2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

مامان سبحان عزیز بخاطره مسائلی که پیش اومد واستون واقعا ناراحت شدم..اما رفتارشون همچین دور از ذهن نیست.فقط میتونم بگم متاسفم که حتی ذره ای انسانیت ندارن و به جای مشاوره و آرامش خاطر بدتر سوهان روح هستن. شما بهترین تصمیم رو گرفتید..امیدوارم اون فندق کوچولو همه تلاشش رو برای قدم گذاشتن به این دنیا انجام بده تا دل مامان و باباش شاد بشه
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
از خودم بگم که بلاخره امروز با دکتر جدیدم برای بار دوم ویزیت شدم..برای چسبندگی رحم سونو شدم گفتن ظاهرا مشکلی نیست ولی باید هیسترو بشم احتمالا. . و بابت لوله ها گفتن اگه واست مهمه قبل برداشتن عکس رنگی بگیر که چقدر هم میترسم چون خیلی دردناکه واسم..امیدوارم جایی باشه با بی حسی انجام بشه تصمیم گرفتم یکی دو ماه طب سنتی رو ادامه بدم بعد برم سراغ عکس و در نهایت برداشتن لوله خدای نکرده... آزمایش hla-dr هم رنج نرمال5 تا 15 بود واسه من 18.5 هست که نمیدونم مربوط به چیه. آنا گلی بازم مزاحم شما شدم خانومی میدونید این چه آیتمی هست..اصلا حواسم نبود از دکتر بپرسم واسه آز ایمنی و انعقادی هم قراره سرم و هپارین بگیرم که دکتر قبلی دریغ کرد ازم متاسفانه
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آینوش چرا. زود داروهای ر قطع کردی؟ امروز آزمایش دادی؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مامان سبحان جون اصلا استرس نداشته باش اون خدایی که داده حتما سلامت نگهش میداره برات دعامیکنم وبرای دیدن قلبش هم هنوز زوده انشالله ایندفعه قلبش مثل ساعت کارمیکنه وتوی سونو میبینی واون موقع به یاد ماهم باش دیروز طبق معمول هرسال روز اربعین نذر داشتم سردیگ برای همه منتظرا دعاکردم.....
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
مامان سبحان اصلا بخودت استرس فکری نده فکر مثبت کن کاینات مانندیکنفر که بالای کوه صدا میزند دوباره باصدای بلندتر خودش تکرار صداش می شنود بنابراین مثبت فکر.کن ،،امواج مثبت به طرفت باسرعت بیشتر بر می گردند عزیزم خدا بزرگه
اتریسا جون ان شالله که با یه هیسترو مشکلت حل بشه عزیزم ...شرایط جوری بشه که اصلا نیاز به برداشتن لوله ها نباشه ً...الهی آمین آینوووووش جان زیر نظر کدوم دکتر هستی که راضی نشد واست پی ار پی کنه ؟!
مامان سبحان چطوری ؟لکه بینیت رفع شد؟
خانمایه سوال دارم من ۶روزه ال دی رو شروع کردم هفته ی آینده قراره بیام تهران سونو دارم میخوام دکترطب سنتی و طب سوزنی برم ولی هیچجارو بلدنیستم میشه کسایی که قبلا رفتن بهم دکترخوب معرفی کنید قبلاهم سوال کردم کسی جوابمو نداد.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....