2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام خوبید کسی میدونه تهران بخوام داروهامو تاییدکنم کجا باید برم دفترچه تامین اجتماعی دارم
خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.من دیگه جرات نکردم بی بی بزارم. مامان آینوش امیدوارم شما هم مامان شده باشی. من روز هشت انتقال ساعت 11 صبح به شدت حالت ضعف میکردم.تا یک ساعت اینطوری بودم.از دیروز صبح هم از همه طعمها بدم میاد.نمیدونم شاید توهم زدم ولی سر پسرمم همینوری شدم. به هر حال توکل به خدا .فردا هم بی بی میزارم.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
گل آفتابگردون عزیز انشاالاا که با یه بتای خوب خوشحالیتون کامل میشه..
تو امضا نوشتید هر دو لوله بسته ست..علت چسبندگی رو میشه بگید.. میخواستم بدونم فیزیکی بسته شده(توسط جراحی) یا در اثر چسبندگی...چون دکتر به من گفتن باید یا لوله ها برداشته بشه یا بسته بشه بخاطره چسبندگی شدید..البته ظاهر لوله سالم هستش و موقع لاپاراسکوپی بخاطره آندومتریوز نبستن..اما الان یه پزشک دیگه نظرشون برداشتن یا بستن هستش ممنون میشم جواب بدید
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستای گلم ببخشین بازم حضورم کمرنگ شده..... درگیر دل دردا و بیقراریای پرنسسم هستم..... دعا کنین درداش کمتر بشه..... ایشالله غیبتمو جبران میکنم..... برا تک تک دوستای منتظرم از این مشغولیتها آرزو میکنم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون الهی که جوجه تون زود زود خوب بشه..الان اکثر نوزادان این مسائل رو تجربه میکنن که به تغذیه مادر هم بستگی داره..چرب کردن شکم نوزاد با روغن زیتون و بادام میتونه کمک کننده باشه..تجربه یکی از دوستان هست نوزادش خیلی بیقراری میکرد با تغییر رژیم غذایی خودش و اینکه تا نیم ساعت بعد شیردهی نمیخوابوندش و باید در وضعیت عمودی بشه..البته که خودتون بهتر میدونید مامان جونش..
خیلی مراقب خودتون و اون خانووم طلا باشید..
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام خدمت همگی مامان سبحان عزیز تبریک میگم گل افتابگردون عزیز بی بی چک معمولا اشتباه نشون نمیده مبارکه عزیزم. منم این هفته دوماهم تموم میشه یه مقدار حالت تهوع و هنوزم دل درد دارم که کمتر می تونم به اینجا سر بزنم انشالله همه اینجا مامان بشن به زودی
اتریسا جون یعنی شما در اثر عمل دچار چسبندگی شدید ؟!!
فکر کنم این چسبندگیا از عوارض عملهاست ...ا بازم مشورت کن با چند دکتر دیگه اونوقت تصمیم بگیر !

آآنا جون ان شالله که حال پرنسس کوچولو هم خوب شه وبه مامان خسته ش یه مرخصی ای بده !!
منم شنیدم به تغذیه مادر بستگی داره
امثال ماها هم کم تجربه ایم ...معمولا نظر مادرا ومادر بزرگا کمک کننده س عزیزم

خدایا از این دلمشغولیا نصیب کن !!!
آتریس جان من 15 سالگی عمل اپاندیس داشتم.بعد از اون همه جسبندگیهام بوجود اومده.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.