2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
تورک آنا جان دخترت کولیک داره یا فقط نفخ معمولی؟ پسر من تا 3 ماهگی کولیک شدید داشت از ساعت 7 شب تا 12 شب یک بند گریه میکرد و به خودش میپیچید.رژیم غذاییه سفت و سختی رو رعایت کردم تا خوب شد.تا شش ماهگی رژیم رو رعایت کردم ولی بعدش دیگه مشکلی با غذاها نداشتیم.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
شاینا جان من قبل لاپاراسکوپی هم بخاطره آندومتریوز چسبندگی لوله داشتم با عکس رنگی مشخص شد..اما ممکنه یه وقت چسبندگی رحم و...بعد عمل هم بوجود اومده باشه که باید هیسترو بشم تا مشخص بشه..هفته دیگهنوبت دکتر دارم ببینم چی میگن..باور کن انقد خستم حوصله پیگیری ندارم ولی خب چاره چیه.دیگه نمیدونم کدوم دکتر رو انتخاب کنم..فعلا یه جلسه با دکتر رزاقی ویزیت شدم نظرشون بستن یا برداشتن لوله بود..شاید طب سنتی رو هم امتحان کنم

مرسی گل آفتابگردون عزیز..پس از عوارض جراحی بوده..موفق باشید
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتریسا درکت میکنم عزیزم .. منم عکس رنگی که گرفتم یکی از لوله ها باز شد یکی نه ..که گفتن برو هیستروسکوپی ...حین عمل متوجه چسبندگی شدن که الان تو برگه نوشته تا حدودی رفع شد !! دکتر به همسرم گفته بود با این چسبندگی که داشت اصلا حاملگی صورت نمیگرفت ! که بعدش میکرو کردم وانتقال هم منفی !! پیش هر دکتری نرو‌ بنظرم اگه تصمیم به عمل گرفتی با دکتر خزعلی باشه ! هر چند تعجب میکنم تعریف آصف جاه رو خیلی شنیدم !!
سلام مامان سبحان ۲متن صفحه ۵۰۰به.بعد فکر کنم گذاشته.بودید ازهمان اول نگاه کردم واقعا جالبه اگر داخل گوشیتون آن متن ویا نمونه متن واقعا می.خوانه آدم انر ژی می گیره بزار برامون ممنون خسته نباشی
🌸🌸🌸 سه داستان زیبای 3 ثانیه ای برای یادآوری: 🌸 روزى روستاییان تصمیم گرفتند براى بارش باران دعا کنند در روزیکه براى دعا جمع شدند تنها یک پسر بچه با خود چتر داشت، 👈این یعنی ایمان... 🌸 کودک یک ساله اى را تصور کنید زمانیکه شما اورابه هوا پرت میکنید او میخندد زیرا میداند او را خواهید گرفت 👈این یعنى اعتماد... 🌸 هر شب ما به رختخواب میرویم ما هیچ اطمینانى نداریم که فردا صبح زنده برمیخیزیم با این حال هر شب ساعت را براى فرداکوک میکنیم 👈 این یعنى امید... 🌸 برایتان "ایمان، اعتماد و امید به خدا" را آرزو میکنم ...
ماه من غصه چرا ؟!! آسمان را بنگر که هنوز بعد صدها شب و روز مثل آن روز نخست گرم و آبی و پر از مهر به ما می خندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید و در آغازِ بهار دشتی از یاس سپید زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز پُر امنیتِ احساس خداست ماه من ، غصه چرا ؟! تو مرا داری و من هر شب و روز آرزویم ، همه خوشبختی توست ماه من! دل به غم دادن و از یأس سخن ها گفتن کار آنهایی نیست که خدا را دارند … ماه من! غم و اندوه اگر هم روزی مثل باران بارید یا دل شیشه ای ات از لب پنجره عشق زمین خورد و شکست با نگاهت به خدا ، چتر شادی وا کن و بگو با دل خود که خدا هست ، خدا هست هنوز او همانی است که در تارترین لحظه شب ، راه نورانی امید نشانم میداد … او همانی است که هر لحظه دلش می خواهد همه زندگی ام ، غرق شادی باشد … ماه من! غصه اگر هست ، بگو تا باشد معنی خوشبختی ، بودن اندوه است … این همه غصه و غم ، این همه شادی و شور چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغــند همه را با هم و با عشق بچیین ولی از یاد مبر ، پشت هر کوه بلند ، سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی می خواند که خدا هست ، خدا هست خدا هست هنوز ... شعر : استاد قیصر امین پور
سلام دوست جونا من امروز روز 15 بعد از انتقالم بود با هزار امید رفتم با کلی دعا اما صلاحم نبود و منفی شد. اما از دو شنبه ک زودتر از موعد رفته بودم و آز داده بودم. اون موقع گریه کردم و ناراحت شدم اما امروز مثل کسی بودم ک از سردرگمی در اومده خیلی منطقی با قضیه کنار اومدم و عزمم رو جزم کردم که ازمایشهام رو کامل کنم و به دنبال علت دردهای پریودیم باشم. دکترم یک سری بهش گفتم درد شدیدی پری دارم عکس رنگی و سونوم خوب بوده گفت ممکنه بخاطر این باشه ک خونت لخته لخته میاد. اما سری بعد که دوباره یاداوری کردم گفت نه عکس رنگی ک تشخیص اندومتریوز نیست!!!! ... خلاصه، میخوام این بار ازمایشهام رو کامل کنم، از نظر اندومتریوز بررسی بشم، همسرم کاریوتایپ انجام بده. تا از همه بابت مطمین بشم بعد برم سراغ انتقال. ؟؟؟؟سوال لطفا اگه میدونید جواب بدید؟؟؟ کاریوتایپ همسر چه تاثیری داره؟ ایا کسایی ک مشکل داشته باشن طی بارداری باید داروی خاصی مصرف بشه تا بارداری و زایمان موفقی باشه یا کلا نشونه اینه ک کار از ریشه خرابه؟؟
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐
ناناجون عزیزم منم امروز ١١انتقالم هست ومطمینم صد درصد خبری نیست.منم آخرین بسته جنینم بود میخوام همه آزمایشهارو بدیم وحتمأ هیستروسکوپی بشم که مشخص بشه چرا رحمم جنینامو پس میزنه!وبه امید خدا از نو شروع می کنم با نیروی بیشتر.عزیزم مطمینم خدا بهتریناشو برامون به وقت وساعتش بهمون میده،حتمأ مصلحتش الان نبوده.راضیم به رضای خدا. تورک آنا جون کاش بودی...😢😢
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
آینوش جان ان شا الله همین دفعه غافلگیر بشی و جواب ازمایشت مثبت بشه و به خیر و خوشی مامان بشی. هر چی خواست خدا ست همون میشه عزیزم. بخوام پیگیر اندومتریوز بشم توی شهرستانها هم بررسیمیشه یا حتما باید برم تهران؟ من اهوازم. دوستان کسی خبر داره که اهواز بررسی اندومتریوز انجام میشه یا نه؟ اگه اندومتریوز داشته باشم قبل لاپارا دارویی چیزی باید مصرف کنیم یا بدون مقدمهدرمان رو انجام میدن؟ چون شاید برای عملش بیام تهران. البته اگه اندومتریوز داشته باشم
 لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐