپ، آدنومیوز، هیدروسالپینکس و..... عزیزم فعلا اینا به ذهنم رسیدن بازم چیزی به ذهنم برسه بهش اضافه میکنم.... مامان سبحان جون عزیزم من یه سری که دو سه روز قبل آز به لک بینی افتادم که با اضافه کردن یه شیاف یکی دو روزه قطع شد... ولی بعد سونوی قلب یهویی به خونریزی افتادم.... خون کاملا تازه و قرمز با حجم زیاد، جوری که لباس زیرم کامل خیس میشد.... عزیزم من بلافاصله به دستور دکترم دو تا شیاف اضافه کردم، البته بگما اون شیاف قبلی که قبلا اضافه شده بود بعد یه مدت حذف شده بود.... خلاصه دو تا شیاف با دو تا آمپول که از قبل داشتم شد دز پروژسترون من.... خونریزی با اضافه شدن شیافا یکی دو روزه به لک تبدیل شد که هر از گاهی با لک لخته هم دفع میشد.... این لک تا دو ماه باهام بود.... هی قطع و وصل میشد.... من که آسپرین کلا نداشتم..... سلکسانم رو یکی دو هفته هی قطع و وصل کردیم اما بعد دکترم کلا قطع کرد و نهایتا بعد غربالگری اول و قطع کامل لک بینی و رفع هماتوم مجدد سلکسانام شروع شد... مامی مرسان عزیزم فدات خانومی..... شکر منو و دخملمم خوبیم خاله..... عزیزم نه این شربتو امتحان نکردم.... فکر کنم شربت زنجفیله درسته؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون.من دو‌روزه مارک سلکزانم عوص شده مال داروسازی اسوه تو‌تهرانه.‌تو‌این دو‌روز خیلی حرکتاش کم شده بنظرت ممکنه امپوله خراب باشه؟انقضاش ۲۰۱۷ است
وبلاگ دختری از جنس بلور http://dokhtarin.blogfa.com/